Magazin turu

İtalyan işadamı ile sürpriz nişan

Tuğba Özay'ın herkesten saklamaya çalıştığı nişanlısı hakkında "Çok mutluyum. Hayatımda kötü giden günlerden sonra rüya gibi bir hayat yaşıyorum" dediği söyleniyor

Günaydın'ın haberine göre bir dönem adı aşk dedikodularına karışan Ali Güven ile geçtiğimiz günlerde İtalya'da buluşan Tuğba Özay'ın, Güven'in yakın arkadaşı bir İtalyan'la nişanlandığı ortaya çıktı. İddialara göre Ali Güven Özay'ı davet ettiği İtalya'da yakın bir arkadaşı ile tanıştırmış. Daha önce ünlü mankenin resimlerini görüp, çok beğenen İtalyan işadamı, Milano'ya gelen Özay'dan çok etkilenmiş ve ikili arasında başlayan arkadaşlık, büyük bir aşka dönüşmüş. Bu gelişme üzerine 13 yıldan beri İtalya'da yaşayan Ali Güven, kendisiyle aşk yaşadığı düşünülen Manken Tuğba Özay'ı 'arkadaşı için' istemeye gitmiş. Ailesinin de olumlu baktığı bu ilişki, geçtiğimiz günlerde Antalya'da aile arasında yapılan nişanla evliliğe doğru ilk adımı atmış.

Reklam
Reklam

Teoman'dan fahişelere şarkı

"Tek başıma bu vücutla fırlatıldım bu dünyaya, hayat hoyrat bu zamanda..."

Şarkıcı Teoman, tanıştığı fahişelerden etkilenerek onları anlatan bir şarkı yazdı. İşte o ilginç şarkının sözleri ve öyküsü...

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, NTV'de Yekta Kopan'ın sunduğu 'Gece Gündüz' programına konuk olan şarkıcı Teoman, tanıştığı fahişelerden etkilenerek onlar için yazdığı şarkıyı anlattı. Teoman, bu şarkıyı yazarken bir kişinin dalgakırandaki bankta bir fahişe ile dünya hali üzerine konuşmasını hayal ettiğini belirtti.

Teoman, "Tanıştığım zaman, konuştuğum zaman onların kendi içlerinde hem dünyayı takmaz, çok light gözüküp de böyle hissetmedikleri anları da görüp, ben öyle hissettiğim için öyle bir şarkı yazdım. Bir fahişe ile konuşma bu" diyerek şarkının nereden çıktığına açıklama getirdi.

Teoman'ın şarkısındaki şu sözler dikkat çekiyor:

"Tek başıma bu vücutla fırlatıldım bu dünyaya.

Aşk da basit, pişmanlık da...

Hayat hoyrat bu zamanda.

Şahin kuşa, kuzgun leşe,

Ben değil bu dünya fahişe."

Reklam
Reklam

Çağla erkekleri bile geçti!

Çeşme'nin Alaçatı Beldesi'nde devam eden Pegasus Airlines PWA Dünya Windsurf Şampiyonası'nın ikinci gününde yapılan üç yarış sonunda genel klasmanda erkeklerde ABD'li Kevin Pritchard, bayanlarda İsviçreli Karin Jaggi ilk sıraya yükseldi. Erkeklerde İsveçli Bjorn Dunkerbeck 2'nci, Fransız Antonie Albeau 3'ncü sırada yer alırken, bayanlarda Fransız Valerie Ghibaudo 2'nciliği, İsrailli Lee Korzitz 3'ncülüğü elde etti. Türk sporculardan bayanlarda Çağla Kubat, 2'nci gün yarışları sonunda bir basamak yükselerek 7'nci sıraya çıkarken, Lena Aylin Erdil 9'ncu sırada yer aldı. Erkeklerde Enes Yılmazer günü 20'nci, Bora Kozanoğlu ise 25'nci sırada tamamladı.

Didem'in aşk şaşkınlığı!

ABD'li yönetmen Quentin Tarantino ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Didem Erol önceki akşam yeni sevgilisiyle objektiflere yakalandı. Ortaköy Anjelique'de sevgilisi Ümit Ekşioğlu ile eğlenen Erol flaşlar patlayınca şaşkına döndü. Didem Erol, sevgilisi ile birlikte apar topar uzaklaştı.

Reklam
Reklam

"Onu hala seviyorum"

Kayahan, polemik yaşadığı Nilüfer'e gelip anlaşmasını tavsiye etti.

Kayahan, uzun süredir kendi şarkılarını telif ödemeden okuduğu için polemik yaşadığı Nilüfer'e gelip anlaşmasını tavsiye etti.

Nilüfer'e televizyon ekranından mesaj gönderen Kayahan, şunları söyledi: "Seviyorum ben Nilüfer'i. Hala da çok seviyorum. O, 'Geceler'i çok iyi söylüyor, 'Mavilim'i çok iyi söylüyor, 'Mor Menekşem'i çok iyi söylüyor, 'Kar Taneleri'ni çok iyi söylüyor. Bence gelip anlaşmalı, el sıkışmalı ve seyirciyi de bundan mahrum etmemeli."

Tesettüre girdim

Tesettüre girdim Süper Star Ajda Pekkan "Bu gece bacak macak yok. Bu gece tesettüre girdim" dedi.

Süper Star Ajda Pekkan Kuruçeşme Sortie'deki konserinde, "Gördüğünüz gibi bu gece bacak macak yok. Bu gece tesettüre girdim. Biliyorsunuz hava çok rüzgarlı ve kendimi yelkenli gibi hissediyorum" dedi.

Süper Star, dansçılar eşliğinde çıktığı sahnede sergilediği etkileyici performans ile kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Pekkan'ı izlemeye gelenler arasında Gülşen, Demet Akalın ve sevgilisi Oğuz Kayhan, Gülay Kamaz, Ertekin Dinçay, Nurettin Hasman ve kızı Merve Hasman, Eda Taşpınar ve Yurdal-Ivana Sert çifti de vardı. Dans şovuyla genç isimlere taş çıkaran Ajda Pekkan, yeni albümünde romantik ve yavaş parçalar yerine hareketli şarkılara yer verdiğini söyledi ve "Bu şarkılar enerjimi yansıtıyor. Ben hareketli şarkılarda kendimi buluyorum. Bu tarz şarkıları seslendirerek kendimi hep genç hissediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Sevgilisinden dayak yedi

Manken Aysu Baceoğlu, "Çok aşığım, birbirimizi 1 dakika bile görmesek özlüyoruz" dediği Murat Varol'dan dayak yediği iddiasıyla Varol hakkında suç duyurusunda bulundu. Sevgilisinin kendisine tokat attığını öne süren Aysu, "Yüzünü şeytan görsün. Beni hem tokatladı hem da aileme küfretti" diye konuştu.

Doğum günü için Kos'a gittiler

Pazartesi günü Bodrum Türkbükü'ne tatile gelen Sibel Can kiraladığı teknede eşi, çocukları ve dostları ile tatil yapıyor. Dün sekiz yaşındaki küçük oğlu Emir'in doğum gününü kutlamak üzere Yunanistan'ın Kos Adası'na geçen şarkıcı "Sekiz yaş çocuğun kendini bildiği bir dönem. O da ileride doğum gününü çok özel hatırlasın diye bu yılki kutlamayı Kos'ta yapmayı tercih ettik" dedi.

Demet Akalın'dan inanılmaz frikik!

Şarkıcı Demet Akalın, Bodrum'da sevgilisi Oğuz Kayhan'la birlikte üstsüz güneşlenirken objektiflere yakalandı.

'Bay Doğru'ya klip çekti

Gülben Ergen, sevenlerinin isteği üzerine 'Bay Doğru' adlı şarkısına bir klip çekti

Sözlerini Sinan Akçil'in yazdığı, düzenlemesini Taşkın Sabah'ın yaptığı şarkının klip yönetmenliğini Ergen'in yakın dostu olan Nihat Odabaşı üstlendi. Klip, müzik kanallarında yayınlanmaya başladı. Bu arada yılın en çok konser veren sanatçıları arasında başı çeken isimlerden olan Ergen, 15 Ağustos cuma akşamı 6'ncı kez konser vereceği Rumeli Hisarı'nda sahne alacak. Daha önce verdiği konserlerde görkemli sahne şovları hazırlayan Ergen, bu kez 'Sade' adını verdiği konser için daha sade bir konsepti tercih ettiğini belirtti.

Reklam
Reklam

'Karacehennem beni tehdit etti'

Cenk Eren jüri üyesi olduğu programda diğer jüri üyesi Psikolog Selin Karacehennem tarafından tehdit aldığını iddia etti

'Evlilik Dansı' programının iki jüri üyesi Cenk Eren ve Psikolog Selin Karacehennem mahkemelik oluyor. Program başladığından beri tartışan iki jüri üyesi önceki gün yayınlanan programda yine gerginlik yaşadı. Hafta boyunca Psikolog Selin Karacehennem tarafından tehdit edildiğini iddia eden Eren'in bu açıklamaları karşısında suskun kalan Karacehennem, Cenk Eren'in ısrarla "Beni tehdit ettiniz mi, etmediniz mi?" sözleri üzerine sinirlendi. İki jüri üyesi, birbirleriyle mahkemede hesaplaşacaklarını söyledi.

Şoray ve Balamir Vurgun'la dönüyor

Türk sinemasının iki usta ismi Türkan Şoray ve Hakan Balamir 21 yıl sonra yeniden kamera karşısına geçecek

Senaryosunu İlker Barış'ın yazdığı "Vurgun" adlı dizinin yapımcılığını Sil Baştan ve Sıla gibi dizilerin yapımcısı olan Most Production yapıyor. Süpervizörlüğünü Gül Oğuz'un üstlendiği dizinin senaryo danışmanı ise İnci Aral. Son olarak 1987 yılında 'Rumuz Goncagül' filminde birlikte kamera karşısına geçen Şoray ile Balamir bu kez farklı kuşaklarda farklı hayatlarda insanların aşklarının kesiştiği Vurgun dizisinde bir araya geliyor.

Reklam
Reklam

Hakan Balamir'in 1993 yılında çevirdiği 'Suikast' filminden 15 yıl sonra yeniden kamera karşısına geçecek olmanın heyecanını da yaşadığı dizide ayrıca Erol Günaydın, Pamir Pekin, Mehmet Ali Nuroğlu, Soydan Soydaş ve Muhammed Cangören rol alacak. Çekimleri Eylül ayında Bodrum'da başlayacak, ekimden itibaren Show TV ekranlarında olacak.

Zeynep Mansur'un ilginç aşk benzetmeleri

Şarkıcı ve yeni manken Zeynep Mansur aşk hayatıyla ilgili ilginç benzetmeler yaptı. Mansur, son aşkını unutmasını ve yeni bir aşka açık olmasını bakın nasıl açıkladı...

Müzik sektöründe kendini yenileyerek yeni kapılar açan Zeynep Mansur, fiziği ve güzelliği ile her zaman dikkat çekmiştir...

Bu güzellik moda sektörünün de dikkatinden kaçmadı ve geçtiğimiz günlerde bir mayo firması için kamera karşısına geçen Mansur, yapmış olduğu değişik benzetmelerle de günlerce konuşulacak açıklamalarda bulunmaya devam ediyor...

Aşk hayatıyla ilgili yine ilginç açıklamalar da bulunan güzel şarkıcı, "Son birlikteliğimin ardından yaşadığım aşka yaptığım otopsi çok uzun sürdü. Ama nihayet cenazeyi kaldırdım artık kalbim yeni bir aşkın doğması için hazır.." dedi.

Reklam
Reklam

Meslektaşlarımla gurur duyuyorum

Meslektaşlarımla gurur duyuyorum Tülin Şahin, mankenlik yapan arkadaşlarıyla gurur duyduğunu söyledi.

Ayşe Özyılmazel, Saba Tümer ve Oya Germen'in birlikte sunduğu "Yok Daha Neler" isimli programa konuk olan Tülin Şahin, yılın 100-150 günü defileler ve çekimler nedeniyle Türkiye'den uzakta olduğunu söyledi. Burada mankenlik yapan bir çok arkadaşının aynı zamanda oyunculuk, sunuculuk gibi çeşitli alanlarda da boy gösterdiğini ifade eden Tülin Şahin, onlarla gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi: "Meslektaşlarımın çoğuyla gurur duyuyorum ben. Bakıyorsunuz bir yandan şarkı söylüyorlar, o bir yandan resim yapıyor, o bir yandan oyunculuk yapıyor. Bu kızlar baktığınız zaman verseniz ülkeyi de yönetecekler. İnsanlar ne kadar oyuncu olmaz, şarkı olmaz derken, bir bakıyorsunuz Tuğçe Güder şarkı söylüyor. Hakikaten de meslektaşlarım çok güzeller, iyiler."