Madoks Oryantiring Etkinliği Düzenledi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Doğa Kültür ve Spor Kulübü Derneği (MADOKS), Perakende İzci Kampı'nda Oryantiring etkinliği...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Doğa Kültür ve Spor Kulübü Derneği (MADOKS), Perakende İzci Kampı'nda Oryantiring etkinliği gerçekleştirdi. Manavgat İzci Kurulu Başkanı Serkan Kaplan tarafından yarışma ile ilgili bilgilendirilen yarışmacılar, belirlenen hedefleri bulmak için çaba harcadılar.

Manavgat Doğa Kültür ve Spor Kulübü Derneği (MADOKS) tarafından Perakende Köyü'nde bulunan İzci Kampı'nda gerçekleştirilen ve 27 kişinin katıldığı etkinlik öncesinde Manavgat İzci Kurulu Başkanı Serkan Kaplan bilgilendirme yaptı. Kaplan katılımcılara harita okuma ve pusula kullanımı hakkında bilgi verdi. Daha sonra gruplara ayrılan ekip, 15’er dakika arayla start alarak bir gün önce yerleştirilen objeleri arazide bulmak için zamana karşı yarıştılar.

Reklam
Reklam

MADOKS Başkanı Ayhan Rüzgar doğaseverlerle değişik aktiviteler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirterek; “Güneşli güzel havanın tadını çıkardık. Çok güzel bir etkinlik oldu. Herkesi etkinliklerimize bekliyoruz. Faaliyetlerimize katılmak için üyelik gerekmemektedir ” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz