Magazin turu

SERAY SEVER'İ KIZDIRAN SÖZLER

Sacit Aslan, kavgalı olduğu kardeşi Mehmet Aslan ile yakın arkadaş olan Seray Sever için, 'Ne Sever... Ne Sever?' diyerek sert sözler söylüyor.

'Tartışmasız soyunmayı sever, Paralı adamları korumayı... Zamparaları doyurmayı... Miras kaçıranı kayırmayı... Ah ne de güzel sesin var senin? AAAA İİİİ.. diye. 'Çüş' dedim. Yüz meslek değiştir, yüz tane adam... Sonra hiçbir şey olmamış gibi çık ekrana. Hadi oradan engerek... Kertenkele, iguana kurbağa karışımı...'

RENEE ZELLWEGER ARI OLDU

Reklam
Reklam

Filmde başrolü paylaştığı Jerry Seinfeld'le birlikte Avusturya'da yayınlanan 'Wetten Dass' isimli programa katılan ikili arı kostümlerini giyerek seyircileri şaşırttı.

Bee Movie filminde Jerry Seinfeld, üniversite mezunu genç bir arıyı seslendiriyor. Seinfeld yaşadığı arı kovanına dönünce onu bekleyen tek kariyer seçeneğinin bal yapmak olduğunu görünce hayal kırıklığına uğrar. Kovandan çıkıp New York'a yolculuk yaptığı bir günde ölümün eşiğine gelen Seinfeld'i Renee Zellweger adlı çiçekçi kadın kurtarır.

MÜJDE AR'DAN YENİ BİR BOMBA DAHA

Müjde Ar, program konuklarını çok ilginç bir yolla rahatlatıyormuş!

Bazı konukların canlı yayında dizlerinin titrediğini belirten ünlü sanatçı: 'Ben de masanın altından dizlerini tutmaya başladım. Bu kez daha çok heyecanlandılar. Ama sonra alıştılar, hatta biraz mayıştılar' dedi...

BİRAZ ANGELİNA JOLİE, BİRAZ MONİCA BELLUCCİ

16 yaşında sokakta keşfedilen rumen güzel Catrinel Menghia, şimdi Armani'nin yeni yüzü...

IŞIN KARACA ARTIK SEZEN AKSU ŞARKILARI SÖYLEMİYOR

Reklam
Reklam

İki sanatçı arasındaki kırgınlık aslında bir yıl öncesine uzanıyor.

Karaca bir röportajında; Sezen Aksu'nun kendisi için 'vefasız' imasında bulunmasına kırıldığını belirtmişti. İkilinin dostluğunun bitmesinde bir başka neden olarak da; Karaca'nın röportajlarında Aksu'dan söz etmeyip, "Benim idolüm Zerrin Özer'dir' demesi gösteriliyor. Minik Serçe'nin bu açıklamaya çok kızdığı söyleniyor.