Maçın Ardından

KAYSERİ (AA) - Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımının önemli ve kritik noktada Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olduğunu söyledi.

Futbolcuların görüşleri Futbolculardan Muhammed Akarslan ise "İlk tecrübemi yaşadım. Soma'daki olay nedeniyle buruk bir sevinç oldu. Bu büyük kulüpte şans bulduğumuz için çok mutluyuz. Bize şans verilmesi bize gurur verdi" dedi. Akarslan, Soma'da hayatını kaybeden madencilerin yakınlarına başsağlığı diledi. Serdar Aydın da Soma'daki maden faciası nedeniyle buruk bir sevinç yaşadıklarını belirterek, "Soma'daki maden faciasından dolayı hepimiz çok üzgünüz. Onun dışında ilk kez şans bulduğumuz için mutluyuz. Bize böyle bir şans verdiği için Ersun Yanal'a teşekkür ediyoruz. Şampiyon olan takımda forma giymek bizim için büyük gurur. Bu yüzden mutluyuz ama Soma'daki olaylardan dolayı biraz buruk mutluluk oldu" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: