Maden ocağında mahsur kalan işçi için umutlu bekleyiş sürüyor

Zonguldak'ın Kilimli beldesinde kaçak olduğu iddia edilen maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan 2...

Zonguldak'ın Kilimli beldesinde kaçak olduğu iddia edilen maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan 2 çocuk babası Şenel Biçici'ye(33) ulaşma çalışmaları devam ediyor.

Göçük altında mahsur kalan Biçici'yi ocak çalışanlarının kendi imkanlarıyla kurtarmaya çalıştığı, saat 23.00'e kadar işçiyle konuşulduğu, saat 23.00'ten itibaren işçiden ses gelmediği öğrenildi.

Daha sonra emniyet ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, Türkiye Taşkömürü Kurumu(TT) Tahlisiye ekiplerinden yardım istedi. Ekipler gece saatlerinden bu yana göçen postayı alarak işçiye ulaşmaya çalışıyor.

Reklam
Reklam

Ekiplerin başında bulunan TTK Karadon Müessesesi İşgüvenliği Başmühendisi Ahmet Altınsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Tavandaki postayı sürerek ve tahkimat yaparak işçiye ulaşmaya çalışıyoruz." dedi. Ocak ağzında umutla bekleyen işçinin yakınlarından Satılmış Biçici ise "2 çocuğu vardı. İnşallah sağ olarak kurtulur." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz