Mağazadaki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Mersin'de bir giyim mağazasında gerçekleştirilen hırsızlık olayı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.Edinilen bilgiye göre...

Mersin'de bir giyim mağazasında gerçekleştirilen hırsızlık olayı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesindeki Hastane Caddesi üzerinde bulunan bir giyim mağazasında meydana geldi. İş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine göre, mağazaya müşteri gibi giren bir kişi, elinde çocuk arabası ile alış veriş yapan Emine Akbay adlı kadını takibe aldı. Çocuk arabasına asılı vaziyette duran el çantasını gözüne kestiren şüpheli, kadının alış veriş yapmasını fırsat bilerek çantayı almak için hamle yaptı. Ancak mağaza çalışanlarının sürekli hareket halinde olmasından tedirgin olan şüpheli, ilk hamlesinde başarılı olamadı. Takibini ısrarla sürdüren şüpheli, alış verişini tamamlayarak kasaya yönelen kadının yanına yaklaştı. Emine Akbay'ın para ödemek için uzaklaşmasını fırsat bilen şüpheli, çocuk arabasının demirine asılı vaziyetteki çantayı kaşla göz arasında alarak mağazadan hızla uzaklaştı.

Reklam
Reklam

Kasada ödeme yaptıktan sonra çocuk arabasının yanına dönen Emine Akbay ise, çantanın yerinde olmadığını görünce büyük bir şok yaşadı. Polise baş vuran Emine Akbay, çalınan çantasında 1 adet altın set, 14 adet çeyrek altın, 2 adet altın küpe, 1 adet altın bebek künyesi, 1 adet altın yüzük, 1 adet cep telefonu, 1 adet yeşil altın zincir, 4 adet altın zincir ucu, 1 adet saat ve 450 TL para olduğunu söyledi. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: