Mağazadan Beğendikleri Ayakkabıları Çaldılar

Gaziantep’te bir ayakkabı mağazasına giren hırsızlar, en pahalı 7 çift ayakkabıyı numaralarına kadar seçerek tek...

Gaziantep’te bir ayakkabı mağazasına giren hırsızlar, en pahalı 7 çift ayakkabıyı numaralarına kadar seçerek tek tek çaldı.

Şahinbey ilçesinde bir ayakkabı mağazasında yaşanan hırsızlık olayı görenleri hayrete düşürdü. Hırsızlık için iş yerine gelen 3 şahıs, ayakkabıların fiyatlarını sorarak keşif yaptı. Daha sonra iş yeri sahibi olmadığı sırada mağazaya gelen şahıslardan biri iş yeri sahibinin oğlunu oyalarken, diğer 2 şahıs güvenlik kamerasından habersiz raflardaki en pahalı ayakkabıları incelemeye başladı. Numaralarına bakarak seçtikleri ayakkabıları ayıran şahıslar, son kez çevrelerini kontrol ederek ayırdıkları ayakkabıları elbiselerinin içine doldurmaya başladı. Şahıslardan biri kabanından kolunu çıkararak ayakkabıları buraya koymaya başlarken, diğer şahıs ise pantolonunun arasına sıkıştırdığı ayakkabıyı ceketiyle kamufle etti. 7 çift ayakkabıyı alan şahıslar, hiçbir şey olmamış gibi iş yerinden ayrıldı. Mağazaya gelen iş yeri sahibi durumu fark edince güvenlik kameralarını inceledi. Hırsızlık yapıldığını tespit eden iş yeri sahibi, mağazaya polis çağırarak güvenlik görüntülerini verdi. İş yeri sahibi, ayakkabılar bulunmasa bile hırsızların yakalanarak mutlaka adalet önüne çıkarılmasını istedi.

Reklam
Reklam

Bu arada yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kamerasına yansırken, hırsızların çabuk ve rahat hareket etmeleri dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: