Maçın ardından

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı: "İkinci yarıda coşkulu ve istekli oynadık" - Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar: "Deplasmanda alınan 1 puan her zaman çok değerli"

İSTANBUL (AA) - İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı, TFF 1. Lig'in 2. haftasında konuk ettikleri Altay'la 2-2 berabere kaldıkları maçta, ikinci yarıda coşkulu ve iyi oynadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Avcı, "Altay bizi iyi analiz etmiş. İlk yarıda önde basıp bizi oyuna sokmadılar. Öne geçtik ancak erken gol yedik ve oyunumuzda bozulma oldu. İkinci yarıda gerekli önlemleri aldık. İkinci yarıda coşkulu ve istekli oynadık. Pozisyonlar bulduk ve beraberliği sağladık. Maçı da kazanabilirdik. İki takımı da tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

- Sait Karafırtınalar: "Fazla pozisyon vermedik"

Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, müsabakada birçok gol pozisyonundan yararlanamadıklarını ve deplasmanda alınan 1 puanın çok kötü olmadığını dile getirdi.

Müsabakayı değerlendiren Karafırtınalar, "Deplasmanda alınan 1 puan her zaman çok değerli. Çok farklı da kazanabilirdik. İstanbulpor, dinamik geriden iyi oyun kurabilen bir takım. Atakları iyi sonlandırabilen bir takım. Alanları iyi kapattık ve çok fazla pozisyon vermedik. İlk yarı farklı bir skorla soyunma odasına girebilirdik. Deplasmanda alınmış bir puan var. Bu oyunun devamı inşallah galibiyet olarak gelir." şeklinde görüş belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: