Magazin turu

BRAD PİTT'LE OLAN SEKS HAYATINI ANLATTI

'Jeniffer Aniston, yeni erkek arkadaşı John Mayer'in yatakta eski eşi Brad Pitt'ten daha iyi olduğunu söyledi. Kız arkadaşı, ünlü şarkıcı John Mayer'in ve önceki partnerleri oyuncu Vince Vaughn ve Brad Pitt'in seks hayatını The National Enquirer'a anlattı. Jeniffer, John'u gördüğüm en iyi aşık diye nitelendirdi. Enquirer'a göre; Jen, John'un yeteneklerinin çıldırtıcılığını durduramıyor; 'Brad'le 4 buçuk yıl evli kaldığımız süre boyunca John'la yaşadıklarımı yaşamadım, diyor.

Reklam
Reklam

HAYIR İÇİN SEVİŞECEK

'Hadi Gari Cumhur' isimli sinema filminde sevişme sahnelerinde rol almaya hazırlanan Merve İldeniz, alacağı ücreti de okula bağışlayacak.. Bodrum'a özgü bir konunun beyazperdeye yansıtılacağı 'Hadi Gari Cumhur'un çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanıyor. Harun Özakıncı'nın hem oynayıp hem de yöneteceği filmde Belediye Başkanı Mazlum Ağan, emekli trafik polisi 'süslü' lakaplı Calalettin Oğuztan, 'Hadi Gari' barın sahibi Hakan Aykan gibi Bodrum'un simge olmuş isimleri de rol kesecek. Filmin oyuncu kadrosunda bulunan Merve İldeniz filmde kocasıyla birlikte İstanbul'dan Bodrum'a taşınarak hediyelik eşya dükkanı açan bir hippi kadını canlandıracak. 'Hadi Gari Cumhur'un sevişme sahnelerinde de rol alacak alan İldeniz, şimdiden oyunculuk ücreti olan 5 bin YTL'yi Bodrum'daki Cemal Uslu İlköğretim Okulu'na bağışladı. İldeniz'in oyunculuk ücretini bağışlaması filmin diğer oyuncuları arasında da bir bağış kampanyasının başlamasına neden oldu. İldeniz'in 'Hadi Gari Paralar Okula' adını verdiği kampanya için filmde rol alan diğer oyuncular da para bağışladı.

Reklam
Reklam

CAMERON DİAZ KEL OLDU

My Sisters Keep filminin setinde görüntülenen Cameron Diaz kel haliyle sevenlerini şaşırttı. Jodie Piccoult'un aynı isimli kitabından uyarlanan film'de lösemi olan kardeşi ve ablasının hazin öyküsü anlatılıyor. Kardeşine moral vermek için saçlarını kazıtan Cameron Diaz'ın yeni filmi ilgiyle bekleniyor.

ÜNLÜ AKTÖR ERKEK ARKADAŞIYLA EVLENECEK

En son "Heroes" dizisiyle ekranlara gelen aktör George Takei, bu yaz erkek arkadaşı Brad Altman ile evleneceklerini açıkladı. California Yüksek Mahkemesi'nin aynı cinsiyetten kişilerin evlenmesini yasaklayan yasayı iptal etmesinden sonra ABD'li eşcinsel ve lezbiyenler büyük sevinç yaşıyor. Son olarak aktör George Takei, bir açıklama yaparak 21 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Brad Altman ile bu yaz nihayet evlenecekleri için çok mutlu olduğunu söyledi. "Artık bu ülkede tüm yurttaşlar eşit hale geldi, bu çok güzel bir şey" diyen aktör evlilik haberini kendi sitesinden duyurdu. Bilindiği gibi geçen hafta da ünlü TV sunucusu Ellen DeGeneres kız arkadaşıyla evlenmişti. George Takei, en son "Heroes" dizisiyle ekranla gelmişti. Ancak aktörü bizler 1970'lerdeki "Uzay Yolu" dizisindeki "Mr. Sulu" karekteri ile tanımıştık.

Reklam
Reklam

HAMİYET'LE KUAFÖRÜ MAHKEMELİK OLDU

Yeni albümü öncesi imaj yenilemek isteyen şarkıcı kuaförünün kurbanı oldu.Saçlarını boyatmak isteyen şarkıcının başına gelmeyen kalmadı. Bugün'ün haberine göre, yeni albüm öncesi kendisini yenilemek isteyen Hamiyet kuaför kurbanı oldu. Boyadan saçları yanan şarkıcı 15 gün dışarı çıkamadı. Günlerce ağlayan assolist kuaförüne dava açtı. Şarkıcı Hamiyet, Kale Center Alışveriş Merkezi'nde 'Bakırköy Zihinsel ve Engelli Çocuklar Derneği' yararına yeni albümünü imzaladı. Şarkılarını söyleyip zihinsel ve engelli çocuklarla fotoğraf çektirip imza veren Hamiyet, yeni imajının kaza sonucu oluştuğunu söyledi. Hamiyet, saçını boyatmak için gittiği kuaförde saçlarının kuaförün hatası nedeniyle boyadan yandığını vurguladı. Üç gün boyunca ağladığını söyleyen Hamiyet şöyle konuştu: "Uzun saçlarımı çok seviyordum. Boyatmak için her zaman gittiğim kuaföre gidip boyattım. Eve gidip saçlarımı yıkadığımda hepsi dökülüverdi. Ne yapacağımı bilemedim, kuaföre gitmeye korktum ve oturdum saçlarımı kestim. O halimle kimseye görünmek istemediğim için 15 gün evimden dışarıya çıkamadım ve aklıma geldikçe ağladım. Beni bu hale sokan kişiler hakkında dava açacağım" dedi.

Reklam
Reklam

JUSTIN VE JESSICA BIEL EVLENİYOR

ABD'li şarkıcı Justin Timberlake (28) uzun süredir birlikte olduğu Jessica Biel (27) ile evleniyor. Akşam'ın haberine göre, çiftin arkadaşları, Justin'in bu kez evlilik konusunda hiç olmadığı kadar ciddi olduğunu ve kararını verdiğini söyledi. Ayrıca, Justin en kısa zamanda çocuk da istiyor. İkili, yakında evlilik kararını medyaya da açıklayacak.

LARA, DEMET'İN ALBÜMÜNÜ TOPLATACAK

Demet Akalın'ın albümünde vokalistlik yapana Lara, albüm kapağında adı geçmeyince mahkemeye başvuracağını açıkladı. Üçüncü albümü "Yadigar"ı piyasaya çıkaran Lara, Demet Akalın'ın albümünde "Geç Kalmadın mı?" şarkısına yaptığı solo vokalin albüm kartonetinde yazılmaması ve durumun bildirilmeyip, bugüne kadar telafi edilmemesi üzerine mahkeme yoluna başvuruyor. Milliyet'in haberine göre, Lara mahkeme yoluyla Demet Akalın'ın albümünü toplatıp yeni baskılarda adının yazılmasını sağlayacak.

TYLER İMAJINI DEĞİŞTİRDİ!

Geçtiğimiz günlerde eşi Royston Langdon'dan boşanacağını açıklayarak herkesi şaşırtan Liv Tyler, yepyeni bir imaja büründü. 'Yüzüklerin Efendisi' filminde canlandırdığı masum Arwen karakteriyle beğeni toplayan ünlü yıldız, David Letterman'ın gece şovuna seksi bir elbiseyle katıldı. Her zaman dekoltede ölçülü olmayı seven Tyler'ın bu tarz değişikliği dikkatlerden kaçmadı.

Reklam
Reklam

EVLİLİK TARİHLERİ BELİRLENDİ

Çağla Şikel ile Emre Altuğ'un evleneceği duyumunu alan gazeteciler Şişli Evlendirme Dairesi'ne koştu. Ancak çiftin değil arkadaşlarının dünya evine girdiği ortaya çıktı. Gazetecilerin sorusu üzerine Emre Altuğ, 17 Ağustos'ta evleneceklerini açıkladı. Şişli Evlendirme Dairesi'nde kıyılan Atlantik Yapım'ın organizatörü Erdal Bozkuş ile Tülin Özdoğan'ın nikahı basını hareketlendirdi. Nikah töreninin Emre Altuğ ile Çağla Şıkel'e ait olduğu iddiası gazeteciler arasında yayılınca çok sayıda magazin ekibi evlendirme dairesine akın etti. Nikah salonuna gelen basın mensupları, Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'un yalnızca arkadaşlarının nikahına katılmak üzere evlendirme dairesine geldiğini öğrendi. Atlantik Yapım'ın organizatörü Erdal Boşkuş ile Tülin Özdoğan'ın nikah şahitliğini şarkıcı Teoman ve ile Oray Eğin yaptı. Nikahın ardından çifte evlilik cüzdanını veren Teoman, "Bu benim ikinci nikah şahitliğim. Çok heyecanlıyım. Bana günde 9 kez 'ne zaman evleneceksin' diye soruyorlar. Büyüyünce evleneceğim" diye konuştu. Çağla Şikel ve Emre Altuğ çifti basın mensuplarının "Darısı sizin başınıza" demesi üzerine, "İnşallah, amin. Nikahımızı saklıyor gibi bir izlenim var. Biz 17 Ağustos'ta Sorti'de evleneceğiz" açıklamasında bulundu.
(CİHAN)

Reklam
Reklam

AYRILDILAR

Tarkan 6 yıldır birlikte olduğu avukat sevgilisi Bilge Öztürk'le yollarını ayırdı. Şu sıralar konser için Bakü'de bulunan Tarkan, bir süredir Bilge'yle görünmüyordu. Şarkıcının yakın çevresinden bir isim, "Tarkan ve Bilge dostça ayrıldı. İlişkilerinin monotonlaştığını düşünüyorlardı. Bilge, birlikte oturdukları evden eşyalarını toplayarak çıktı. Aralarında hiçbir sorun yok" dedi. Megastar'ın son dönemde sık sık tekrarladığı "Evlenmeyi düşünmüyorum, evlat edinmek istiyorum" sözlerinin sevgilisini üzdüğü, ikilinin bu yüzden çıkan tartışma sonunda ayrılık kararı aldığı öne sürüldü.

HAPİSHANE GÜNLÜKLERİ KİTAP OLDU

Ünlü manken Tuğba Özay, cezaevinde yaşadığı 167 günü kitap haline getirirdi. Odatv'nin haberine göre; 'Bedel' adlı kitabın kapağında ‘Yaşamın sevmek ve sevilmekten ibaret olmadığı 167 gün' yazıyor. Tuğba Özay'ın cezaevi kapısının parmaklığı arasında bir fotoğrafının olduğu, ünlü mankenin günlüklerinden oluşan kitap 28 Mayıs'ta piyasaya çıkıyor. 308 sayfadan oluşan kitabın tanıtım yazısında şu cümleler yazıyor: "Tuğba Özay'ın hapishanede yaşadıkları, tanık olduğu olaylar, dostlukları, acıları ve sevinçleri hepsi "Bedel" de... Yaşamı sevmek ve sevilmekten ibaret bir heyecan olarak hayal eden, içindeki kız çocuğunu kimselerin fark edemediği ülkenin en ünlü mankeni... Elleri kelepçelenen ve hiç olmadığı şekillere sokulan Tuğba Özay... Ve şimdi o küçük kız çocuğu konuşuyor... Kendini, yaşadıklarını tüm içtenliği ile anlatıyor. Yaşamın sevmek ve sevilmekten ibaret olduğuna inanmanın bilinciyle..."

Reklam
Reklam

OKAN'LA OTURMAK RAHATSIZ ETMİŞ Mİ?

Gülben Ergen'in 'Sürpriz' programında sevgilisi Deniz Seki'nin eski aşkı Okan Bayülgen ile canlı yayında karşılaşan Hüsnü Şenlendirici Haberturk'te Saba Tümer'in konuğu oldu ve "Okan'la yanyana oturmak seni rahatsız etti mi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Yorum yok. O çok özel bir şey. Çünkü ben çocuk yaştan beri dünyayı dolaşan ve farklı yerlere, farklı ortamlara giren bir insan da olsam, Bergama ve Atmaca mahallesi geliyor aklıma. Ben orada doğup büyüdüm. O kültür benim içimde oldukça kafamın bir tarafı hep o tarafta olacak ve o tarafta olduğu için de memnunum. O taraf beni ilgilendirir. Ama bir tek şey var ki bu önceden planlanmayan birşeydi. Onu biliyorum adım gibi. Daha başka birisinin gelmesi gerekiyordu. O gelmediği için öyle oldu. Baktım ki mecburen orada olmak zorundayım ve böyle bir durumdan sonra ben orada oturmazsam daha çirkin bir durum olurdu. Herkes saygılı ve düzgün şekildeydi."

AHMET SAN'IN ARACI VIP ÖNÜNDE ÇALINDI İstanbul Kuruçeşme'de önceki akşam gerçekleştirilen Kylie Minogue konserinin organizatörü Ahmet San'ın otomobili, onlarca güvenlik görevlisine rağmen VIP önünde sır oldu. Sabah'ın haberine göre, organizatör Ahmet San'ın düzenlediği gecede ilginç bir olay yaşandı. Konser alanına Volvo marka lüks otomobiliyle gelip, VIP kapısının yakınına park eden San, konser sonrası aracının yerinde olmadığını fark etti. San'ın şikâyeti üzerine yapılan araştırmanın ardından otomobilin çalındığı ortaya çıktı. Durum, Arnavutköy Karakolu ile hırsızlık masasına bildirildi. Ahmet San konu hakkında yaptığı açıklamada, Müthiş bir gecenin ardından yaşanan hırsızlık olayı tadımızı kaçırdı. Onlarca koruma ve güvenlik elemanının arasından otomobilin çalınması şaşırtıcı. Bu işi bunca insanın gözü önünde yapmak, gerçekten cesaret işi. Emniyet güçleri arabanın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor" dedi. MÜJDE AR İFADE VERDİ NTV'de yayınlanan Haydi Gel Bizimle Ol programında söylediği "Dağdaki çobanla benim oyum eşit olur mu" sözüyle tepki toplayan manken Aysun Kayacı'dan sonra, aynı programdaki sözleri nedeniyle oyuncu Müjde Ar ve yazar Pınar Kür de adliyelik oldu. Müjde Ar "Hâlâ Adıyaman'da mağarada yaşayan insanlar var," Pınar Kür ise "oy eşitliğiyle" ilgili yaptığı yorum nedeniyle başlatılan soruşturmada savcılığa ifade verdi. Adıyamanlılar tarafından savcılığa şikâyet edilen Ar'ın "basın yoluyla hakaret" ve "halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama" suçları işlediği öne sürülmüştü. Kür ise "Oyunun eşitliğini bırak. Benim suyumu kesip onlara veriyorlar. Onlar kaçak su kullandıkları halde ben su parası veriyorum" sözleri nedeniyle şikâyet edilmişti. Şişli Adliyesi'ne gelen Pınar Kür ifadesinde suça konu olacak bir şey söylemediğini belirterek "Kimseye hakaret kastım yoktur. Türk toplumuyla ilgili saptamalarda bulundum. Şikâyet dilekçesinde sadece şüpheliler arasında ismim geçmekte, ancak hakkımda suça konu somut bir şey bulunmamaktadır" dedi. Müjde Ar ise "Konuşmalarımda suç teşkil edecek herhangi bir söz, maksat, amaç, niyet söz konusu bile değildir. Şikâyet yersizdir" diye konuştu. "HEPİMİZ ÇİRKİNLEŞİYORUZ"

Reklam
Reklam

Ünlü Modacı Cemil İpekçi tatilini geçirdiği Bodrum'da Kumbahçe plajında güneşlenip arkadaşları ile sohbet ederek güzel havanın tadını çıkardı. Yıllardır Bodrum'a hem yaz hem de kış mevsiminde gelen İpekçi, Bodrum ile ilgili düşündüklerini kendisini görüntüleyen basın mensuplarına anlattı.
Kumbahçe Plajı'nda görüntülenen İpekçi basın mensuplarından rahatsız olan ünlülere gönderme yaparak de bulunarak, "Sen Cemil İpekçi olmuşsan seni çekecek kardeşim" dedi. "Bodrum'a ilk geldiğim zamanki o naif güzelliği bugün yok, ama benim de o naif güzelliğim yok" diyen İpekçi, "Ben ilk geldiğimde 15 yaşındaydım sahilde yatabiliyordum, tenekeyle su dökebiliyordum.Bugünkü yaşımda teneke ile su dökmem zor. Bodrum çirkinleşti diyorlar, çirkinleşti, hepimiz çirkinleşiyoruz, yaşlanıyoruz" dedi.