Maçtan Notlar

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'a konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş, Türkiye

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'a konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) verdiği ceza nedeniyle şeref tribününde yer aldı.

Geçen hafta sonunda İstanbul'da oynadığı Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında hakem Süleyman Abay tarafından tribüne gönderilen Terim ve yardımcıları Davala ile Şaş'a, PFDK'nın verdiği cezadan ilki Karabükspor karşılaşmasında uygulandı.

Terim ve yardımcıları, karşılaşmayı şeref tribünden takip etti. Galatasaray'ın başında teknik sorumlu olarak Cladiou Taffarel sahaya çıktı.

Reklam
Reklam

Galatasaray'da, Kardemir Karabükspor karşısında cezalı Sabri Sarıoğlu, Dany ve Amrabat'tan yoksun bir kadroyla mücadele etti.

Sarı-kırmızılı takımda Johan Elmander, Umut Bulut, ve Hakan Balta'nın yanı sıra Eray İşcan, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak ve Aydın Yılmaz yedekler arasında yer aldı.

-AA'nın 93. yıl dönümü-

Anadolu Ajansı'nın 93. yıl dönümü dolayısıyla Kardemir Karabükspor yönetimi tarafından stat içerisine "Anadolu Ajansı'nın 93. yıl dönümünü kutlarız" pankartı asıldı.

Kardemir Karabüksporlu futbolcular sahaya, "Karabük Günleri 25-29 Nisan Atatürk Kültür Merkezi Ankara davetlimizsiniz" yazılı pankartla çıktı.

Karşılaşma öncesinde sahanın orta yuvarlağında, İstanbul'un 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları adaylığının sloganı "Bridge Together"ın yazılı olduğu büyük bir pankart açıldı.

Muhabir: Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: