Maçın Ardından

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Duyguları, acıları ifade etmek kolay değil. Camiadan özür diliyoruz. İsteğimizi gerçekleştiremedik" dedi. 

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Duyguları, acıları ifade etmek kolay değil. Camiadan özür diliyoruz. İsteğimizi gerçekleştiremedik" dedi. Çapa, Elazığspor'a 2-1 yenilerek Spor Toto Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşmelerinin kesinleştiği karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, 8 hafta önce göreve gelirken söylediklerini yapamamanın üzüntüsünü yaşadığını belirtti. 8 hafta boyunca ilk devre iyi oynayan, ikinci yarı ise oyunu tamamen rakibe veren, kalesinde gol gören bir Antalyaspor'u izlediklerini belirten Çapa, Elazığ karşısında da ilk yarı istedikleri oyunu oynayarak, sonuca gittiklerini ifade etti. Çapa, karşılaşmanın ikinci yarısında gol atmayı beklerken kalelerinde beklenmedik bir gol gördüklerini ve takımın direncinin, isteğinin bozulduğunu dile getirdi. Yedikleri iki golü de "çok basit" olarak niteleyen Çapa, "Antalyaspor adına çok üzücü. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Aslında söylenecek çok şey var ama zamanı değil. Duyguları, acıları ifade etmek kolay değil. Camiadan özür diliyoruz. İsteğimizi gerçekleştiremedik. Bunun değişik değişik nedenleri var. Onları şu anda ifade etmenin bir yararı yok. Üzgünüz" diye konuştu. Antalyasporlu Murat Duruer, ligden düştükleri için üzgün olduklarını söyledi. Duruer, iyi bir kadroya sahip olmalarına rağmen bir türlü istedikleri puanları alamadıklarını ifade etti. Kaleci Fornezzi ise karşılaşmaya iyi başlamalarına rağmen sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını belirtti. Fornezzi, şehir, taraftar ve camia için çok üzgün olduğunu kaydetti. - Elazığspor cephesi Elazığspor Teknik Sorumusu İrfan Saraloğlu, kendileri için sezonun en önemli karşılaşmasından galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Saraloğlu, karşılaşmaya birçok eksikle çıktıklarını ancak oynamayan oyuncuların yerine forma şansı bulan futbolcularının gerekli ciddiyeti ve emeği sahaya yansıttığını söyledi. Her iki takımın da oyuna kontrollü başladığını dile getiren Saraloğlu, şöyle konuştu: "İlk yarı itibariyle kaliteli oyun olmadı. Kaçırdığımız pozisyonları gole çevirseydik daha rahat bir maç olabilirdi. Yenik duruma düştükten sonra bu tür maçları çevirmek kolay olmuyor. İkinci devre, ilk yarıda yapamadıklarımızı yaptık. İkinci devre oyun sistemini değiştirerek rakibin boşluklarını iyi değerlendirip öne geçmeyi başardık. Süreyi doğru kullandık. Artı 8 verilen ancak 10 dakika oynatılan uzatmaları doğru bir şekilde erittik. Disiplini bozmadan maçı kazandık. Çok mutluyuz. Beşiktaş ve Rize ile iki umut maçımız var. Özellikle Elazığ'da oynayacağımız Beşiktaş maçı bizim kurtuluş maçı olacak" Elazığsporlu Sane, iki takım için önemli bir karşılaşmadan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirtti. Bu karşılaşmanın kendileri için büyük bir moral olduğunu dile getiren Sane, önlerindeki 2 karşılaşmada da galip gelerek ligde kalmak istediklerini kaydetti. Marvin ise bugünkü mücadeleyi önlerindeki maçlarda da göstermeleri halinde ligde kalacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz