“maddiyat İkinci Planda”

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Sportif Direktörü Ali Aydın Sports TV’de...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Sportif Direktörü Ali Aydın Sports TV’de Aydınspor 1923’e geliş hikayesini ve Aydınspor 1923’te yaptıkları çalışmaları anlattı.

Aydınspor 1923’ün Sportif Direktörü Ali Aydın, uydu üzerinden yayın yapan spor kanalı Sports TV’ye konuk oldu. Canlı yayında Aydınspor 1923’e geliş hikayesini anlatan Aydın, Aydınspor 1923’e gelişinde yöneticilerin büyük payı olduğuna dikkat çekti.

Üniversiteyi Aydın’da okuduğunu ve Aydınspor’un faaliyet gösterdiği çeşitli spor branşlarında siyah-beyazlı formayı giydiğini belirten Aydın, “Aydınspor 1923’ün yönetimine seçilen arkadaşlarım telefonla aradılar. Benimle çalışmak istediklerini söylediler. İnsanların hayatında karşısında kıramayacağı insanlar olur. Ben de bunu yaşadım. Tekliflerini kabul ettim” dedi.

Reklam
Reklam

Sportif direktörlüğün ciddi bir iş olduğunu ifade eden Aydın, “Aydınspor 1923 son 4 yılda 3 şampiyonluk yaşamış bir kulüp. Son derece ciddi düşünen yöneticilere sahip. Seyircisi futbola aşık. Amatör maçlarda 15 bin kişiye oynayan bir takım. Aydın farklı bir şehir. Şehrin her yanında Aydınspor 1923’e duyulan sevgiyi hissediyorsunuz. Ayrıca, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, altyapıya büyük önem veriyor”diye konuştu.

Türkiye’de teknik direktörlük anlamında önemli isimlerinden biri olan Hüsnü Özkara’yı göreve getirdiklerini hatırlatan Aydın, “Hüsnü Hoca bizi kırmadı ve göreve geldi. Bana göre Süper Lig’de görev yapabilecek bir hoca. Belki bu sezon kazanacağı paranın 4’te 1’ini Aydın’da kazanacak. Şehre geldiğinde o da futbola duyulan sevgiyi hissetti. O da maddiyatı ikinci plana attı”şeklinde konuştu.

“ÇEKİRDEĞİ BOZMADIK”

Aydınspor 1923’ün dış transferde 11 yeni oyuncuya imza attırdığını ve 28 futbolcuyla çalışmalarına başladığını kaydeden Aydın, “İç transferde geçen yıl şampiyon olan kadroyu koruduk. PTT 1. Lig ve Süper Lig tecrübeleri bulunan oyuncuları transfer ettik. Bu oyuncuları da takımla daha çabuk uyum sağlamaları için Gaziantep BŞB’den aldık. Bu oyuncular da maddiyatı ikinci plana atarak Aydın’a geldi” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Önümüzdeki süreçte altyapıya önem vereceklerini kaydeden Aydın, önümüzdeki günlerde bilet satışlarının maç öncesinde yapılması için çalışma yapacaklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz