Maden Devlet Hastanesi Devam Ediyor

Maden Yeni Devlet Hastanesi’ nin inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Elazığ ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada Maden Devlet Hastanesinin yapımı 2015 tarihinde teslim edileceği bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; Genel Sekreterliğimize bağlı olarak Maden ilçesinde yapımına başlanılan 25 yataklı Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaat çalışmaları aralıksız devam etmektedir.

İhale ve denetimi TOKİ Başkanlığı tarafından yürütülen ancak ihale sürecinde yaşanan olumsuzluk ve gecikmeye rağmen 2014 yılı Ağustos ayında temeli atılan Yeni Maden Devlet Hastanesi’nin inşaat çalışmalarında gelinen durum ilçe halkı ve bizleri sevindirmektedir.

Reklam
Reklam

Hastane inşaatı ile ilgili olarak yüklenici firma adına bilgi veren İnşaat Mühendisi Mustafa ÇETİN yaptığı açıklamada; hastane inşaatı toplam alanının 5.200 m2 olduğu ve şimdiye kadar 2.200 m2’ lik kısmının tamamlandığını, hastane binasının çevre düzenlemesi ile birlikte taahhüt ettikleri 2015 yılı Aralık ayından önce Maden halkının hizmetine sunacaklarını belirtti.

İlçenin en önemli projelerden biri olan ve bölge halkının uzun vadeli ihtiyaçlarına göre planlanan 25 yataklı Yeni Maden Devlet Hastanesi’ nin inşaat çalışmaları Genel Sekreterliğimiz tarafından dikkatle takip edilmekte olup, bundan sonraki aşamaları hakkında da ilçe halkı ve kamu oyuna gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz