Mağaza Çalışanlarının Dikkati, Sahte Para Sahibini Yakalattı

SAMSUN (AA) - İlkadım ilçesinde bir giyim mağazasının çalışanları, 2 ay önce kendilerinden sahte para ile alışveriş yapan zanlıyı yakalattı.

İlkadım ilçesinde bir giyim mağazasının çalışanları, 2 ay önce kendilerinden sahte para ile alışveriş yapan zanlıyı yakalattı. Çiftlik Mahallesi'nde bir iç giyim mağasının çalışanyarı, yaklaşık 2 ay önce iş yerlerinden sahte parayla alış veriş yaparak kaçan kişiyi iş yerlerinin önünde tekrar görünce durumun polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları araştırmada söz konusu kişiyi gözaltına aldı. Bu kişinin üzerinde yapılan aramada, 6 bin 480 liralık sahte banknot ile Aydın K. adına düzenlenmiş sahte kimlik buldu. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele olduğunu söyeleyen söz konusu kişinin Antalya'dan da sahte para suçundan arandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: