Magazin turu

PINAR'A ŞOK KARAR

Pınar Altuğ ile eski eşi Umut Elçioğlu'nu karşı karşıya getiren süreç, çiftin 2001 yılındaki ayrılığından sonra başladı. Altuğ, bir dönem birlikte oturdukları Beykoz Konakları'ndaki villa için 290 bin YTL ve 45 bin dolar ödeme yaptığını belirterek, eşinden bu paranın faiziyle birlikte tahsilini istedi.

Mahkeme geçen yıl tamamlanan davada Pınar Altuğ'un haklı olduğuna karar vererek Umut Elçioğlu'nun sattığı villa için eski eşine 500 bin YTL ödemesine karar verdi. Elçioğlu bunun üzerine yerel mahkemenin kararını temyiz etti. Dava dosyasını görüşen Yargıtay, Pınar Altuğ'un delillerini yetersiz bularak yerel mahkemenin kararını bozdu. Villa davası, Beykoz 9. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde önümüzdeki günlerde tekrar görülecek.

Reklam
Reklam

GÜNDEŞ, SEVGİLİSİNE KOMŞU OLDU

Ebru Gündeş, 4 aydır birlikte olduğu yapımcı-sunucu Osmantan Erkır'ın oturduğu İstanbul Etiler Alkent'te daire aldı. Yeni evi için 750 bin dolar ödeme yapan sanatçının sevgilisine yakın olmak için böyle bir tercihte bulunduğu öğrenildi.

BERGÜZAR KOREL, GAZETECİLERDEN UTANDIĞINI SÖYLEDİ!

Tan Sağtürk ile yaşadığı aşk ile adından sıkça söz ettiren ‘Binbir Gece' adlı dizinin güzel oyuncusu Bergüzar Korel, balet sevgilisi ile birlikte önceki gece Arnavutköy'deki restoranda karşılıklı romantik bir akşam yemeği yedi. Sevgililer günü öncesi akşam yemeğine çıkan güzel oyuncu çıkışta kendisine yöneltilen "Sevgililer gününde Tan Bey size ne aldı?" sorusuna "Arkadaşlar kusura bakmayın, karşımda sizleri görünce gerçekten çok utanıyorum ve konuşamıyorum" cevabını verirken ünlü balet ise konuşmaktan kaçındı.

CEM YILMAZ, GORA'DAKİ AŞKI ÖZGE ÖZBERK'İ NEDEN TEBRİK ETTİ?

1.Dünya Savaşı'nın ilk aylarında Rus güçlerine karşı savaşan ve cephanesi tükenen sınır birliğine cephane götürmek üzere gönüllü olan 120 Vanlı çocuğun kahramanlık öyküsünün anlatıldığı '120' filminin galası, önceki akşam İstinye Park'ta yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik de galaya katılarak filme destek verdi. Filmin galasına tek başına katılan Cem Yılmaz da filmi beğendiğini söyledi. Filmi izledikten sonra oyunculardan Özge Özberk'i tebrik eden Yılmaz, 'Gerçekten çok güzel bir film olmuş' diyerek filmi beğendiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

FERHAT'I HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ

Bir süre önce Facebook'ta eski eşi tarafından şöhret olmadan önce çekilmiş fotoğrafları yayınlanan, ardından da göbek kısmında selülit olduğu iddia edilen haberler ortaya yayılan Ferhat Göçer gergin bir gün geçirdi. Eğlenmeye gittiği gece kulübü çıkışı Ferhat Göçer'e peşpeşe gelen "Burnunuza şöhret olduktan sonra estetik yaptırmışsınız, çukur göründüğü için yanaklarınızı silikonla doldurtmuşsunuz, göbeğinizde selülit varmış" sorularıyla çılgına döndü. İşte bu sorularla sinirlenen Ferhat Göçer habercilerle sözlü bir tartışma yaşadıktan sonra hızlı adımlarla gecenin karanlığına karıştı.

HELİN KİME GİYDİRDİ?

Medya işine el atan ve bir internet sitesi açan Helin Avşar kendi sitesinden değil ama köşe yazarlığı yaptığı bir başka internet sitesinden Okan Bayülgen'in sevgilisi Ayşe Özyılmazel'e demediğini bırakmadı. Helin Avşar'ın kendi sitesinde de kullandığı "Ayşe" yazısının bir bölümü:

Ayşe Özyılmazel de olmazsa kendimi unutulmuş hissedeceğim!

Sabah Gazetesi Yazarı Ayşe Özyılmazel haftada bir yazısında benden mutlaka bahseder. Anladığım kadarı ile kendisi en sıkı takipçilerimden. Yazılarında fal bakmakta üstüne yok, sürekli geleceğe dair fal bakıyor Ayşe. Onun yazıları olmazsa unutulup gideceğim zaten, kimseler beni hatırlamayacak, ben de çok üzüleceğim Ayşe'nin beni yazmadığı haftalarda.

Reklam
Reklam

Ayşe köşe yazarı olma yolunda büyük bir azimle çalışıyor. Polemiklerden arta kalan zamanlarda yazdıkları ile köşe yazarı olma yolunda da hızla ilerliyor.

OKAN'DAN İLGİNÇ İTİRAFLAR

Tek solukta sayabileceğiniz onlarca medyatik aşka imza atan adam Okan Bayülgen sevgililer gününde aşk ve kadınlar üzerine ilginç itiraflarda bulundu.

Okan Bayülgen'in işte o sözleri… " Ben kadının 'Bir dakika hep sen fantezi yapmayacaksın, şimdi de ben fantezi yapacağım, ben yöneteceğim' demesini seviyorum. Bu gizli güç durumu ve erkeksilik bana seksi geliyor."

SEDA'NIN YÜZÜNE NE OLMUŞ?

Sabahların Sultanı Seda Sayan, eşi Onur Şan ile çıktığı gece gezmesinde kameralara kötü yakalandı. Sayan, objektiflerin kendisinin görüntülendiğini fark edince yüzünü saklamaya çalıştı.