Magazin turu

"Sevişmek, cepten yemektir"

Hülya Avşar, "Seks, ilişkinin en önemli detayıdır sanırız. Seks ya da sevişmek, cepten yemektir. Onu beslemek onu desteklemek şart ve şart" dedi.
Avşar yazısında "Hani seks, ilişkinin en önemli detayıdır sanırız. Evet, sanırız çünkü dokunmak, yaklaşmak sanki her şeyi hallediyor gibi gelir bize. Ama şunu bilmeliyiz ki, seks ya da sevişmek, cepten yemektir. Onu beslemek onu desteklemek şart ve şart. Hazıra hangi dağ dayanabilir ki? Halbuki konuşmak, konuşabilmek ilişkinin en büyük madeni. İyi seksten önce iyi konuşabilmek aslında en iyi sekstir. Sevişmek konuşmanın finali olmalıdır." dedi.

Reklam
Reklam

"Eşekle mi gezeyim?"

Arabaları konusunda yapıyan polemiklerden sıkıldığını söyleyen Cem Yılmaz "Porsche kullanıyorum, iki tane de Mini Cooper'ım var. Mizahçı diye adamın arabaları satıp eşeğe binmesi beklenemez! 'Komedyenler arabaya binmesin, güzel kızlarla gezmesin.' Bunun karşılığı da şu, 'Eşeğe binsin ve erkeklerle dolaşsın!' İki tane alternatifi var bunun, ikisinde de kimseye yaranmak mümkün değil! Ben memleketimizin insanlarından çok farklı değilim. Nasıl ki insanlar, bunu alaycı söylüyorum, parayı bulunca arabasını değiştirip ev almak istiyorsa, bu bizim genlerimizde varsa, bana da bulaşmıştır. Bunu elimden geldiğince terbiyeli yaşamaya çalışıyorum. Bununla ilgili eleştiri almak, özellikle meslektaşlardan almak çok çocuksu! Bazen kullanmadığım zaman hepsine arabaları veresim geliyor. Yani salı o binsin, çarşamba günü öbürü binsin, cuma günü öbürüne tur attırayım, rahatlatır en azından insanları.
Nejat İşler Şebnem Ferahla mı beraber ?

Bıçak Sırtı dizindeki başarılı oyunuyla son günlerde adından yine söz ettiren Nejat İşler ile Bıçak Sırtı'ndaki rol arkadaşı Vildan Atasever arasında bir aşk olduğu söyleniyordu ama İşler aradığı aşkı ünlü bir sanatçıda buldu. Geçtiğimiz günlerde Nejat İşler ile sanatçı Şebnem Ferah arasında sürpriz bir aşk başladı. Gece hayatında beraberliklerini saklamayan ikili Mojo'da öpüşürken görüldü. Böylece Şebnem Ferah'ın Çakıl Taşları şarkısında söylediği "benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım" diye tanımladığı sevgilisiyle tanışmış oldu.
Ölüm korkusu sardı

Reklam
Reklam

Oyuncu Bergüzar Korel, hâlâ Aralık'ın ilk haftasında teyzesi Nuray Darcan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Anneannesi, babası ve teyzesini kaybeden ünlü oyuncu, bu nedenle kendisinde ölüm fobisi oluştuğunu söyledi. Sevgilisi Tan Sağtürk'ün geçirdiği ciddi kalp rahatsızlığından da etkilenen Bergüzar, "Başıma hep kötü şeyler gelecek gibi hissediyorum" dedi.
"Nasıl olsa ayrılacağım niye evleneyim"

Kaya Çilingiroğlu,gazetecilerin "Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi: Evlilik tekne sahibi olmaya benzer. Evlendiğin gün de sevinirsin ayrıldığın gün de. Yeniden evlenme konusuna gelince... Ayrılacağımı bile bile neden evleneyim ki...
Cezaevi sete döndü, anne isyan etti

Tuğba Özay'ın annesi Duygu Özay, kızıyla sık sık röportaj yapılmasına tepki gösterdi Kızının ruh sağlığının bozulmaması için rahatsız edilmemesi gerektiğini söyleyen Duygu Özay "Şu anda istenmeyen bir durum yaşıyor. Suçsuzdur, bunu biliyorum. Kendisiyle dün görüştüm. Kızım gayet iyi. Gayet şık, saçları fönlü, neşeli bir şekilde beni karşıladı. Anne-kız sarılıyoruz, gülüyoruz, bazen ağlıyoruz. Ben artık kızımın kimse tarafından cezaevinde rahatsız edilmesini istemiyorum. Yeter artık! Kızımın kimseyle röportaj yapmasını istemiyorum. Yarın bu yüzden savcıya, gerekirse Adalet Bakanı'na bile çıkıp ‘röportajlara izin vermeyin' diyeceğim. Çünkü Tuğba da istemiyor. Mahkeme günü gelsin, sonuç çıksın ondan sonra kızım söyleyeceğini söyler."

Reklam
Reklam