Magazin turu

Memati'nin kanatlı eşi

"Kurtlar Vadisi"nin Memati'si Gürkan Uygun'un eşi Şebnem Hanım önceki gün bir filmin galasına katıldı. Şebnem Uygun'un sırt dekoltesinden görünen kanat dövmeleri herkesin ilgisini çekti.

Aktör olduğum için şanslıyım

Son günlerde, 'Aşk-ı Memnu' dizisindeki 'Adnan' rolüyle adından söz ettiren Selçuk Yöntem, 'Kırmızı Halı' programında, "Aktör olduğum için şanslıyım" dedi. Yöntem, "Aktörlüğün en güzel tarafı farklı tipleri canlandırmak. Sanatın en güzel noktası bu" diye konuştu.

Hayata fal açmıyorum

Reklam
Reklam

Gençlere de nasihatte bulunan usta oyuncu şunları söyledi: "Şu anda oynadığım karakterden çok mutluyum. 'Ondan sonra da şöyle bir karakter oynayayım' diye hayata fal açmıyorum. Ne oynuyorsanız sevmek, yüreğinizle taşımak zorundasınız."

Karımı ben eroin bağımlısı yaptım

Amy Winehouse'un boşanmak üzere olduğu kocası Blake Fielder, dün gözyaşları içinde basına verdiği demeçte eşini bir bağımlı haline kendisinin getirdiğini itiraf etti.

AMY WİNEHOUSE VE BLAKE FİELDER'IN FOTOĞRAFLARI

Blake Fielder ve Amy Winehouse boşanmak üzere olduklarını açıkladıklarından beri sular durulmuyor. Eroin bağımlılıyla basını uzun süre meşgul eden Winehouse bu yüzden çevresindekileri ve hayranlarını oldukça üzüyor.

Ünlü şarkıcı eşi Blake Fielder dün yaptığı basın açıklamasında 'Amy'yi uyuşturucuya ben alıştırdım, kokaine de, eroine de ben bulaştırdım, ben çok güzel birşeyi mafettim. Ve artık o gerçekten bununla başedemeyecek bir halde, onun ölmesine izin veremeyeceğim için ondan ayrılıyorum' dedi.

Koluna İbrahim yazdırdı

Reklam
Reklam

Demet Şener Kutluay, bileğine eşi İbrahim Kutluay'ın adını yazdırdı. Bileğini saklamaya çalıştı, başaramadı.

DEMET ŞENER'İN FOTOĞRAFLARI

Şu sıralar ikinci kez anne olmaya hazırlanan Demet Şener Kutluay, eşi Harun Tan'ın isminin baş harfini göbeğine dövme olarak yaptıran Ebru Şallı Tan'a özendi. Takvim'in haberine göre, erkek çocuk annesi olmak için gün sayan Demet, el bileğine eşi İbrahim Kutluay'ın ismini yazdırdı. Bu arada Demet Şener Kutluay, "Hamileliğim gayet sağlıklı ve güzel gidiyor. Umarım hiçbir sorun olmaz" dedi.

Şener'in arabasını parçaladı

İstanbul'da oturan Aydan Şener, kendisine ait Land Rover marka lüks aracı Ankara'daki arkadaşı Oya Erdoğan'a ödünç verdi. Cipi Erdoğan'a teslim etmek üzere Ankara'ya getiren Hamit Kahraman adlı kişi, aracı Oya Erdoğan'ın oturduğu Gaziosmanpaşa Filistin Sokak'taki binanın önüne park etti.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre aynı binada ofisi bulunan Devlet eski Bakanı Işın Çelebi ise ofisinin önüne park edilen araca tepki gösterdi. Lüks cipe önce tekme atan daha sonra da sileceklerini kıran Çelebi, aracı getiren Hamit Kahraman'la da tartıştı. Kahraman'ın polise başvurarak şikayetçi olması üzerine Işın Çelebi, ifadesine başvurulmak üzere karakola davet edildi. Taraflar Ankara Emniyet Müdürü'nün araya girmesiyle barıştırıldı. Çelebi, "Öfkeme hakim olamadım ve bir an için fevri davrandım. Zaten sorun kişisel bir anlaşmazlıktan değil, park sıkıntısından kaynaklandı. Büyütülecek bir durum yok, karşılıklı konuşup anlaştık" dedi.

Reklam
Reklam

Şallı'yı hırsızlıkla suçladı..

Tuğba Özay meslektaşı Ebru Şallı'ya ağır suçlamalarda bulundu. Ünlü manken, Tv8'de platesi uygulamalı öğreten Ebru Şallı'nın bu projesinin kendisine ait olduğunu söyledi.

TUĞBA ÖZAY'IN FOTOĞRAFLARI

EBRU ŞALLI'NIN FOTOĞRAFLARI

Muro'nun insan sevgisi yüzünden gala doldu taştı

"Nalet olsun içimdeki insan sevgisine" repliği ile tanınan Muro karakterinin üzerine kurulan filmin galası önceki gece yapıldı. Bin kişinin katıldığı galada Muro'ya olan ilgi, izdihama dönüştü...

MURO'NUN FİLMİNDEN İLK KARELER

Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin fenomen karakterlerinden olan ve "Nalet olsun içimdeki insan sevgisine" repliği ile gönüllerde taht kuran Muro'nun filmi yarın vizyona giriyor. Yapımcılığını Pana Film'in yaptığı, yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın yazdığı 'Muro-Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine' sinema filminin galası önceki akşam İstinye Park AFM Sinemaları'nda yapıldı.

Reklam
Reklam

Vadi galaya indi

Galaya; Necati Şaşmaz, Ediz Hun, Hüseyin Avni Danyal, Yetkin Dikinciler, Hatice Şendil, Hasan Kaçan, Şebnem-Gürkan Uygun, Mustafa Alabora ve Elif- Kerem Dürüst gibi isimlerin de aralarında bulunduğu yaklaşık bin kişi katıldı. Mustafa Üstündağ, Şefik Onatoğlu, Eray Türk, Selim Erdoğan, Evrim Alasya, Bülent Şakrak ve Eva Maya'nın rol aldığı filmin gösteriminin ardından Muro karakteri ile beğenilen Mustafa Üstündağ tebrikleri kabul etti. Filmin yönetmeni Zübeyr Şaşmaz, "Çok güzel bir çalışma oldu. Hepimizin gülmesi ben mutlu etti" diye konuştu.

Filmin senaristlerinden Raci Şaşmaz ise, "Hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu film eğer çok izlenirse ikincisi neden olmasın?" dedi. Necati Şaşmaz da kardeşini alkışlayarak tebrik etti ve filmde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Gece boyunca Muro'nun şivesi ile konuşan başrol oyuncusu Mustafa Üstündağ ise şunları söyledi: "Çok heyecanlıyım. Çok güzel bir film oldu, çok tebrik aldım."

Diziden daha çok kazanıyoruz

Reklam
Reklam

38 yıldır tiyatroya emek veren Nilgün Belgün, tiyatroda şimdi para kazanmaya başladığını ancak diziden aldığı en düşük ücretin bile daha yüksek olduğunu söyledi.

Nilgün Belgün, 38 yıllık deneyimin ardından artık tiyatroda en çok para kazanan oyunculardan biri olduğunu açıkladı. Kanaltürk'te yayınlanan 'Gecenin Rengi'ne konuk olan Belgün, şu anda tiyatrodan iyi bir ücret alsa da buradan aldığı en yüksek ücretin, diziden aldığı en düşük ücretten bile daha az olduğunu belirtti.

Hadise müthiş seçim

Sertab Erener ve Demir Demirkan, Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise'nin çok iyi bir seçim olduğunu söylediler. Demirkan, 'Müthiş' olarak nitelediği Hadise'nin çok iyi bir yorumcu olduğunu belirtti.

Kanal D'de Şeffaf Oda programına Demir Demirkan ve Sertab Erener konuk oldular. Keyifli ve müzik dolu bir sohbetin arasında ünlü çift Bodrum'daki yaşamlarından çok mutlu olduklarını anlattılar.

Geniş bir arazideki küçük evlerinde doğayla ve hayvanlarla içiçe yaşamaktan büyük keyif aldıklarını belirten Erener ve Demirkan, evde bir stüdyo kurduklarını ve çalışmalarını da orada yürüttüklerini aktardılar.

Reklam
Reklam

Televizyon gazetesi'nin haberine göre, Eurovision'da bu yıl Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise'nin de iyi bir besteyle çok başarılı olacağına inandığını söyleyen Demir Demirkan, "Bence Hadise müthiş. İyi besteyle Hadise'nin çok büyük şansı olur çünkü çok iyi bir yorumcu ve güncel bir yorumcu. Damarı da çok iyi biliyor. İyi besteyle bence başarılı olabilir" diye konuştu.

Sertab Erener ise "Sahne üzerinde çok güzel görünen, dans edebilen, iyi şarkı söyleyen bir şarkıcı. Bence doğru bir seçim" dedi. Bu arada bestenin belli olup olmadığı konuşmaları sırasında Güneri Civaoğlu, "Sezen'den istemiş galiba" dedi. Sertab Erener de bu sözler üzerine "Bence çok enteresan olabilir o" yorumunu yaptı.

Eski eşini mahkeme kararıyla susturacak

NTV spor spikeri Burcu Esmersoy, eski eşi için tedbir kararı çıkartmaya karar verdi. NTV spor spikeri Burcu Esmersoy, eski eşi Massimo Cusimano'nun "Burcu kendini Angelina Jolie sanıyordu. Medyanın ilgisi onu şımarttı" sözlerinin ardından avukatıyla görüştü. Esmersoy, boşanmasının üzerinden 5 ay geçmesine rağmen evliliğiyle ilgili konuşmaya devam eden eski eşi için mahkemeden tedbir kararı çıkartmaya karar verdi.

Reklam
Reklam

BURCU ESMERSOY'UN FOTOĞRAFLARI

Demet bu sesle piyasada fazla kalamaz!

Sana Güvenmiyorum' adlı albümü için imajını yenileyen Zeynep Dizdar, albümdeki 'Boşver' adlı şarkısına geçtiğimiz günlerde klip çekti. Dizdar klipte, birbirinden seksi kıyafetler giydi. Geçtiğimiz günlerde, Demet Akalın için söylediği "10 yıl sonra ne Demet kalacak ne de başkası... Ama o zaman da ben olacağım. Bu yüzden popun gerçek kraliçesi benim" sözleriyle gündeme gelen Dizdar polemik yaratacak sözlerine devam etti: "Demet, magazin anlamında benden çok daha başarılı... Ama bu başarısını şarkıcılık anlamında geliştirmeli. Çünkü bu sesle daha fazla müzik piyasasında kalamaz."

İBO ile bir daha oynamam

Haldun Dormen, 'Orada Neler Oluyor'da, İbrahim Tatlıses ile çektikleri ancak hiç yayınlanamayan 'Bahçıvan' dizisinin nasıl fiyaskoyla sonuçlandığını anlattı.

Haldun Dormen "Ben ve İbrahim Tatlıses iki ayrı dünyanın insanlarıyız. Her şeyimiz ayrı. İbrahim Tatlıses'in adını duyunca önce istemedim. Ama yapımcı Sinan Çetin beni ikna edebilmek için çok büyük bir para ödedi. Kim olsa bu parayı kabul ederdi. 'Tamam' dedim. Demez olaydım! Çok yanlış bir şey oldu. Öyle kötüydü ki yayınlanamadı. Bu işi yaptığıma pişmanım" dedi. Dormen "İbrahim Tatlıses iyiydi, karizmatikti, ama oyunu kendi yazmaya ve yönetmeye kalkınca işler koptu. Ezber yapamıyor, son anda bana arebesk diyaloglar yazıyor, 'Abicim bunları söyleyeceksin' diyor. İmkansız onları söylemem. Olacak gibi değildi. Bakın Gülben Ergen ile 'Dadı'yı 3 yıl çektik. Gülben müthiş profesyonel, saygılı, işine zamanında gelen, rejiye, senaryoya karışmayan oyuncudur. Ama İbrahim Tatlıses ile bir daha asla çalışamayız" dedi.

Reklam
Reklam

Ticarete atıldı

Oyuncu Berna Laçin ticarete soyundu. İstanbul ve İzmir'de giyim mağazası açan Berna Laçin, şubat ayında bir diziyle yeniden ekranlara döneceğini söyledi. Laçin, diziyle ilgili olarak, "Kriz ortamında insanları eğlendirecek, motive edecek bir şey olsun istiyorum. Yine güzel bir projeyle ekranlarda olacağım" dedi. Berna Laçin daha önce 'Belalı Baldız' dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği ve çok iyi anlaştığı Nurgül Yeşilçay ile de bir sinema filmi projesi üzerinde çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Ameliyat masasına yatacak

Ameliyat masasına yatacak İzel, yeni bir tekniği denemeyi kabul ederek ameliyat olmaya karar verdi.

10 yılı aşkın süredir ciddi cilt problemleriyle yaşayan İzel, yeni bir tekniği denemeyi kabul ederek ameliyat olmaya karar verdi.
Şarkıcının yüzündeki izlerin yarın geçireceği operasyonla tamamen silineceği, ancak ameliyat sonrası iyileşme sürecinin biraz zaman alacağı öğrenildi.

Herkes sussun ben evleniyorum

Herkes sussun ben evleniyorum Tuğba Özay, cezaevine girmesine neden olan eski sevgilisi Akın Büyükoğlu'na döndüğü haberlerine isyan etti.

Bu iddianın Takvim gazetesinde yer alması üzerine sessizliğini bozan Özay, İtalyan sevgilisi ile Milano'da çektirdiği fotoğrafları göstererek, "Kimse yeni ilişkimin büyüsünü bozmaya çalışmasın. Ben önümüzdeki yıl evleniyorum" dedi.

Kendisinden ayrılmayı kabul etmeyen Akın Büyükoğlu'nu vurdurttuğu iddiasıyla aylarca cezaevinde kalan Tuğba Özay, yeniden eski aşkına döndüğü iddialarına çok sinirlendi. İtalyan sevgilinin sadece paravan olduğunu, bunu Büyükoğlu ile aşkını gizlemek için kullandığını söyleyenlere çatan manken, Hürriyet gazetesine şu açıklamayı yaptı: "Bu ilişkinin büyüsünü kimse bozamaz. Mario ile birlikteyiz ve çok mutluyuz. Zaten bayramı da onun yanında geçireceğim. İlk kez açıklıyorum: Biz evlenmeye karar verdik ve bu kararımızı ailelerimize de açıkladık. Zaman zaman birileri mutluluğumu karalamak istiyor, ama bunu kimse başaramayacak. Mario hayatımda olduğu sürece bu çirkinliklere rahatça göğüs gerebilirim."

Sevgilisini babasıyla tanıştırdığını ve ondan da onay aldığını belirten Tuğba Özay, sözlerini şöyle noktaladı: "Yaşadığım sıkıntılardan sonra babam 'Bundan sonra karşıma gelecek insanın evleneceğin insan olması gerekir' dedi. Doğru söylüyordu. Ben de artık ailemi kurmak, çocuk doğurmak istiyorum. Eylül ayında evlenmeyi planlıyoruz. Hem Türkiye hem de İtalya'da düğün yapacağız."

Tuğba Özay, geçtiğimiz hafta Milano'da buluştuğu sevgilisi Mario ile Fransa tatiline çıktı.