Madeni Sanatkarlar Odası’ndan Esnafa Bayrak

Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mahmut Emin Birliktir, cephanelik patlamasında hayatını kaybeden şehitlerin anısına...

Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mahmut Emin Birliktir, cephanelik patlamasında hayatını kaybeden şehitlerin anısına Sanayi Sitesi esnafına Türk bayrağı dağıttı.

Türk bayrağı dağıtımından önce bir açıklama yapan Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Birliktir, Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’nda meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerin acısını en az anne ve babaları kadar esnaflar olarak kendilerinin de derinden hissettiklerini söyledi. Bunun üstü kolayca kapatılacak bir olay olmadığını ifade eden Birliktir, “Genelkurmay Başkanlığı tarafından bu olayın en iyi şekilde araştırılmasını istiyoruz. Olayda hataları ve ihmalleri olanlar varsa, sorumluları kimse acilen bulunup hesabı sorulmalıdır. Bizler artık herhangi bir komutanın hatasından dolayı askerlerimizin ölmesini istemiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Esnaf olarak siyasilerin kısır çekişmelerinden memnun olmadıklarını söyleyen Birliktir, “Siyasilerin bu tür olaylardan oy kapma telaşesi içerisinde olma gibi bir tutum sergilemelerini iğrenç buluyoruz. Siyasiler şunu iyi bilmeli, milletin bütün kesiminin artık terör konusunda sabrı tükenmiştir. Terör konusunda kesin bir çözüm istiyoruz. Bu şehitlerimizin kanının akmasını bir şekilde durdursunlar. Esnaflar artık anaların ağlamasını istemiyor, kentlere şehit cenazelerinin gelmesini istemiyor” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: