Maden ocağının katı atık deposu yapılmak istenmesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, Dursunbey ilçesi Odaköy'de bulunan ve ekonomik rezerv bittiği gerekçesiyle kapatılarak katı atık

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, Dursunbey ilçesi Odaköy'de bulunan ve ekonomik rezerv bittiği gerekçesiyle kapatılarak katı atık deposu yapılmak istendiği iddia edilen maden ocağını hakkında açıklamalarda bulundu.

Edip Uğur, Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçe Başkanı Halil Demir ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Odaköy'e geldi.

Burada bir açık hava toplantısı gerçekleştiren Uğur, kendisinin de durumu bir ay önce öğrendiğini belirterek, "Bu işletmenin sahasına 'Atık Depolama' sahası olması için bir çalışma yapılmış. Bizde takip ediyoruz olayı. Önce size inanıyoruz. Sizler seçtiniz bizleri Ankara'ya gönderdiniz. Biz sizlerin temsilcisiyiz. Bir de AK Parti kim- AK Parti insan eksenli bir siyaset anlayışı olan, önce millet sonra devlet diyen siyasi anlayışı olan bir partidir" dedi.

Reklam
Reklam

"Millete rağmen Dursunbey'e rağmen hiçbir şey olmaz" diyen Uğur, "Kesinlikle olmaz. AK Parti darbelerin, ihtilallerin önünü kesen bir parti. Haksızlığa meydan verirmi- İnsanların zarar görmesine, zehirlenmesine meydan verirmi- İmkan verir mi- Müsaade eder mi- Böyle bir şey olması mümkün mü- Biz buraya son noktayı koymaya geldik" ifadelerini kullandı.

Uğur, konuşmanın ardından köylülerle sohbet etti, dertlerini dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: