Magazin turu

Nişanlısından ayırdı

Yaprak Dökümü dizisinin Ferhunde'si Deniz Çakır bu kez gerçek hayatta genç aktörü nişanlısından ayırdı. Posta gazetesinden Suna Akyıldız'ın haberine göre Tolga Karel ile 1 buçuk yıllık nişanlısı Öykü Çelik Deniz; Çakır yüzünden ayrıldı. Öykü Çelik, nişanlısı Karel ile Çakır'ın 1 buçuk yıl önce aşk yaşadığını öğrenince çılgına döndü. "İkimizi birden idare etti. Artık ona dönmem mümkün değil" diyen Çelik, Tolga Karel'i terk etti.

Atilla Saral'a meydan dayağı

Eski manken ve oyuncu Atilla Saral'ın uğradığı saldırı sonucu burnu kırıldı. Polise gidip şikayetçi olan Saral "Ama ben polislerden önce onları bulup gereken dersi vereceğim" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için gece kulübüne giden Saral, gecenin ilerleyen saatlerinde mekandan ayrılmak istedi. Bar kapısında bazı kişiler saldırınca da neye uğradığını şaşırdı. Saral başına gelenleri şöyle anlattı: "Güvenlikçiler araya girip ellerinden aldı beni. Hastaneden darp raporu aldım ve polise gidip şikayetçi oldum. Genellikle gittiğimiz yerlerde bazı insanların yanındaki bayan arkadaşları ünlü olduğumuz için bize selam veriyor. Bu nedenle bazı yanlış anlaşılmalar oluyor. Ancak bu işin peşini bırakmayacağım. Onları polislerden önce bulup kendi ellerimle gerekeni yapacağım."

Daha çok çocuk daha çok mutluluk

Daha çok çocuk daha çok mutluluk Bayramın dördüncü günü Kelebek okurlarıyla buluşacak olan dört aylık hamile Demet Kutluay, çok mutlu olduğunu söyledi.

İkinci çocuğun evine daha çok mutluluk getireceğini söyleyen Demet Kutluay, "Ben daha çok çocuk daha çok mutluluk diyenlendenim. İbrahim gibi bir eş az bulunur. Hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum" diyor.

Reklam
Reklam

Bütün kadınlar bu yüzü istiyor

Bütün kadınlar bu yüzü istiyor Dünyadaki milyonlarca kadın Scarlett Johansson'un yüzüne sahip olmak istiyor.

BÜTÜN KADINLARIN SAHİP OLMAK İSTEDİĞİ O YÜZ

Dünyadaki milyonlarca kadın genç yıldız Scarlett Johansson'un yüzüne sahip olmak istiyor..

ABD'nin önde gelen estetik cerrahlarından Gart Fisher, kendisine başvuran kadınların pek çoğunun yüzünü Johansson'a benzetmek istediğini söyledi.

Yüzünün görünümünü değiştirmek isteyen kadınların en çok istediği çenelerinin ve burunlarının genç yıldıza benzemesi. Fisher bundan 10 yıl önce kadınların en çok Pamela Anderson'a benzemek istediklerini ama aradan geçen zamanda Scarlett Johansson'a benzemek isteyenlerin arttığını belirtti.

Hakkımı kimseye yedirmem

Hakkımı kimseye yedirmem Ebru Akel, "Sıcak" filminde oynamasında yönetmenin etkili olduğu iddialarına sert yanıt verdi.

Yönetmen Abdullah Oğuz'un 19 Aralık'ta vizyona girecek filmi "Sıcak"ın başrolünü 6 aydır birlikte olduğu sevgilisi Ebru Akel'e vermesi eleştirilmişti. Genç oyuncu, "Ben Ebru Akel'im. Kim olduğumu çok iyi biliyorum. Kendi hakkımı kimseye yedirmem" diyerek kendisini eleştirenlerin önce filmi seyretmeleri gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Televizyoncuların vahim hatası

Televizyoncular, ‘Issız Adam' filmiyle tekrar yıldızı parlayan Ayla Dikmen'i canlı yayına çıkarmak için yarışıyor. Oysa, Dikmen bundan 18 yıl önce vefat etmişti...

1 milyon izleyici sayısına ulaşan ‘Issız Adam' filmi, şarkıcı Ayla Dikmen'i tekrar gündeme getirdi. Filmin sonundaki ‘Anlamazdın' isimli şarkı, son dönemde yeniden en fazla dinlenen eserlerden oldu. Akşam'ın haberine göre, Dikmen'e olan bu alakayı keşfeden pek çok televizyoncu ise programlarında ünlü sanatçıyı konuk etmek için yarışa girdi. Şarkıcının vefat ettiğini bilmeyen televizyoncular, filmin yapımcısını telefon yağmuruna tuttu. Taleplere şaşıran yapımcı firma, "İyi de kardeşim, Ayla Dikmen 1990 yılında öldü" yanıtını verdi.

Ayla Dikmen'i canlı yayına çıkarmak isteyenlerden birinin de Okan Bayülgen olduğu ortaya çıktı. Aynı hatayı kendi ekibinin de yaptığını itiraf eden ünlü şovmen bu trajikomik olaydan herkesin ders alması gerektiğini söyledi.

A.R.O.G eleştiriyi hiç hak etmiyor!

Özge Özberk, son sinema filmi 'A.R.O.G'a sahip çıktı. Geçen hafta vizyona giren film için, "Basit eleştirlerin hiçbirini hak etmiyor. Dünya çapında 10 numara bir film oldu" diyen Özberk, A.R.O.G'un gerek teknik açıdan gerekse senaryo açısından Türk Sineması için önemli bir yapı taşı olduğunu iddia etti. Filmin sadece İstanbul'da yapılan çekimlerinde kamera karşısına geçen Özberk şunları söyledi. "Film iki saatte bitiyor ama ekip Afyon'da üç ay, çok zor şartlar altında çalıştı. İnsanlar eleştiri yaparken çok acımasız oluyor. Bu emeğin, bu alınterinin göz ardı edilmemesi gerekir diye düşünüyorum."

Reklam
Reklam

Rol için 11 kilo vermiş

'Karamel' dizisinde rol alan Emre Kınay, partneri Ahu Türkpençe'nin yanında iyi durabilmek için 11 kilo verdiğini söyledi.

Show TV'de yayınlanan 'Karamel' dizisine başlamadan önce 9 kilo veren ve dizi devam ederken 2 kilo daha veren Emre Kınay, "Yaz aylarında, özellikle sigarayı bıraktıktan sonra bayağı bir kilo aldım. Dizi teklifini kabul ettikten sonra da Ahu gibi güzel bir kadının yanında iyi durmak için kilo verdim. Yanına yakışayım diye" ifadesini kullandı.

Milliyet/Televizyon dergisine konuşan emre Kınay, TürkpenceRnin iyi bir partner olduğunu da belirterek "Çok iyi anlaşıyoruz. Çok sıcak, çok insancıl, sette inanılmaz keyifli bir ortam oluştu" dedi.

Kadronun da çok iyi olduğunu belirten Emre Kınay, dizinin insanlar tarafından sevilmesine rağmen dizinin yayın saatinin ve gününün değiştirilmesine tepki vererek "Böyle devam ederse ben dizinin kadrosunda olmam. Düşünün bir iş yapıyorsunuz, yayın günü ve saati belli değil. Yapımcıdan net bir şey öğrenemiyorsunuz. Yaptığı işe gönlünü veren bir oyuncu için üzücü. Böyle iyi bir işe ve ekibe de yazık oluyor" dedi.

Reklam
Reklam

Reha Muhtar ikiz babası olacak!

Ünlü sunucu Reha Muhtar 49 yaşından sonra 'gerçek baba' olmaya hazırlanıyor. Uzun süredir birlikte olan Deniz Uğur-Reha Muhtar ikilisi bebek bekliyor.

Tüp bebek tedavisi gören Deniz'in 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Ortalarda gözükmeyen Uğur, üstelik ikiz bebek annesi olacak.

Reha Muhtar baba oluyor

Takvim'in haberine göre, 1 yıldır Deniz Uğur'la birlikte olan Reha Muhtar'ı babalık telaşı sardı. Konuşulanlara göre; ünlü oyuncu ikizlerine 4 aylık hamile.

Yasak aşk şöhreti!

Yaklaşık 1 yıldan beri aşk yaşayan Reha Muhtar ile Deniz Uğur hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Eşi İsmail Hakkı Sunat'ın talihsiz ölümünden sonra Tamer Karadağlı ile yasak aşk yaşayan güzel oyuncu, magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Karadağlı ayrılığından sonra mutluluğu Reha Muhtar'da bulan Deniz Uğur, geçtiğimiz haftalarda karnının şişmesi ve birtakım şikayetleri üzerine soluğu özel bir hastanede aldı.

Annelik için tedavi oldu

Yapılan tetkikler sonucunda 4 aylık hamile olduğunu öğrenen Deniz Uğur, bir de ikiz bebekleri olduğunu öğrenince mutluluğu ikiye katlandı. 49 yaşındaki Reha Muhtar'dan çocuk sahibi olmak için tedavi gördüğü de iddia edilen güzel oyuncu, hamile olduğunun öğrenilmemesi için yoğun çaba sarf ediyor. Deniz Uğur'un 1 çocuğu bulunuyor. Reha Muhtar ise eski sevgilisi şarkıcı Nilüfer'in evlatlık kızı Ayşe Nazlı'ya manevi babalık yapıyor.

Reklam
Reklam

Çok özlüyoruz

Evlendikten sonra bir araya gelemeyen Emre Altuğ ve Çağla Şıkel, partiye katıldı. Nişantaşı Marca Restaurant'taki Absolut 100 partisine katılan çiçeği burnunda evli çift Çağla Şikel ve Emre Altuğ gecede samimi hareketleriyle birbirlerini ne kadar aşık olduklarını anlatır gibiydiler. Yoğun iş yaşamından dolayı birbirlerini sık göremediklerini her fırsatta söyleyen çift gecede aşk tazeledi...

O şimdi alkollü

Senarist ve oyuncu Levent Kazak, hafta sonu Beyoğlu'nda bir apartmanın kapısı önünde bulundu! Alkollü olduğu için sızdığı anlaşılan Kazak'ı polisler uyandırdı ..

Mışıl mışıl uyudu

'O Şimdi Asker' ile 'Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü' filmlerinin senaryolarına imza atan ünlü senarist ve oyuncu Levent Kazak, bir apartman kapısında sızdı! Barda fazla alkol alan Kazak, bardan çıkınca Beyoğlu'nun arka sokaklarında yürüyüşe geçti ve yorulduğu için bir apartmanın önüne oturdu. Alkolün de etkisiyle ünlü oyuncu oturduğu yerde mışıl mışıl uyudu.

Polis misafir etmiş

Kazak'ı sızmış halde gören çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine, olay mahalline gelen polisler oyuncuyu uyandırdı. Önceki gün Star TV Super Starlife programında da yayınlanan görüntülerde; Kazak'ın uyandırıldıktan sonra büyük şaşkınlık yaşadığı görülüyor. Bu arada oturduğu Büyükada'ya gitmek için feribotu kaçırdığı öğrenilen Kazak'ı o gece polisler karakolda ağırladı.

Reklam
Reklam

Pelin'in sözü Yeşim'i gerdi

Pelin Batu, Habertürk'teki programına konuk olan Yeşim Salkım'ı dışarıdan ürkütücü bulduğunu söyledi.

Habertürk'te yayınlanan Harun Tekin, Pelin Batu ve Cem Mumcu'nun birlikte sunduğu Kısa Devre programının konukları Yeşim Salkım ve Deniz Çakır idi. Partneri Mumcu'nun sorusu üzerine Yeşim Salkım'ı dışarıdan nasıl gördüğünü anlatan Pelin Batu, "Biraz ürkütücü. Çünkü o kadar bazen sert konuşuyor" dedi. Yeşim Salkım, daha önce Fosforlu Cevriye isimli filmin çekimlerinden tanışıklığı bulunduğu Pelin Batu'ya "Neden ürkütücü buluyorsun?" sorusunu yöneltti.

Batu, "Röportajları okuyorum, ya da sizinle ilgili yazılmış yorumlara bakıyorum. Birden bire bir sürü böyle polemik görüyorum. 'Türkiye'nin en akıllı kadınıyım'. Üst üste bunları okuyunca böyle ben ayağımı denk almalıyım hissiyatı oluştu" diyerek sözlerine açıklama getirdi.

Yeşim Salkım, 'Türkiye'nin en akıllı kadınıyım' ifadesini kullanmadığını, gazetecilerin bunu kendisine yakıştırdığını ifade etti.