Magazin turu

ESİN MARAŞLIOĞLU, YENİ SEVGİLİSİ İLE OBJEKTİFLERE YAKALANDI

Bebek'teki Lucca Bar'da sevgilisiyle samimi görüntüler sergileyen başarılı modacı, sevgilisine sarılıp öperken kapıda kendisini bekleyen paparazzileri fark edemedi.

Bar çıkışı sevgilisinin arabasına binen Maraşlıoğlu, aniden patlayan flaşları görünce neye uğradığını şaşırdı. Maraşlıoğlu, sevgilisinin kullandığı araba ile Bebek'ten uzaklaşırken bile yüzünü gizlemeye devam etti.

BÜLENT ERSOY İLE ORHAN GENCEBAY ARASINDA CANLI YAYINDA YİNE İLGİNÇ DİALOGLAR YAŞANDI

Reklam
Reklam

Star TV'de yayınlanan Popstar Alaturka'da 'jüri şov' devam ediyor... Bülent Ersoy ve Orhan Gencebay arasında yine enteresan konuşmalar yaşandı. Bülent Ersoy; Orhan Gencebay'ın arkadaşı için bestelediği şarkıdan söz ederek girdiği konuya 'Bu eseri yaptığın arkadaşının cinsiyeti ne?' diyerek başladı. Orhan Gencebay'dan 'erkek' yanıtını alan Bülent Ersoy ısrarlı sorularına devam etti ve 'Sende de hiç kadın kız yok' diyerek konuşmasını sürdürdü. 'Ben seçimimi yaptım.' diyen Orhan Gencebay'ın; Sevim Emre'ye olan sadakatine imrenen Ersoy 'Orhan gibi koca bulamadım' diyerek serzenişte bulunurken konuşmasının sonunda 'Sevim çok yakın arkadaşım canını acıtmak istemiyordum ama Sevim mevim dinlemeyeceğim. Kalk Orhan gidiyoruz, yürü.' şeklinde konuştu..

TARKAN DA MI EVLENİYOR?

Tarkan'ın, yedi yıldır birlikte olduğu avukat sevgilisi Bilge Öztürk'le evlilik kararı aldığı iddia edildi. Öztürk'ün, çalıştığı hukuk bürosundan evlilik hazırlıkları yapmak için izin aldığı konuşuluyor. Ünlü şarkıcının memleketi Rize'de evlilik işlemlerinin başlatıldığı, çiftin düğünden sonra Tarkan'ın Tarabya'daki yalı dairesinde oturacağı da gelen haberler arasında...

Reklam
Reklam

KİM EX AŞKIYLA RÖPORTAJ YAPTI?

Didem Uzel, ex aşkı Emre Altuğ ile röportaj yaptı ve yeni sevgilisi Çağla Şıkel'i sordu! Eski manken Didem Uzel gazeteciliğe soyundu! Yeni çıkacak bir dergi için röportaj yapmaya başlayan Uzel'in ilk konuğu da eski sevgilisi Emre Altuğ oldu. Ex aşkı Altuğ'a yeni sevgilisi Çağla Şikel'le ilgili sorular soran Uzel, röportajıyla ilgili ser verip sır vermedi!

OĞULCAN NE DEDİ?

Seda Sayan'ın evliliğine şiddetle karşı çıktığı iddia edilen Oğlucan Engin, 'Annem özgür, ben ona karışamam' dedi. Kendisinden 26 yaş küçük türkücü Onur Şan ile evlenen Seda Sayan'ın, ikinci eşi Sinan Engin'den olan oğlu Oğulcan'ın annesinin 6'ncı evliliğine şiddetle karşı çıktığı söyleniyordu. Nikah günü Londra'da olduğu belirtilen Oğulcan Engin, annesinin evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu ve 'Annem ne yapmak istiyorsa özgür, ben ona kısıtlama getiremem. Ben onun hayatına karışamam. Buna hakkım olduğunu da düşünmüyorum' dedi.

ECE GÜRSEL, ANNESİNİN SÖZÜNDEN ÇIKMIYOR

Ece evlilik sözleşmesi yapacak. Ece Gürsel, sevgilisi Serkan Yavuz'la 20 Ağustos'taki düğünlerinden önce evlilik sözleşmesi imzalayacaklarını söyledi: 'O sözleşmeyi yapmazsan hayatının yarısını bir başkasına veriyorsun. Bugünlere kolay gelmedim. Kolay bir şekilde kaybetmek istemem!' CNR'daki mobilya fuarında bir tanıtıma katılan Ece Gürsel, evlilik sözleşmesini annesi Yıldız Hanım'ın isteğiyle yapacağını belirtti.

Reklam
Reklam