MADOKS Fotoğraf Kulübü Kapadokya’da

Düzenlediği etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Manavgat Doğa Spor ve Kültür Kulübü, hafta sonu Kapadokya gezisi düzenledi.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde Düzenlediği etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Manavgat Doğa Spor ve Kültür Kulübü (MADOKS), hafta sonu Kapadokya gezisi düzenledi. MADOKS’ta açılan Fotoğrafçılık kursu üyeleri, eğitimi kapsayan Kapadokya ve balon turu organizasyonuna katıldı. 40 kişilik grup, ilk gün Göreme açık hava müzesini, zelve, Avanos ve Ürgüp’ü gezip bol bol fotoğraf çekti. Akşam ise kayadan oyma restaurantlarda Kapadokya Türk gecesine katılan MADOKS’lu fotoğrafçılar, İkinci gün de balonla Kapadokya semalarına yükseldi. MADOKS’çular manzaranın tadını çıkardıktan sonra Uçhisar Kalesini ardından dönüş yolunda Aksaray’da bulunan tarihi Sultan hanı’nı gezdikten sonra Manavgat’a dönerek etkinliği tamamladı.

Reklam
Reklam

MADOKS Başkanı Ayhan Rüzgar şunları söyledi: “Çok keyifli ve faydalı bir gezi oldu. Bu hafta sonu da Geyik Bayırı’nda yürüyüş, kaya tırmanışı ve fotoğrafçılığı kapsayan bir gezi yapacağız. Açtığmız fotoğrafçılık kursu büyük ilgi görüyor. Yeni grup kayıtlarımız da başladı. Bilgi almak isteyenler 546-746 20 15 nolu telefondan bana ulaşabilir.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: