Magazin turu

SERAY SEVER YENİ ALBÜM MÜ ÇIKARIYOR?

İlk albümüyle hayalkırıklığı yaşayan Seray Sever, "Albüm annemin çok istediği bir şeydi. Yoksa şarkıcı olmayı hiç düşünmedim. Belki de etrafın etkisinde kaldım.

Müzikle ilgili belki ileride yine bir single yaparım ama şarkıcı olmaya hiç heves etmedim. Çünkü o özel bir yetenek. Söyleye söyleye gelişiyorsun. Kalkıp da bir şarkı öğrenmekle şarkıcı olunmaz" dedi.

ECE KİMİN GÖĞÜSLERİNİ BEĞENDİ

Silikonlarını çıkarttıracağını söyleyen Ece Gürsel, en çok Şenay Akay'ın göğüslerini beğendiğini söyledi! Önceki gün bir göğüs büyütücü tablet ve krem tanıtımına katılan Ece Gürsel, çarpıcı açıklamalar yaptı. Ünlü manken, tanıtımını yaptığı doğal göğüs büyütücü ürünleri kendisinin de kullanacağını söyledi ve ekledi:

Reklam
Reklam

"Silikon yaptırdığım için pişman değilim ancak ileride çocuk doğuracağım için silikonlarımı çıkarttıracağım. Mankenlerden en çok Şenay Akay'ın göğüslerini beğeniyorum. Çağla Şikel ve Deniz Akkaya'ya da dekolte çok yakışıyor." Doğallığın önemine dikkat çeken Gürsel, sözlerini şöyle sürdürdü: "İki senedir saçlarımı boyatmıyorum, kaşlarımı aldırmıyorum. Estetiği çok sağlıksız buluyorum. Ebru Şallı ve Doğa Bekleriz'e doğal ürünleri öneriyorum."

GÜLBEN ERGEN, ALBÜMÜNÜN HAZIRLIKLARINI İNGİLTERE'DE TAMAMLAYACAK

Albümün mastering'ini Kylie Minogue ve daha birçok dünya starının tercih ettiği Londra'daki Metropolis Stüdyosu'nda yapacak olan Gülben Ergen, önümüzdeki günlerde aranjör Taşkın Sabah ve ses mühendisi Tarık Ceran'la birlikte yola çıkıyor. Ergen, eski şarkılarının yanı sıra yeni hit'lerini de ilk kez okuyacağı konserini ise mart ayının son haftası İstanbul'da verecek.

TATİANA NEDEN TÜRK OLMAK İSTİYOR?

İki ay önce Beyaz Show'a katılarak adını duyuran Romen manken Tatiana Marinescu, Türk vatandaşı olmak istiyor. Ülkesinde gazetecilik eğitimi aldığı halde modellik yapmayı tercih eden 25 yaşındaki Tatiana "Şu anda tek istediğim bu ülkede kalmak ve Türk vatandaşı olmak. Türkiye benim evim. Bütün yetkililere sesleniyorum. Bu konuda lütfen biri bana yardım etsin" diyor. Türkiye'yi çok sevdiğini ve kendisini Türk gibi hissettiğini söyleyen seksi manken, şöyle konuştu: "Romanya'dayken Türkiye için 'Orada herkes Arabistan'daki gibi kapalıdır. Sokağa çıktığında sana taş atabilirler, seni kaçırırlar' gibi şeyler anlatılmıştı. Ailem ilk geldiğimde beni arayıp 'Dikkat et, seni orada biri kaçırabilir, kötülük yapabilir' diyordu. Oysa Türkiye öyle bir ülke değil." Haftanın 7 günü Türkçe dersleri alan güzel manken, Ramazan ayında oruç tuttuğunu ancak din değiştirme konusunda karar veremediğini söylüyor.

Reklam
Reklam

BEYAZ'DAN ÇARPICI AŞK İTİRAFI

Beyazıt Öztürk, hafta sonu dergisine verdiği röportajda, şimdiye kadar hiç gerçek bir aşk yaşamadığını söyledi. Beyazıt Öztürk, "Hiç aşık olmadım, öyle büyük bir aşk yaşamadım. Zaten uzun vadeli bir ilişkim de olmadı. Bu arada Özlem Işık'la nişanlandığım haberleri asılsız. Bir tanışmamız, sohbetimiz oldu, ama oralara kadar uzamadı. O işi fazla abartıp, fazla ayyuka çıkardılar ve bir efsane haline geldi. Biriyle nişanlılık dönemine kadar gitseydim, söylerdim." dedi

CEM YILMAZ NEDEN FRANSIZCA ÖĞRENMEK İSTİYOR

Cem Yılmaz, "Fransızca öğrenmek istiyorum çünkü adamlar bir kelime söyleyip hemen sevişmeye başlıyorlar" dedi. Cem Yılmaz, neden uzun zaman Fransızca öğrenmeye çalıştığı sorusunun yanıtını, kendi şovunda, kendi üslubuyla verdi:

"Gösterilerde bazen 'Fransızca bilen var mı?' diye sorarım. Çünkü o insanlara hayranlığım büyük. Fransızca bir film izleyin, adam bir kelime söyler, hemen sevişmeye başlarlar. Böyle bir intiba var kafamızda. Onun için ben de öğrenmeye çabalamıştım."

Reklam
Reklam

SİBEL CAN, ABD'DEKİ İKİNCİ EVİNİ ALMAYA HAZIRLANIYOR

Sömestr tatili nedeniyle çocukları Engincan, Melissa ve Emir'le Miami'ye giden Sibel Can, ABD'deki ikinci evini New York'ta almaya hazırlanıyor. Emlakçılarla görüşen ve bir kaç ev beğenen Sibel Can, 2 yıl önceki kasırgada hasar gören Miami'deki evini satışa çıkarmış ancak satamamıştı. Bundan sonra tatillerini New York'ta geçireceğini söyleyen Sibel Can'ın doğduğu yer olan Karagümrük'te 5 dairesi, Beykoz Konakları'nda ise 2 villası var.

LERZAN MUTLU'DAN SERT MESAJ: BİRİLERİ İSTEDİ DİYE EVLENMEM

Televizyonda sabah kuşağında program yapan Lerzan Mutlu, rakipleri Seda Sayan ve Petek Dinçöz'e dokundurdu! RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın "Topluma iyi örnek olun" telkiniyle evlendiğini söyleyen Dinçöz'ün ardından Sayan da dünyaevine girince bütün gözlerin üzerine çevrildiğini belirten Mutlu dobra konuştu:

"Sabah kuşağında yayın yapanlar evli olursa daha doğru olacağını söyleyenler var. Bunlar çok anlamsız ve yanlış. Aşık olmadan, birileri istedi diye sakat ve reklam kokan bir evlilik yapamam. Sevgi ve saygı dolu, düzgün bir beraberlik böyle bir evlilikten daha iyi örnektir. Ortada bir evlilik oyunu sahneleniyor. Oyun ve sahne aynı, kişiler değişik!"

Reklam
Reklam