Maçın Ardından

SİVAS (AA) - Galatasaraylı futbolcu Koray Günter, ligde Sivasspor'a yenildikleri için çok üzgün olduklarını belirterek, sarı-kırmızılı taraftarlardan özür diledi.

Galatasaraylı futbolcu Koray Günter, ligde Sivasspor'a yenildikleri için çok üzgün olduklarını belirterek, sarı-kırmızılı taraftarlardan özür diledi. Günter, Sivasspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona eren maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Çok üzgünüz, bu maçı kazanmamız lazımdı. Pozisyonlara girdik. Deplasman hastalığımız ne yazık ki devam ediyor. Çok üzgünüz, taraftarlarımızdan özür dilemek istiyorum" dedi. Sivasspor karşısında çok sayıda pozisyonu değerlendiremediklerini dile getiren Günter, deplasman maçlarında çok zorlandıklarını ve gol atmakta sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Günter, bu maçı bir an önce unutmaları gerektiğini ifade etti. Futbolculardan Veysel Sarı ise yenilgi nedeniyle takım halinde üzgün olduklarını belirterek, "Deplasman fobimiz var. Büyük bir camia ve takımız. Kötü anlar yaşıyoruz. Kötü bir dönemdeyiz, inşallah bu dönemi atlatırız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: