Magazin turu

CEM YILMAZ'IN YENİ GÖZDESİ

Cem Yılmaz G.O.R.A.'nın devamı olan A.R.O.G. filminin kadrosunu yavaş yavaş şekillendiriyor. Özge Özberk ve Zafer Algöz'den sonra filmin diğer bir oyuncusu daha belli oldu. Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'le aşk yaşayan oyuncu Ceyda Ateş de A.R.O.G.'da rol alacak. Çılgın Dersane filminde müstehcen sahnelerle adından söz ettiren Ateş, A.R.O.G.'da Taş Devri kızını oynayacak.

NİLAY, ZENGİN ERKEK ARIYOR

Nilay Dorsa, gecenin konuklarına perküsyon şov yaptı, DJ kabinine geçip hareketli parçalarla salonu dolduranları coşturdu. Bekarlıktan bıktığını söyleyen ve yalnız yaşamanın zorluğunu dile getiren Nilay Dorsa, artık evlenmek istediğini açıkladı. Nilay Dorsa kendisiyle evlenmek isteyen erkeklerin özelliklerini de sıraladı, "Aklı başında, yakışıklı ve mali durumu iyi beyler sitemi ziyaret edebilir" dedi.

Reklam
Reklam

GÜLBEN ERGEN, SON HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Çok heyecanlı olduğunu söyleyen ünlü sanatçı, 'Yaklaşık bir buçuk yıldır bu albüm üstünde çalışıyorum. Usta isimlerle, iyi bestecilerle çalıştım. Çok yoğun bir stüdyo aşaması yaşadık. 14 Mart'ta TİM Maslak Show Center'da, 21 Mart'ta ise Bostancı Gösteri Merkezi'nde iki büyük konserim olacak. Yeni şarkıları ilk kez seslendireceğim. Çok heyecanlıyım. Umarım dinleyicilerim beğenir' dedi.

ECE GÜRSEL, "İHANETE İHANETLE YANIT VERİRİM"

"Ben asla affetmem. İhanete ihanetle cevap veririm" diye konuşan Gürsel, "Her insan aynı yemeği yemekten bıkar. Bu durum kadın için de geçerli. Ama kadın yapınca farklı algılanıyor. Bu yüzden kadınlar karda yürüsün, izini belli etmesin. İhanet varsa o zaman kadın da aldatmalı. Ben asla affetmem.İhanete ihanetle cevap veririm" dedi.

ALPAY ATALAY, EVLENDİ

Kanal D ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen 'Genco' dizisinin başrol oyuncusu Alpay Atalay, tasarımcı sevgilisi Tülin Şen ile Kuruçeşme Divan'da düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Düğünde, ünlü DJ Mehmet Seymen, çaldığı parçalarla geceye renk kattı.

Reklam
Reklam

ARZU YANARDAĞ "EVLİLİĞE OLAN İNANCIMI KAYBETMEDİM" DİYOR

Manken Arzu Yanardağ, canlı yayında uyuşturucu kullandığını iddia ettiği eşi Ali Serter'den geçtiğimiz hafta boşandı. Güzel manken 1 ay sonra ise yeni sevgilisi Serhat Türkan ile nikah masasına oturacak. Daha önce başından kötü bir örnek geçtiği halde evliliğe olan inancını kaybetmediğini belirten Yanardağ "Daha 30 yaşındayım, yalnız yaşamak istemiyorum. Serhat, işime karışmıyor, saygı duyuyor. İlişkimiz çok heyecanlı ve güzel gidiyor" diyor. Eski eşi Ali Serter'le anlaşmalı olarak boşanan ünlü manken 1.5 yaşındaki kızları Alara'nın kendisine verildiğini hatırlatarak şöyle konuşuyor:

"Ali'den nefret etsem de ortak parçamız var. Bu yüzden kızımın onunla görüşmesini engellemeyeceğim. Fakat ayrı şehirlerde yaşadığımız için zaten çok sık görüşemiyorlar." Yanardağ'ın evlilik hazırlıkları yaptığı Serhat Türkan da çok mutlu bir ilişkileri olduğunu belirtiyor: "Alara bana ‘baba' diyor. Ben de ‘kim' diye sorduklarında ‘kızım' diyorum. Beni bir gün görmediği zaman hemen arıyor. İhtiyacı olan baba sevgisini vermek gerekiyor."

Reklam
Reklam

İBRAHİM TATLISES, HAYRANLARIYLA HALAY DA ÇEKTİ

İmparator Halı Yıkama'nın sahibi Mehmet Yaşar, Tatlıses'e üzerinde ‘İmparator' yazan pırlanta taşlarla süslü 18 bin YTL değerinde tespih hediye etti. Özcan Deniz'in geçen günlerde vurulması üzerine üst düzeyde güvenlik tehbirleri alındı. Davetliler tek tek arandı.

GAMZE ÖZÇELİK, KİMİ 3 BİN YTL TAZMİNATA MAHKÛM ETTİRDİ

Gökhan Demirkol tecavüz suçundan 5 yıl 10 ay, ilişkisini cep telefonuyla kaydetmek ve internet yoluyla yaymaktan 3 yıl hapis cezası almıştı. Kararlar Yargıtay'da beklerken avukatı hakkındaki dava da sonuçlandı. Özçelik, Yeşilyurt'un bir duruşma çıkışı basına kendisi hakkında, 'Bu hayatı kendine yaşam tarzı seçenlerin başına gelir. Melek mi değil mi, ona melek diyenler bir gün görecek. Bu herkesin başına gelmez' dediği için dava açmıştı.

HÜLYA AVŞAR, "MİNİ ETEK GİYENLER ŞİMDİ TÜRBAN TAKIYOR" DİYE KONUŞTU

Hülya Avşar, dergisinin mart sayısındaki yazısında "Türbanın da korsanını yaptılar. Bir gün önce daracık pantolon, mini etek giyenleri bir gün sonra başörtüsüylü görür oldum" diye yazdı. Avşar, köşe yazısında "Bir gecede dindar olanları" eleştirdi. Avşar, "Türbanın siyasi simge olduğunu açıklandıktan sonra Türk halkı her zaman olduğu gibi bu durumu da kendi lehine çevirme yolunu bulmuş. Siz misiniz hükümetinizin nimetlerinden yararlanan, siz misinin başını kapatıp göğsünü gere gere dolaşan? Hadi bakalım dediler ve türbanın da korsanını yaptılar" diye yazdı. İş bulmak için bir çok kadının kapandığını belirten Avşar, şunları yazdı:

Reklam
Reklam

"Bir gün önce daracak pantolon, etek giyenleri bir gün sonra başörtüsü ile görür oldum.Bir geccede dindan oluveriyorlar. Kapalı aile olduklarında iş bulmak daha kolay hale geldi. Çünkü devletin her kurumunda önceliklisiniz. Hani derler ya , her gördüğün sakallıyı baban zannetme. Ben de diyorum ki her gördüğün başörtülüyü dindar zannetme"

SEDA ERTAN ARABA YARIŞLARINA DA MERAK SARDI

'1600 CC' ve '2000 CC Plus' kategorilerinde yarışacak olan Ertan, yarışlara kendisi için özel olarak hazırlanan Mitsubishi Evolution marka bir otomobille katılacak. Fırsat buldukça Kıbrıs'a gidip direksiyonu sağda olan otomobiline alışmaya çalışan ünlü manken şöyle konuşuyor:

"Araba kullanmak benim için her zaman büyük bir keyifti. İstanbul trafiğinde yapamadığım hızı, bundan böyle pistlerde yapacağım. Bu konuda iddiasız olduğumu söyleyemem."