Magazin Turu

ÇAPKINLIĞI YARIM KALDI

Bülent Ersoy, kendisini aldatan eşi armağan uzun'u neden affettiği anlattı. Bülent Ersoy, kendisini aldatan Armağan Uzun'u neden affettiği ortaya çıktı. Önceki akşam Popstar Alaturka programında, konu aldatmadan açılınca Ersoy 'Armağan Allah seni bildiği gibi yapsın, ne diyeyim sana' diye sitem etti. Daha sonra aldatmanın tam olarak gerçekleşmediğini ima eden ünlü sanatçı ' Neyse ki çocuk bir şey de yapamamış ,yarıda kalmış' dedi..

GÜLBEN'DEN YENİ ALBÜM HAZIRLIĞI
Gülben Ergen yeni isimlerden güzel şarkılar alarak, albümüne taze kan kattığını söylüyor... Yeni albümü için şan derslerine devam eden Gülben Ergen, Yalın ve Metin Arolat'ın yanı sıra Sinan Akçıl'dan aldığı şarkıya çok güveniyor..
Yeni albümü için repertuvar hazırlayan Gülben Ergen, Yalın ve Metin Arolat'ın yanı sıra İzel'in eski sevgilisi ve aranjörü Sinan Akçıl'dan da şarkı aldı. Akçıl'ın şarkılarını severek dinlediğini vurgulayan Ergen, genç aranjörden aldığı şarkıyla albümünün renkleneceğini söyledi. Geçen albümde olduğu gibi yine Yalın'ın bir bestesini de seslendiren ve Metin Arolat'tan bir şarkı alan Ergen, Şehrazat ve Sezen Aksu ile de görüşmelerini sürdürüyor. Albüme çok güçlü ve genç bir ekiple hazırlandığının altını çizen Gülben Ergen, 'Sağım, solum, önüm, arkam her yerim albüm ile dolu geçiyor. Gece gündüz çalışıyoruz. Yeni isimlerden güzel şarkılar aldım. Albümüme taze kan geldi' diye konuştu

Reklam
Reklam

OZAN DOĞULU EVLENİYOR!
Müzisyen Ozan Doğulu da sonunda müzmin bekarlıktan kurtulacak! Ozan ile dört yıldır flört ettiği kız arkadaşı Ece'nin 2008'in ilk günlerinde evleneceği yazılmıştı. ancak anlaşılan aşıklar yeni yıla evli girmek istemiş çünkü 18 Aralık'ta vuslata erecekler.

Çift, Ozan Doğulu'nun Acarkent'teki evinde, aralarında Sezen Aksu'nun da bulunduğu yakın dostlarının katılacağı sade bir nikah töreniyle dünyaevine girecekmiş. Düğün ise aynı akşam Maslak Venue'de olacakmış. Bir an önce baba olmak isteyen Ozan ile Ece, umarım bir ömür aynı yastığa baş koyar.

DİZİ AŞKI GERÇEK OLDU!
ATV'nin sevilen dizisi 'Elveda Rumeli'de iki sevgiliyi canlandıran Tolgahan Sayışman ile Berrak Tüzünataç gerçek hayatta da aşk yaşıyor.

İki ay önce Okan Bayülgen'den ayrılan Tüzünataç ile Sayışman çekimler Makedonya'da sürdüğü için aşklarını gözlerden uzak yaşıyor.

Elveda Rumeli'nin ‘Vahide'si Berrak Tüzünataç'la ‘Namık'ı Tolgahan Sayışman'ın aşkı settekiler tarafından da biliniyor.

Reklam
Reklam

SENDE EŞİNİ ALDATTIN

Popstar yarışmasına bülent ersoy'un sözleri damga vurdu. ersoy 'ben biliyorum, sen eşini aldattın' deyince, gencebay ter döktü.. Bülent Ersoy, son zamanlarda olduğu gibi yine Orhan Gencebay'a canlı yayında yüklendi. Ersoy, Orhan Gencebay'ın eskiden çapkınlık yaptığını ve eşini aldattığını söyledi. Ersoy'un 'Yalan söylüyorsun, biliyorum, yaptın, aldattın' demesi üzerine zor anlar yaşayan Gencebay, 'Sevdiklerim dediğimi yapsın, ama yaptığımı yapmasın, hayatımda tek insan vardı ve bu yüzden hayatın nimetlerinden faydalanamadım' karşılığını verdi. Bu sözler üzerine ortam bir anda gerilince, Gencebay 'Yanlış anladınız' dedi. Canlı yayında kaydedilen sözler geriye alınıp tekrar izletildikten sonra Ersoy, 'Orhan Bey yarın sizi hastanede ziyarete geleceğim, Sevim Hanım'dan çekeceğiniz var' dedi.