Magazin turu

ANGELINA GÜNEŞİN TADINI BİKİNİYLE ÇIKARIYOR
Akdeniz'in havasından ve güneşinden iyice yararlanmak isteyen 7,5 aylık hamile Angelina Jolie terasta bikinisiyle paparazzilere yakalandı.

EBRU ŞALLI FENA DÜŞTÜ Ter göstermeyen gömlekler ve leke tutmayan pantolonların tanıtımı sırasında bir gösteri düzenleyen ikili, birbirlerinin üzerine ketçap, mayonez ve şarap döktü. Tanıtım sonrası kulise yönelen Şallı, dökülen ketçaba basınca ayağı kayarak yere düştü.( Akşam)

Reklam
Reklam

BARIŞMA UMUDU YOK

Ferdi Tayfur, kızı ve eski eşi hakkındaki haberlere sert çıktı. Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, eski eşi Necla Nazır ve kızı Tuğçe hakkında çıkan haberlere tepki göstererek, "Ortalığı karıştırmasınlar. Herkes burnunu sokuyor" dedi. Tayfur, kızının albüm yapmasına karşı olduğu iddiaları üzerine ise, "Karşı değilim ama önce okulu gelir" diye konuştu.

İHA

SERAY SEVER SEX SHOP'TAN NE ALDI?

Cengiz Semercioğlu köşesinde Seray Sever'in New York'da sex shop'tan ne aldığını yazdı. Sex and The City, New York kültürü üzerine etkilerini anlatan Semercioğlu, "New York'ta şu sıralar tam bir Sex and The City çılgınlığı yaşanıyor. Seray Sever de bu çılgınlığa katıldı" dedi ve yazısına şöyle devam etti: "Biz de gittik oraya, hatta isteyene Seray Sever'in Pleasure Chest'teki çok özel fotoğraflarını satabilirim!Peki ne mi aldı oradan? Aklınız hep kötülüğe çalışıyor! Hepimiz gibi küçük bir iki kalem, eğlenceli kalemlikler falan...ani iş böyle bir çılgınlığa dönmüş vaziyette New york'ta, herkes Sex and The City'nin filmini bekliyor..."

Reklam
Reklam

SİBEL'DEN FARKLI FRİKİK!

İstanbul Sosyal Hizmetler Atılım Derneği'nin kimsesiz çocuklar için gerçekleştirdiği Mutluluk Bahçelerine Küçük Adımlar isimli projeye destek için önceki gece bir takı defilesi düzenlendi. Ihlamur Kasrı'ndaki geceye kostümleri hazırlayan şarkıcı Sibel Turnagöl damga vurdu. Ünlü sanatçı kendi tasarladığı ilginç kıyafeti ve verdiği frikikle bütün gece gözleri üzerinde topladı. Önü mini, arkası uzun olan eteğinin altına giydiği tül taytla farklı bir tarz yaratan Sibel Turnagöl, son birkaç yıldır tasarladığı kıyafetleri Nişantaşı'ndaki mağazasında satıyor.

GÖKHAN'IN SEVGİLİSİ BURCU DEĞİL SİMGE!

Kanal D'de yayınlanan Elveda Derken dizisinde iki sevgiliyi canlandıran Gökhan Tepe ve Simge Selçuk'un gerçek hayatta da aşk yaşadıkları ortaya çıktı. Kısa bir süre önce Yavuz Bingöl'den ayrılan Burcu Kara'yla anılan ünlü popçunun 2 aydır Simge Selçuk'la birlikte olduğu öğrenildi.

NURGÜL'E BÜYÜK ÖVGÜ

Geçen yıl Cannes'da "En İyi Senaryo" ödülüne layık görülen "Yaşamın Kıyısında" filmi dünya basınında geniş yankı buluyor. En son Washington Film Festivali'nde gösterilen filmin oyuncusu Nurgül Yeşilçay'a The New York Times'ın yazarı Karen Durbin de övgüler yağdırdı. Durbin, 4 Mayıs tarihli yazısında şöyle dedi: "Filmin hikaye örgüsünün gücünü veren şey, farklı kuşaklardan kadınlar. Fakat hiçbiri Türk yıldız Nurgül Yeşilçay'ın çarpıcı oyunculuğuyla kıyaslanamaz. Filmde Yeşilçay'ın en vurucu performansına, ev arkadaşı Lotte ile gece kulübüne gittikleri an tanık oluyoruz. Yeşilçay, sarhoş bakışlarının ardındaki ihtirası son derece çarpıcı bir performansla sunuyor."

Reklam
Reklam

EŞİNE OLAN AŞKINI ŞİİRLE ANLATTI

"Elveda Rumeli" dizisinin çekimlerine bir süre ara verip İstanbul'a gelen ve Kanal D'de Beyazıt Öztürk'ün programına konuk olan Erdal Özyağcılar, eşi Güzin Özyağcılar'ın sürprizi ile duygusal anlar yaşadı. Güzin Hanım'ın önce telefonla canlı yayına bağlanmasına, sonra da konukların arasından çıkmasına oldukça şaşıran Erdal Özyağcılar, "Evliliğimiz boyunca Güzin hep böyle sürprizler yapan bir eş olmuştur, her zaman beni şaşırtmıştır" dedi. Eşinin bu sözleri üzerine Güzin Özyağcılar da, "Erdal'da çok romantiktir. O da şaşırtmayı sever. Hiç unutmam bana aşkını, sevgisini göstermek için Uludağ'dan kar getirmişti" dedi.

MADONNA'NIN HOCASI GELİYOR

Madonna, Cindy Crawford gibi starların yoga hocası Gurmukh Kaur Khalsa, 27-30 Mayıs arasında Kundalini Yoga workshop'larını gerçekleştirmek için İstanbul'a geliyor

ÖNCE BEBEK SONRA DÜĞÜN
Ocak ayında evlenen Mustafa Sandal ve Emina Türkcan çifti, Temmuz'da Bodrum'da düğün yapacaktı. Ancak şu anda 6 aylık hamile olan Türkcan'a doktoru hamileliğinin son döneminin tehlikeli olduğunu belirterek düğüne izin vermedi. Çift de doktorun uyarısının ardından düğünü Ekim'e erteledi. Böylece düğüne Ağustos'ta doğacak olan oğulları da katılacak.

Reklam
Reklam

YİNE BABASIZ ÇOCUK YAPACAK

Amerika'da bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kalarak Türkiye'de bir ilke imza atan oyuncu Leyla Bilginel, oğlu Kayra'yla ilk kez anneler gününü kutlayacak. Gecce'nin haberine göre Bilginel, oğluna bir kardeş vermek istediğini söyledi. Çarpıcı açıklamalar yapan Bilginel, şöyle konuştu: "Babasız çocuk yaptım, yine yaparım... Anne olmak harika bir duygu. Kayra'ya kardeş yapacağım. Elimde olsa hemen hamile kalırım. Bu kez sperm bankasından alıp almayacağıma henüz karar vermedim. Gidip alabilirim de... Çünkü evlenmeyi düşünmüyorum."

ANNE OLMAK İÇİN ACELEM YOK!

George Clooney'nin yönettiği 'Leatherheads' ile gündemde olan Renee Zellweger, "Çocuk yapmak için önce baba lazım" dedi ve ekledi: Çocuk olursa, bu işi bırakabilirim!..

DİZİDE OYNAMAK İÇİN ANNELİĞİ ERTELEDİ

Başarılı oyuncu Özge Özberk, Çağan Irmak'ı kıramadı ve yeni dizi için annelik hayallerini askıya aldı. Anne olmak için sabırsızlanan Özge Özberk, Çağan Irmak'ın dizi teklifine hayır diyemedi. Bugün gazetesinin haberine göre başarılı oyuncu dizide yer almak uğruna bebek sahibi olmayı ertelediğini söyledi.Geçtiğimiz yıl iş adamı Hayim Sadioğlu ile evlenen oyuncu Özge Özberk 2009'a kadar mutlaka anne olmak istediğini söylemişti. Bu nedenle gelen dizi tekliflerini kabul etmeyen sanatçı ünlü yönetmen Çağan Irmak'ı kıramayınca anne olma projesini ertelemek zorunda kaldı.

Reklam
Reklam

EUROVISION'DA 'DELİ' KAÇINCI SIRADA YARIŞACAK?

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen 53. Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi Deli adlı şarkısıyla Mor ve Ötesi temsil edecek. Avrupa Yayın Birliği'ne (EBU) üye 43 ülkenin katıldığı yarışmada, Mor ve Ötesi 22 mayısta ikici yarı finalde 18 ülkeyle 24 mayıstaki finale kalmak için yarışacak. Eurovision şarkı yarışması tarihinde ilk kez (20 mayıs) birici yarı final düzenlenecek. Birinci yarı finalde Karadağ, İsrail, Estonya, Moldova, San Marino, Belçika, Azerbaycan, Slovenya, Norveç, Polonya, İrlanda, Andora, Bosna Hersek, Ermenistan, Hollanda, Finlandiya, Romanya, Rusya ve Yunanistan yarışıyor. 22 mayıstaki ikici yarı finalde İzlanda, İsveç, Türkiye, Ukrayna, Litvanya, Arnavutluk, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Belarus, Letonya, Hırvatistan, Bulgaristan, Danimarka, Gürcistan, Macaristan, Malta, Kıbrıs Rum Kesimi, Makedonya Cumhuriyeti ve Portekiz yarışacak. 24 mayısta yarı finallere katılmadan doğrudan finalde yarışacak ülkeler ve sıraları da şöyle: "İngiltere 2, Almanya 4, Fransa 19, İspanya 22 ve geçen yıl Birinci olan Sırbistan 23'üncü." Almaya, İngiltere, Fransa ve İspanya, Eurovision'a en çok ödeme yaptıkları için her yıl doğrudan finalde yarışıyor.

Reklam
Reklam

İYİ BİR ERKEK NASIL OLMALI?

Oktay Kaynarca, programına katıldığı Hülya Avşar'a bir Türk erkeğinin nasıl olması gerektiğini anlattı. Hülya Avşar, Türkmax kanalındaki programda oyuncu Oktay Kaynarca'yı ağırladı. Kaynarca, Avşar kızının sorusu üzerine bir Türk erkeğinin nasıl bir yapıda olması gerektiğini şöyle ifade etti: "Sevdiği kadını kıskanan, mümkün olduğu kadar ailenin bütün yükünü ve sorumluluğunu üstlenmek zorunda olan, çoluk çocuk sahibi olması gerektiğine inanan, sağlam bir aile yapısı ile her yere varılabileciğine inanan, ama buna karşılaştığı zorluklar karşısında sert tepkiler değil de daha yumuşak geçişlerle zamanla birlikte değişime uğramalı diye düşünen birisi olmalı." Çocukları çok sevdiğini anlatan Oktay Kaynarca, "Zamanı geldiğinde olur diye düşünüyorum. Mutlaka çocuk olmalı. Bir süre sonra onu hissediyorsun" diyerek 35 yaşına kadar çocuk düşünmediğini söyleyen sevgilisi Özgü Namal'a mesaj gönderdi