Magazin turu

İkizler geldi

Yaklaşık bir yıldır gazeteci Reha Muhtar'la birlikte olan ve bu beraberliğin meyvesi, biri erkek, biri kız ikiz bebek bekleyen Deniz Uğur, bugün doğum yaptı. Geçtiğimiz günlerde yurtdışındaki 'Baby Shower' modasına uyup Taksim Bentley Otel'de bebekleri Mina ve Poyraz için parti düzenleyen Uğur bugün saat 10.00'da doğuma girdi. İkişer kilo olarak dünyaya gelen ikizlerin ve anneleri Deniz Uğur'un sağlık durumları ise çok iyi.

Şöhret beni rahatsız etmedi

Elele dergisine konuşan hande Subaşı ünlü olmanın kendisini olumsuz yönde etkilemediğini söyledi. Türkiye Güzeli seçildikten sonra hayatı değişen, modelliğin yanı sıra oyunculuk ve sunuluk da yapmaya başlayan Hande Subaşı, hızlı gelen şöhretin kendisini rahatsız etmediğini söyledi. Elele dergisine konuşan Subaşı, "Şöhretler dünyası ile ilgili korkutucu şeyler söylenir hep. Ben böyle bir dünya olduğuna inanmıyorum. Bir insan düzgünse, iyiyse ve ne istediğini biliyorsa eğer, kimse ona zarar veremez. Ben şöhretli olmamdan dolayı hiç üzücü bir şey yaşamadım" dedi.

Reklam
Reklam

Çocuklarının bakıcısı ile evleniyor!

2010'da evleneceğini açıklayan Rafet El Roman'ın müstakbel eşinin kim olduğu ortaya çıktı.6 yıl önce iki kızının annesi Tuğba Altıntop'la boşanan Rafet El Roman, yeniden nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Geçtiğimiz hafta, beş yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle 2010'da evleneceğini açıklayan El Roman'ın aşkının kim olduğu da ortaya çıktı. Ünlü popçu daha önce birkaç kez yalanlamasına rağmen, kızları Şevval Su ve Su Elnur'un bakıcısı Serap Hanım'la dünyaevine girecek. Albümünü hazırladığı popçu Yusuf Güney ve sevgilisiyle geçtiğimiz günlerde konser için Kıbrıs'a giden Rafet El Roman, evlilik için hazırlıklara başlamış bile. Almanya'da bir arsa alarak hayallerindeki evi yaptırmaya uğraştığını açıklayan El Roman'ın, kızlarının da Serap Hanım'la çok iyi anlaştığı öğrenildi. Yakınları ünlü popçunun ailesinin de bu evliliğe sıcak baktığını söylüyor.

Demet sağ gösterip sol vurdu!

Oğuz Kayhan'dan boşandıktan sonra adı birçok ünlü isimle anılan Demet Akalın, yeni bir aşkla gündemde. Demet Akalın'ın 'Var mısın Yok musun'da yarışan spor hocası İhsan Tarkan ile birlikte olduğu konuşuluyor. İkilinin aşkı, spor salonunda başlamış Söylentiye göre Akalın, Mayadrom'da spor hocalığı yapan İhsan Tarkan ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin aşklarının spor salononda başladığı iddia ediliyor. Seksi popçunun doğum günü olan 23 Nisan'da da İhsan ile birlikte samimi bir şekilde eğlendiği de konuşulanlar arasında. Demet'in yeni sevgilisi İhsan bir süre önce 'Var mısın Yok musun'da yarışmacı koltuğuna oturmuştu. 500 bin TL'yi kıl payı kaçıran İhsan, 500 bin TL kazanmak için 220 bin TL'yi reddetmişti. İhsan, kutusundan çıkan 100 bin TL ile yetinmek zorunda kalmıştı. Demet Akalın'ın da fitness hocası olduğunu söyleyen İhsan yarışma sonrası, 'Demet beni izlemeye gelecekti ama trafikte kaldı' açıklamasını yapmıştı.

Reklam
Reklam

Hissediyorum erkek olacak

Deniz Akkaya karnındaki bebeği ile ilgili olarak, "İçimden bir his bebeğin erkek olacağını söylüyor. Erkek olursa ona babasının adını vereceğim; "Efe Can. Kız olursa da adı; Ege olur" diye konuştu.1.5 ay önce Deniz Akkaya'dan ayrılan Efe Önbilgin yeni bir ilişkiye başlamıştı.

Deniz Akkaya fotoğrafları için tıklayın...

Kim bu çirkin?

Türk sinema ve tiyatrosunun star kadınları Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray, Fatma Girik ve Nevra Serezli'nin ilk kez aynı projede buluştuğu "Altın Kızlar" dizisi bol konuk oyuncusuyla dikkat çekiyor. Şimdiye kadar Deniz Akkaya, Tamer Karadağlı, Cansu Dere, Sinan Tuzcu gibi olduğu dizinin yeni bölümünde Tan Sağtürk, Funda Arar, Volkan Severcan, Işın Karaca, Yonca Evcimik ve Funda Arar konuk oldu. Arar, senaryo gereği halkın yıldızları yarışması düzenlenen dizide, geçen haftalarda İngiltere'deki popstar yarışmasına katılan ve sesiyle jüri üyelerini şoke eden, videosu tüm dünyada en çok tıklanan video olan, ev kadını Suzan Boyle'nin kılığına girdi. Arar, kendi ismiyle Yonca Evcimik ve Armağan Çağlayan'dan oluşan jüri karşısına çıktığı dizi için makyajla çirkinleştirildi. Dizi daha da yerelleştirilecek Öte yandan Nevra Serezli'nin tiyatro turnesi nedeniyle bir hafta ara verilen "Altın Kızlar" dizisinin senaryosunda da değişiklik yapılacak. 80 yılların bol Emmy Ödüllü dizisinin Türk versiyonu olan dizinin, Feride Çiçekoğlu ve Şebnem Çıtak imzalı senaryosu, daha yerel bir hale getirilecek. Bu istek başta dizinin dört star isminden geldi. Şoray, Serezli, Koçyiğit ve Girik senaryoyu çok sevdiklerini ama esprilerin ve olayların batılı kaldığını düşündüklerini yapımcı ve senariste iletti. Dizinin önümüzdeki haftalarda ekrana gelecek bölümleri daha yerel olacak.

Reklam
Reklam

"Görücü Usulü"nü RTÜK'e inat yaptı

Geçen yıl RTÜK tarafından kadın kılığında ekranlara çıkması yasaklanan, Huysuz Virjin tiplemesiyle tanınan Seyfi Dursunoğlu, ‘Huysuz'la Görücü Usulü' adlı programı istemediği halde kabul ettiğini açıkladı. Geçtiğimiz yıl ekrana gelen programın içeriğini ve formatını beğenmemesine rağmen ‘evet' dediğini belirten Dursunoğlu, "Uzun süre bana iş teklifi gelmedi, gelenler de hep gece yarısı şovuydu. Huysuz Virjin olarak gelen ilk teklif benim için bir fırsattı ve değerlendirdim" dedi.

Nihat Doğan'ın yeni aşkı mı?

Nihat Doğan ile Lerzan Mutlu arasında tehlikeli yakınlaşma! Siyasi çalışmalara ağırlık verdiği için sevgilisi Didem Uzel'den ayrıldığını açıklayan Doğan, önceki gün ‘Zirve' albümüyle adından söz ettiren Mutlu ile Mayadrom Alışveriş Merkezi'nde başbaşa görüldü. İkili aşk iddialarına klasik cevabı verdi: "Biz dostuz!"

Yıldo, Okan'ı çok korkuttu!

Okan Bayülgen'in 'Sade Vatandaş' programına 90'lı yılların fenomen ismi Yıldo konuk oldu. Bayülgen, 'Yıldo'da en bayıldığım şey; ekranda tehlikeli biri olması' dedi. Günaydın'ın haberine göre; bu sözlerin ardından Yıldo, yıllar önce bir programda espri yapmaya çalışırken, Atatürk'e yönelik sözleri nedeniyle DGM'de nasıl yargılandığını ima etti. Ekrana çıkmadan önce kendisine 'Şunu yapma, bunu yapma' gibi telkinlerde bulunulduğunu ve bunun kendisini daha tehlikeli yaptığını anlatan Yıldo, "Atatürk'ün fıkrasını anlatıp, ondan sonra..." deyince Bayülgen çok telaşlandı. "Sakın ha... Bir bandımız var izleyelim" diyerek olayı kurtardı.

Reklam
Reklam

Beyoğlu romantizmi

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcısı Raci Şaşmaz ile Elif Dürüst objektiflere yakalandı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz ile sosyetik güzel Elif Dürüst aşkı tam gaz devam ediyor. Önceki akşam Beyoğlu'nda başbaşa yemek yiyen ikili, çıkışta objektiflere yakalandı. İlk kez bu kadar yakın görüntülenen çift, flaşlar patlayınca neye uğradığını şaşırdı. Raci Şaşmaz hemen sevgilisi Elif Dürüst'ün telefonundan şoförünü aradı. İkili, daha sonra hiç konuşmadan evlerinin yolunu tuttu.

Eva'nın erkeğini çalan güzel kim?

Türkiye'de yayınlanacak reklam filminde, bir Türk kızı Latin yıldız Eva Mendes'in sevgilisini elinden alıyor. Bir dondurma markasının reklam çekimleri için ülkemize gelen ve dört gün İstanbul'da kalarak turistik bir ziyarette bulunan Eva Mendes'in reklam filminin konsepti belli oldu. Senaryoya göre dünyaca ünlü güzel yıldız, sevgilisini başka bir kadına kaptırıyor.Mendes'in sevgilisini Emre Aksoy canlandırırken, rakibini ise güzel oyuncu Ceren Şekerci oynadı. Reklam çekiminin yanı sıra interaktif internet oyunuyla da mayıstan itibaren sanal ortamda yerini alacak olan Eva Mendes, oyunda kıskançlık krizine girip katıldığı partiyi terk edecek. Lowe Ajans'ın çektiği filmi Yasemin Türkmenli yönetti.

Reklam
Reklam

Eva Mendes'in nefes kesen pozları için tıklayın...

"O şarkıyı Rus kızlarına yazdım"

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenecek 54. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi "Düm Tek Tek" adlı şarkısıyla temsil edecek olan Hadise ilk provasının ardından düzenlediği basın toplantısında, Crazy For You parçasını Rus kızlar için yazdığını söyledi. 5 yaşında şarkı söylemeye başladığını, 15 yıldan bu yana ise profesyonel olarak şarkı söylediğini ifade eden Hadise, "Eurovision şarkı yarışmasına katılmadan önce bana herkes "Bunu yapacağına emin misin? Eurovision'da ne yapacaksın?, boşver' dedi. Ama ben buraya geldiğime çok memnunum. Herkes bu konuda yanılmış, ben haklı çıktım" şeklinde konuştu. Bir gazetecinin şarkının Türkçesinin yapılıp yapılmayacağı konusundaki sorusu üzerine Hadise, Düm Tek Tek'in bu haliyle çok başarılı olduğunu, Türkçesinin yapılmadığını ve yapılmayacağını söyledi.

Hadise fotoğrafları için tıklayın...

Hadise, kendisini Tarkan ile kıyaslayan bir soru üzerine, "Tarkan çok büyük bir sanatçı ve ben bir sanatçı olarak kendisine saygı duyuyorum. Türkiye"de gerçekten Sezen Aksu ve Nazan Öncel gibi saygı duyduğum çok sayıda sanatçı var. Ama Franc Sinatra ve Tina Turner gibi sanatçılara da çok hayranım. Prince'i mesela çok beğeniyorum. Bir erkeğin yüksek topuklu ayakkabıyla sahnede dans etmesine hayranım" şeklinde konuştu. "Crazy For You" adlı parçasını Rus kızlar için yazılıp yazılmadığı konusunda Hadise, "Rusya"da olmak gerçekten güzel bir duygu. Çünkü Antalya ve Bodrum"a gittiğimde hep Rusları görüyorum. Bizi her yıl ziyaret eden ve ülkemizi geliştiren insanların ülkesini ziyaret etmek gerçekten mükemmel bir duygu. Evet 'Crazy For You' parçasını Rus kızlar için yazdım. Ruslara gerçekten bayılıyoruz" dedi. Hadise'nin, Moskova'da dün yaptığı ilk provanın ardından düzenlediği ilk basın toplantısına, Rusya ve uluslararası basından 300 civarında gazeteci katılırken, Hadise'nin basın toplantısını, diğer yarışmacıların basın toplantılarını izleyenlerin 2 katı kadar basın mensubunun izlediği ve salonda düzenlenen bir basın toplantısının ilk kez bu kadar kalabalık olduğu kaydedildi.

Reklam
Reklam