Maçın Ardından

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, iç sahada Çaykur Rizespor'a 2-0 yenilerek, hiç beklemedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi.

Çaykur Rizespor cephesi Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise maçın ikinci yarısındaki etkili oyunla galip geldiklerini belirtti. Oyuncularını galibiyetten dolayı kutlayan Tütüneker, şunları söyledi: "İlk yarı çok iyi oynamadık. ilk yarı iyi paslaşma yapamadık. İkinci devre Lualua'nın oyuna girmesiyle pas trafiğimiz arttı. İkinci yarı ileri çıkabildik. Bu maçlar stresli geçiyor. Zaman zaman istediğimiz oyunu ortaya koyamıyoruz. Oyuncularımı galibiyetten dolayı kutluyorum. Deplasmanda aldığımız 2-0'lık sonuç bizi rahatlattı. Bu galibiyet deplasmandaki üst üste 3. galibiyetimiz oldu. taraftarımız bundan sonra biraz daha sabırlı olsun. Daha iyi olacağız." Karşılaşmada takımın ikinci golünü atan Ümit Korkmaz da deplasmanda galip gelerek, önemli bir sonuca imza attıklarını söyledi. Öte yandan maçın ardından Kayserisporlu taraftarlar ile polis arasında arbede çıktı. Polis taraftarlara müdahale etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: