Maçın Ardından

KAYSERİ (AA) - Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, golsüz berabere kaldıkları Kayseri Erciyesspor karşılaşmasına ilişkin, "Bugün sergilediğimiz oyundan memnun değildim, bu maçı biz kazanmalıydık" dedi.

İki golcü transfer edilecek Transfer konusuna da değinen Halilhodzic, "Takıma iki forvet gelecek. Yabancı kontenjan konusunu biliyorsunuz. Bir defans oyuncusu düşünüyordum ama kararımı tamamen değiştirdim. Defansın bu şekilde yeterli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden kararımızı iki golcü oyuncudan yana değiştirdik" diye konuştu. Halilhodzic Kayseri Erciyesspor karşısında sakatlıkları bulunan Sefa Yılmaz ve Cardozo'nun yokluğunu hissettiklerini de sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: