Magazin turu

BİNGÖL'ÜN YENİ AŞKI
Yavuz Bingöl'ün, manken Sinemis Candemir'le birlikte olduğu ortaya çıktı. Sevgilisi Burcu Kara'dan ayrıldıktan sonra adı bir çok ünlü isimle aşk dedikodusuna karışan Yavuz Bingöl'ün, manken Sinemis Candemir'le birlikte olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz akşam Taksim'deki Jazz Stop Bar'a giden ikilinin, mekanda oldukça samimi oldukları ve elele göz göze eğlendikleri konuşuluyor. Sinemis Candemir, Tarkan'ın 'Hüp' klibindeki öpüşme sahnesiyle adını duyurmuştu.

KUTSİ ASKER KAÇAĞI MI?
Kutsi'nin 1973 doğumlu olmasına rağmen henüz askerlik yapmadığı ortaya çıktı. Televole Life'ın haberine göre 1973 Malatya doğumlu, liseyi terk eden, asıl adı Ahmet Kutsi Karadoğan olan şarkıcı askerlik yapmasını engelleyen bir rapor alıyormuş. Genç şarkıcının raporunda "Ruh hali askerlik yapmaya elverişli değildir" yazıyor ve bu raporu her yıl yeniliyormuş.

Reklam
Reklam

TUĞBA DA BOŞANIYOR
Kocası 'hayır' diyor 'Lo lo lo' şarkısıyla adını duyuran güzel popçu Tuğba Özerk, Kıbrıslı eşi Erhan Kanioğlu'ndan boşanmak için mahkemeye başvurdu! Kanioğlu'nun boşanmak istemediği ancak Özerk'in ayrılık konusunda kararlı olduğu öğrenildi