Mad Yönetiminden Boztaş'a Ziyaret

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Aşçılar Derneği(MAD) Başkanı İsmail Karataş ve Yönetim Kurulu üyeleri geçen ay yapılan...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Aşçılar Derneği(MAD) Başkanı İsmail Karataş ve Yönetim Kurulu üyeleri geçen ay yapılan seçimler sonucunda Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanlığına seçilen Ahmet Boztaş'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediler.

Manavgat Aşçılar Derneği Başkanı İsmail Karataş ve Yönetim Kurulu üyelerinin tebriklerini kabul eden MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, yönetimdeki arkadaşları ile birlikte yoğun bir çalışma temposunun içinde olduklarını söyledi. Daha önde MASİAD Başkanı olarak birçok projede işbirliği içinde olduklarını belirten Boztaş, İsmail Karataş ve ekibine her türlü katkı vermeye devam edeceğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Manavgat Aşçılar Derneği Başkanı İsmail Karataş ise, 2013 yılı faaliyetleri, planlaması ve Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ile ilgili olarak bilgiler verdi. Karataş, MATSO'nun kendilerine destek olmasını isteyerek, "Amacımız dernek olarak kendi camiamız ve turizme katkı sağlamak" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: