Maden İşçisinin Kolu Koptu

Muğla'nın Salihpaşalar köyünde faaliyet gösteren özel bir kömür ocağında çalışan işçilerden ikisi iş kazası sonucu...

Muğla'nın Salihpaşalar köyünde faaliyet gösteren özel bir kömür ocağında çalışan işçilerden ikisi iş kazası sonucu yaralandı. İşçilerden birisinin kopan kolu Ambulans helikopter ile İzmir'e gönderildi.

Salih Paşalar köyünde faaliyet gösterine özel bir kömür ocağında, işçi olarak çalışan 42 yaşındaki Aytekin Temurtaş, şantiyenin demirlerini sökmeye çalıştığı sırada, saç kesmesi sonucu sol kolu koptu. Şantiyeden aşağıya düştüğü anda sağ kolunda da kırıklar oluşan Temurtaş, Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan Temurtaş, helikopter ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. Meydana gelen iş kazasında beyin travması geçiren 48 yaşındaki Ahmet Atak'ın ise Özel Yücelen Hastanesi'nde tedavisi sürdürdüğü öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: