Madencilere Dsp’liler De Destek Verdi

Kozlu’da gerçekleştirilen 1 Mayıs kutlamalarına DSP Kozlu ilçe teşkilatı da destek verdi. DSP’liler, madenci grupla...

Kozlu’da gerçekleştirilen 1 Mayıs kutlamalarına DSP Kozlu ilçe teşkilatı da destek verdi. DSP’liler, madenci grupla birlikte sahilden yürüyerek, Zonguldak’taki kutlamalara katıldı.

DSP Kozlu İlçe Örgütü’nün yönetimi ve bazı partililer, Kozlu ilçesinde gerçekleştirilen 1 Mayıs kutlamalarına katıldı. Kent merkezinde kısa bir yürüyüş yapan grup, madencilerin ardından Kozlu sahiline doğru yürüdü. Madencilerle birlikte 4 kilometre yol yürüyen partililer, Zonguldak kent merkezine ulaşarak, diğer gruplarla buluştu. DSP Kozlu ilçe Başkanı Serdar Araz, partisinin her dönemde işçiye ve emekçiye büyük önem verdiğini ifade etti. Araz, “DSP Karaoğlan’ın yani Bülent Ecevit’in kurduğu bir partidir. Rahmetli Ecevit işçiye ve emeğe en çok önem vermiş liderlerden biridir. O yüzden Zonguldak’ta Karaoğlan olarak anılır. Bugün 1 Mayıs, bu etkinliklerde, meydanlarda mutlaka madenci kardeşleri ile birlikte omuz omuza olmak isterdi. Biz de o görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: