Magazin gündemi

TAMER, DENİZ'E KIRGIN

Tamer Karadağlı, şimdilerde gazeteci Reha Muhtar'la birlikte olduğu söylenen eski sevgilisi Deniz Uğur'a sitem etti: Demek ki bana olan sevgisi ve aşkı o kadar büyük değilmiş; hemen yeni bir aşka yelken açtı... Ondan böyle birşeyi hiç beklemezdim!..

Geçtiğimiz hafta vizyona giren 'Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım' adlı filmde küçük bir rol üstlenen Tamer Karadağlı, geçmişte özel hayatında yaşanan fırtınalarla ilgili suskunluğunu ilk kez bozdu. Yaklaşık iki ay önce, ayrıldığı eşi Arzu Balkan ve eski sevgilisi Deniz Uğur'un açıklamaları ile gündeme gelen Karadağlı, Uğur'un kendisini çok üzdüğünü söyledi ve ekledi: 'Biz ayrıldıktan iki ay sonra başkasıyla birlikte olan Deniz beni çok şaşırttı. Bunu ondan hiç beklemezdim. Demek ki bana sevgisi ve aşkı o kadar büyük değilmiş!'

Reklam
Reklam

HÜLYA HAMAM SEFASI YAPTI

Hülya Avşar, annesi, kardeşi Helin ve 5 arkadaşıyla hamam sefası yaptı

Sarıyer'deki tarihi hamama yiyecekler getirten sanatçı, annesi ve kardeşiyle şarkılar söyledi. Avşar'ın, akciğer kanseri tedavisi gören annesinin isteği üzerine bu organizasyonu yaptığı öğrenildi.

‘EVET HATA YAPTIM'

Tuğba Özay'ın konuk olduğu Dobra Dobra programında hata yaptığını itiraf etti.

Cezaevi günlerini kitap haline getireceğin söyleyen Özay, "Sevdiğim insan evliydi..Ama evli gibi değillerdi O beni sevdi ben de onu sevdim. Onun ailesi biliyordu ilişkimizi..İçeri girikten sonra çok şey yalan yanlış yazıldı edildi. Kolay görüntülenmem. Keşkelerim var. Ama başımı öne eğecek bir şey yapmadım' diye konuştu..

BURHAN ALTINTOP AYRILIYOR MU? Bugün pek çok haber sitesinde yer alan "Burhan Altıntop Avrupa Yakası'ndan ayrılıyor" haberleriyle ilgili olarak Plato Film yetkilileri çarpıcı açıklamalar yaptı…

Avrupa Yakası'nın bu akşam ekrana gelecek bölümünün tanıtım fragmanında Burhan Altıntop'un "Nişantaşı'na veda ediyorum" repliğinin yer alması üzerine bazı haber siteleri "Engin Günaydın diziden ayrılıyor mu" sorusunu manşetlere taşıdı.

Reklam
Reklam

Uçankuş az önce görüştüğü dizinin yapımcısı Plato Film Yetkililerine konuyu sordu. İşte Plato Film Yetkilililer'in Uçankuş Editörü Murat Deveci'ye yaptıkları o açıklama:

"Engin Günaydın'ın diziden ayrılması sözkonusu değil. Hatta elimizde önümüzdeki haftanın çekimleri son hız sürüyor. Burhan Altıntop diziden ayrılmadığı gibi çok büyük bir sürprizle Avrupa Yakası izleyicilerini şoka sokacak ve önümüzdeki haftalarda Nişantaşı'nda sokak şarkıcısı olarak karşılarına çıkacak"

EVLENİYORLAR
Tarkan'ın avukat sevgilisi Bilge Öztürk'le bu yaz nikah masasına oturacağı konuşuluyor

Tarkan da evli popçular arasına katılıyor. Ünlü şarkıcının, 8 yıldır birliktelik yaşadığı avukat sevgilisi Bilge Öztürk'le nikah masasına oturmak için memleketi Rize'de evlilik işlemlerini başlattığı öne sürüldü.

Bu yaz ABD'de evlenmeyi planlayan şarkıcının Türkiye'ye dönüşte yakın dostlarına parti vereceği öğrenildi. Bu arada Tarabya'da yeni aldığı villasında onarım yaptıran Tarkan'ın evlilik sonrasında hayatını burada sürdüreceği belirtildi.

Reklam
Reklam