Magazin turu

İkoncan Bodrum'da

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, işleri nedeniyle öksüz bıraktığı Bodrum'a adımını attı. İkoncan, ayrıldıkları konuşulan sevgilisi Nurettin Hasman ile Türkbükü'ne geldi.

Kırmızı güneş gözlüğü ve beyaz bikinisiyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan İkoncan, ayağının tozuyla Türkbükü sokaklarında küçük bir tur attı. İki hafta Bodrum'da kalacağını söyleyen İkoncan, taksiye binerek tatilini geçirdiği otel'e geçti.

Gülben'den önce bikini sonra pareo

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, bikinili denize girerken görüntülenmemek için Bodrum'dan tekne kiralayarak Didim açıklarına uzanan şarkıcı, Fener Adası önünde Pronto isimli küçük bir tekne ile annesi Gülsen ve menajeri Seda Hanım ile güneşlendi. Yeşil bikinisi ise teknede tatilin tadını çıkartan Ergen, görüntülendiğini fark edince beyaz bir havluya sarınıp kamarasına gitti. Daha sonra siyah bir bikini ve pareo ile tekrar güverteye çıkan Ergen, kendisini görüntüleyen gazetecileri selamladı.

Reklam
Reklam

Ebru'dan üstsüz poz

Ünlü manken Ebru Şallı, üstsüz güneşlenirken objektiflere takıldı.

Bodrum Gündoğan'daki yazlığında eşi Harun Tan ve oğluyla tatilin tadını çıkartan ünlü manken Ebru Şallı, üstsüz güneşlenirken objektiflere takıldı. Şallı, Nelson mayo katolog çekimlerinde üstsüz poz vermişti..

İşte tek gecelik erkek

Kadınlar onunla bir gece geçirmek için çıldırıyor...

Genç popçu Murat Boz, düzenlenen bir ankette "kadınların tek gecelik ilişki yaşamak istediği erkek" seçildi. Boz, anket sonucundan sonra " Beğenilmek çok güzel bir duygu. Ama tek gecelik ilişkiler bana göre değil" diye konuştu.

Gülşen frikik verdi!

Sahneye çıkan Gülşen şarkılarının yanı sıra enterasan dans şovu ve seksi kıyafetiyle de dikkat çekti..

Günaydın'ın haberine göre; 'Drum Sortie Live'konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile müzik aracılığıyla organize ettiği konserler serisinde önceki akşam Gülşen sahneye çıktı.

Gülşen, şarkıları kadar birbirinden seksi kostümleri ve dansçılarıyla yaptığı akrobatik hareketlerle de izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Reklam
Reklam

Dansçıların ellerinde, omuzlarında türlü figürler sergileyen ve bol bol frikik veren Gülşen hem kendi coştu hem de izleyiciyi coşturdu. DRUM'un kurucusu Zeynep Dereli'nin ev sahipliği yaptığı geceye Ebru Destan, Hıncal Uluç gibi isimler de katıldı.

Aslı bikiniyle yakalandı

Kavak Yelleri'nin yıldızı Pelin Karahan soluğu Bodrum'da aldı, düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine çekti.

Dizide sessiz sakin, utangaç bir genç kızı canlandıran Karahan, önceki gün objektiflere plajda takıldı. Düzgün fiziği ve minik bikinisiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu, meraklı bakışlara aldırmadan şezlonguna geçip güneşlenmeye devam etti.

Tan, Bergüzar'la sörf yarışına girecek!

Alaçatı'ya giden ünlüler, sörf kursu almadan dönmüyor.

Günaydın'ın haberine göre; geçtiğimiz haftalarda Çeşme'de tek başına tatil yapan Bergüzar Korel'in ardından şimdi de sevgilisi Tan Sağtürk, sörf yapmayı öğreniyor.

Yakında nişanlanacağız

Rüzgar sörfünde ustalaşmak için çok çalışması gerektiğini belirten ünlü balet, özel yaşantısıyla ilgili de şunları söyledi: "Bergüzar ile yakında nişanlanıyoruz. Nişanlanacağım kişiye artık eşim diye hitap ediyorum. Bergüzar, İstanbul'da ev taşıdığı ve işleri yoğun olduğu için benimle tatile gelemedi. Ama yakında Çeşme'ye gelecek ve ikimiz birlikte sörf yarışması yapacağız."

Reklam
Reklam

Recep İvedikten sonra duvara çarpmış gibi oldum

Şahan Gökbakar'ın başrolünde oynadığı Recep İvedik filminde rol alan Hakan Bilgin, filmin ilk vizyona girdiği gün gördüğü tepki nedeniyle duvara çarpmış gibi olduğunu söyledi...

Kanaltürk'te Doğa Rutkay'ın sunduğu 'Herşeyi Söylemek Mümkün' programında bu hafta Recep İvedik filmi masaya yatırıldı.

Televizyon gazetesi'nin haberine göre, filmde rol alan Hakan Bilgin, filmin daha ilk vizyona girdiği günden itibaren yaptığı etkinin kendisini çok şaşırttığını şöyle ifade etti: "Ben yaklaşık 20 yıldır oyunculuk yapan ve televizyonda da yer alan bir insan olarak bir anda Recep İvedik diye bir filmde oynadım ve şunu farkettim; Recep'in galasına gittik. 3 gün sonra vizyona girdi. Vizyondan bir gün sonra alışverişe gittiğimde bir gömlek alırken satıcı çocukların hepsinin filmi izlediğini öğrendim. Bu hiç bu güne kadar görmediğimiz bir şey. Bir anda duvara çarpmış gibi oldum. 'Nasıl izlediniz, ne çabuk izlediniz, niye izlediniz? sorusu geldi. Ciddi bir etki oldu...4,5 milyon insan bir anda sadece o adama güldükleri için gitti."

Reklam
Reklam

Annem bile 'argo' demedi

Hakan Bilgin, filme yapılan tüm eleştirilere rağmen, izleyicinin olumlu tepkisine en yakın örnek olarak annesini anlattı ve "Annem emekli bir öğretmendir. Kelimeye, Türkçe'ye, ahlak kurallarına çok dikkat eden bir insandır. Filmi izledikten sonra bana hiç bir şekilde 'Film argo' demedi. Sadece 'Çok samimi oynamış bu çocuk' dedi. Bence en önemli şey buydu. O 4,5 milyonun o samimiyeti keşfedip de 2. gün bunu arkadaşlarına anlatacak kadar inanabilmesi çok zordu" diye konuştu.

Kuşum Aydın değişti

Kuşum Aydın'ın sakallı bıyıklı yeni imajı

Evlenip, Amsterdam'a yerleştiği konuşulan 'Kuşum Aydın' yeni imajıyla ortaya çıktı! Artık yalnızca ailesini görmek için Türkiye'ye geldiğini belirten şarkıcı, "Süse, püse veda ettim. Sakal-bıyık bıraktım" dedi.
Huzurluyum

Aydın, değişimiyle ilgili şu bilgileri verdi: "Artık saçlarımı boyamıyorum. Transparan kıyafetler de giymiyorum. Amsterdam'da çok güzel bir yaşamım var. Çok huzurluyum. Avrupa'nın çeşitli yerlerinde çalışıyorum. Her hafta sonu bir konserim var. Her şey çok güzel gidiyor..." Aydın'ın 'erkeksi' imajı, son aylarda takım elbiseyle gezen Fatih Ürek'teki değişimi anımsattı.

Reklam
Reklam

Yokluğumda ödülleri aldılar

İşadamı Philippe Amram'dan ayrılan Hande Ataizi'nin bu açıklamaları Özgü Namal ve Nurgül Yeşilçay'ı kızdıracak

İşadamı Philippe Amram'dan ayrılan Ataizi, aşk yüzünden oyunculuğu ihmal ettiğini belirterek "Ben olmayınca Özgü ile Nurgül, ödülleri topladı" dedi

Ünlü oyuncu Hande Ataizi iki yıldır birlikte olduğu Intergum Grubu'nun veliahtı Philippe Amram'la yollarını ayırmasının ardından kendini işe verdi. Vatan'ın haberine göre, Amram'la birlikteliği süresince iş hayatından çok aşk hayatıyla gündeme gelen Ataizi, önceki akşam basın mensuplarını karşısında görünce "Artık aşk değil iş sorun bana. Sadece işlerimle ilgili konuşmak istiyorum" dedi. Bebek Balıkçısı'nda dostlarıyla bir araya gelen Ataizi, mekan çıkışında Philippe Amram ile ilgili soruları yanıtsız bırakırken "İşimi aşk yüzünden uzun bir süredir ikinci plana attım.

Hayatı kendime göre anlatıyorum

'Kuşu Kalkmaz' şarkısıyla tanınan ve şarkı sözleri müstehcen bulunduğu için yasaklanan Sultana ikinci albümünü çıkardı..
Sekiz yıl önce 'Kuşu Kalkmaz' şarkısıyla ortalığı birbirine katan Sultana ikinci albümü 'Şöhret Yolu' ile yine oldukça cesur sayılabilecek sözlerle müziğe devam ediyor. Sultana, Bilboard dergisinin temmuz sayısına konuştu:

Reklam
Reklam

* Aslında bu albüm dört yıl önce çıkabilirdi. Ama her şey planlandığı gibi gitmedi. Farklı insanlarla çalıştım, bazı problemler ortaya çıktı. Bunların çözümlenmesi de zaman aldı. İki sene geçti...

Eleştiri yapıldı

* Bu arayı avantaja çevirmeyi başardım. İlk geldiğimde 'Kim kimdir, ne iş yapar, hangi müzisyen nasıl işlerle uğraşır?' bilmiyordum. Bunları öğrenme fırsatım oldu. Bir yandan da Türkiye'deki Hip-hop piyasasını yakından gözlemledim.

* 'Kuşu Kalkmaz' şarkımın yasaklanmasına açıkçası biraz bozuldum. Çünkü ben o albümü 2.5 yıl gibi bir sürede New York'ta tek başıma hazırlamıştım.

* Bence hip-hop müziği yeterince bilmeyenler benim şarkılarımı yetersiz buluyor. Hip- hop'u bilen biri o şarkıyı eleştiremez. Hip-hop'ın en büyük özelliği bire bir hayatı anlatması. Eskiden şiddet vardı, şarkılar da şiddeti anlatıyordu. Ama zaman içinde herkesin derdi, tasası değişti. Ben de hayatı kendime göre anlatıyorum.

Hür iradem var

* Eleştiriler karşısında geri adım atmadım. Çünkü hür iradeye sahip bir varlığım. Bir sanat yaptığımı düşünüyorum.

Reklam
Reklam

* Dozunda kullanılan argonun da hem kadına hem erkeğe yakıştığını düşünüyorum.

* Türkiye'den uzak ve kopuk değilim. Gazete ve televizyonları internetten takip etmeye çalışıyorum. Bir de üç yıldır albüm nedeniyle daha sık Türkiye'deydim. Bu süreçte yaşanan pek çok şeyi bire bir takip edebildim. Mesela, televizyonlardaki yarışmalarda jüri üyesi patlamasına bizzat tanık oldum. Bir şarkımda da bu durumdan bahsettim.

Özgü Namal, Nurgül Yeşilçay yokluğumda ödülleri topladı" dedi. Şafak Sezer ile birlikte Star TV'de "Eşimle Başım Dertte" adlı programı sunan Ataizi, şimdi de Kanal 1'de 4 Ağustos'ta başlayacak 'Ece'adlı sit-com dizisiyle yeniden çıkış yapmaya hazırlanıyor

Yeni filmi için enerji topluyor

Gişe rekorları kıran 'Beyaz Melek' filmiyle ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturan Mahsun Kırmızıgül, hareketli geçen kış sezonunun stresini üzerinden atmak için Bodrum'u seçti. Önceki gün Otel'in sahilinde tek başına yürüyüş yapan yakışıklı sanatçı, daha sonra da denize girmek yerine plajda arkadaşlarıyla sohbet etti. Bir süre önce ayak parmağı yaralanan Kırmızıgül'ün yeni sinema filmi için kolları sıvadığı söyleniyor.

Reklam
Reklam