Magazin turu

"HALİL'LE ÇÖPTEN EKMEK YEDİK"

Oyuncu Mustafa Alabora, yakın arkadaşı Halil Ergün ile birlikte yaşadıkları sıkıntılı günleri Orada Neler Oluyor programında anlattı. Mustafa Alabora bundan yıllar önce Ankara'da Halil Ergün'le birlikte parasızlık yüzünden çöpten ekmek bulup yediklerini söyledi. Parasız kaldığı ve tiyatrodan yasaklı olduğu dönemde de balıkçılık yaptığını söyleyen ünlü oyuncu "Balıkçılıktan kazandığım paralarla oğlum Memet Ali'yi yetiştirdim, evime baktım. Bugün olsa yine yaparım" diye konuştu.

Reklam
Reklam

AJDA PEKKAN YENİ YAŞINI KUTLADI

Şarkıcı Ajda Pekkan, 10 günlük İsviçre tatilini kardeşi Semiramis Pekkan'ın Gstaad şehrindeki evinde geçirdi. Günaydın'da yer alan habere göre, Semiramis Pekkan, eşi Gulu Lalvani ve oğulları Zoran da "süperstar"ı bu tatilinde yalnız bırakmadı. Pekkan, 12 Şubat'a denk gelen 63'üncü doğum günü de burada kutladı. Bu tatili doğum günü için özel olarak planlamayan Ajda Pekkan, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte pastasını üfledikten sonra tatiline kaldığı yerden devam etti.

AVRUPA YAKASI'NI REDDETMİŞ!

Atv'nin sevilen dizisi "Avrupa Yakası"nda oynaması için kendisine teklif geldiğini söyleyen oyuncu Güven Kıraç dizide neden rol almadığını açıkladı. Volkan karakterini canlandırması için Gülse Birsel tarafından kendisine teklif geldiğini söyleyen Kıraç, "Bu dizi tutmaz" diyerek gelen teklifi geri çevirmiş.

Avrupa Yakası dizisinden kareler için tıklayın...

HEM DÜĞÜN, HEM ALBÜM TANITIMI

Seda Sayan 'Aşkla' isimli yeni albümümün tanıtımında düğününü de yaptı. Ünlü sanatçı Seda Sayan 'Aşkla' isimli yeni albüm tanıtımında hakla verdiği sözü tuttu ve düğününü de yaptı. Sayan ve eşi Onur Şan, balkabağı şeklindeki düğün arabasıyla sahneye çıktı. "Halka verdiğim sözümü yerine getiriyorum" diyen Sayan, "Hem birinci yılımızı, hem düğünü, hem de yeni albüm tanıtımını hep bir arada çıkarıyoruz." diye konuştu. Düğünlü konsere yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Reklam
Reklam

Nikahtan kareler için tıklayın...

BERGÜZAR VE HALİT'E SERT UYARI

"Binbir Gece" dizisindeki aşkı gerçek hayata taşıyan ve el ele göz göze görüntülenen Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'e yapımcı Erol Avcı'dan uyarı geldi: Çok fazla göz önünde olmayın. Özel hayatlarındaki iniş çıkışla sık sık magazin gündemine konu olan "Binbir Gece" dizisinin başrol oyuncuları Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'e yapımcıdan uyarı. Milliyet Cafe'de yer alan habere göre, dizide yaşadıkları aşkı gerçek yaşama da taşıyan, ancak bu durumu bir süre gizli tutan çift, ilişki yaşadıklarını açıkladıktan sonra sık sık liseli âşıklar gibi el ele, göz göze görüntülenmeye başladı. Çiftin özel hayatıyla bu kadar gündeme gelmesi dizinin yapımcısı Erol Avcı'yı rahatsız etti. Avcı, ünlü çifte çok fazla göz önünde olmaması uyarısında bulundu.

Binbir Gece dizisinin galerisi için tıklayın...

Bergüzar - Halit aşkının fotoğrafları için tıklayın...

Yaprak Dökümü'nün kötü adamı Tolga Karel uçakta uğradığı linç girişiminin görüntüleri de ortaya çıktı

Reklam
Reklam

Türk Hava Yolları'nın tarifeli yolcu uçağı ile önceki gece Stutgart'tan İstanbul'a gelen oyuncu Tolga Karel, uçakta bir yolcu ile tartışmaya başladı. Kavga apronda büyüdü ve Tolga Karel kendini bir kargaşanın içinde buldu. 5 kişi bir anda Tolga Karel'e vurmaya başladı. Yüzüne ve vücuduna aldığı darbeler sonucunda kanlar içinde kalan Karel'in yardımına polis koştu. Ünlü oyuncu gözyaşları içinde "Dizilerde kötü adamı canlandırdığı için dövülür mü insan" diyerek önce şikayetçi olmadığını söyledi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Ünlü oyuncunun uçakta yaşadığı dehşet anları kameraya böyle yansıdı!

Ancak pasaport kontrolünden sonra fikrini değiştirerek dövenlerden şikayetçi olmak istedi. Kavga ettiği kişilerin pasaport noktasından geçtikten sonra kayıplara karışması Karel'i daha da sinirlendirdi. Kendisini dövenleri teşhis edemeyen ünlü oyuncu, ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edildi.

Bülent İnal ve sevgilisi Beren Saat, Sevgililer Günü'nü sinemada kutladı! Sinema çıkışında, el ele görüntülenen çift, taksiye bindikleri gibi evlerinin yolunu tuttu.

Reklam
Reklam

Beren Saat galerisi için tıklayın...

En güzel 100 kadın oylamasında Beren Saat'e oy vermek için tıklayın...

PARİS İYİCE ZAYIFLADI

Sosyetik güzel Paris Hilton, bahar yaklaşırken ünlülerin sıksık başvurduğu bikini diyetini abartmış gibi görünüyor! Hilton otellerinin varisi Paris Hilton,bir irileşen bir küçülen göğüslerinden sonra şimdi de aşırı derecede incelmesiyle konuşuluyor! Dün, bir mağazada ilkbahar-yaz alışverişi yaparken görüntülenen Paris'i arkadan bakınca tanımka olanaksız! İncecik siluetiyle Paris Hilton'un giyinme kabininden fotoğrafları...

Paris Hilton'un biribirinden seksi fotoğrafları için tıklayın...

En güzel 100 kadın oylamasında Paris'e oy vermek için tıklayın...

ARTIK ALMIYORLAR, KİRALIYORLAR

Ünlüler, lüks otomobillerle gezmeyi ucuza getirmenin yolunu buldu! Özcan Deniz gibi birçok isim, beğendikleri arabayı bir yıllığına kiralıyor; vergiden ve masraftan kurtuluyor. Günaydın'ın haberine göre; çeşit çeşit otomobille boy gösteren ünlüler için "Garajlarında adım atacak yer yoktur" diyenler yanılıyor! Çünkü, lüks arabaları satın almanın modası geçti! Artık birçok yıldız, şirketlerinin üzerine kiraladıkları arabalara biniyor. Böylece hem yüklü vergilerden, hem de bakım masraflarından kurtuluyorlar. Canı sıkıldıkça arabayı değiştirme özgürlüğü de cabası! Örneğin Özcan Deniz; geçen yıl 21 bin TL'ye 'Ford Explorer' marka bir cip kiralamış. Böylece 110 bin $'lık faturadan ve 10 bin TL'yi bulan vergiden kurtulmuş. 100 bin $'lık BMW 5.20'yi kiralamayı tercih eden Mehmet Akif Alakurt da, düşük bir bedel karşılığında sürüş keyfi yaşıyor. Esra Akkaya ise, 118 bin Euro'luk Audi Q7'yi kiralamayı seçmiş.

Reklam
Reklam

"SEVGİLİM MUSEVİ ÇIKTI AYRILDIK!"

Pop müziğin ünlü ismi Serdar Ortaç, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sahne aldığı Esentepe Airport Bar'da aşk hayatıyla ilgili açıklama yaptı. Ortaç, geçen yaz Çeşme'de birlikte tatil yaparken görüntülendiği İsrailli sevgilisi Shimbrit Debby'den ayrıldığını söyledi. Geçen aylarda askere gideceğini açıkladığı sevgilisi Debby'yle evleneceği şeklindeki söylentilere "Kısmetse olur" şeklinde cevap veren Ortaç, konser sırasında, ilişkisinin bitiş nedeniyle ilgili olarak seyircilere, "Bu yıl da sevgilim yok, geçen yıl sevgilim vardı. Fakat Musevi çıktı, devam edemedi, ayrıldık" dedi.

SAÇLARINI NEDEN BOYUYORLAR

Sahne ve televizyon dünyasında boy gösteren ünlü erkeklerin büyük bir kısmı saçlarını boyatıyor. Akşam'ın haberine göre; uzmanlar bunu iki nedene dayandırıyor: Güçlü erkek imajını kaybetmemek ve karşı cins tarafından beğenilme arzusu. Eskiden ağarmış saçlar bilgelik ve karizmayı temsil ederdi. Ama artık devir değişti. Pek çok insan gibi ünlü erkekler de saçlarını boyatıyor. Çoğu için bu rutin bir bakım uygulaması. Uzmanlara göre ise erkeklerin saçlarını boyatmasının iki nedeni var. Güçlü erkek imajını kaybetmemek, kaç yaşında olursa olsun karşı cins tarafından beğenilme arzusu. Çoğu ünlü saçlarını boyattığını saklama gereği duyarken, bazıları ise bunu söylemekten çekinmiyor. Mesela Okan Bayülgen... Ünlü şovmen, genç yaşta saçlarının beyazladığını ve bu nedenle yıllardır boyattığını açıkladı. 44 yaşında olduğunu belirten Bayülgen, 'Biz oyuncuların görüntüsü her zaman önemli. Mesela benim 20'li yaşlarda saçlarım beyazladı. O yaştan beri saçlarımı boyatıyorum. Bembeyaz saçlarla dolaşmak istemiyorum' diye konuştu. Sanat dünyasında Okan Bayülgen'in yanı sıra saçlarını boyatan ünlüleri araştırdık. Liste Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Mustafa Keser, Selami Şahin, Hakkı Bulut, Ferdi Tayfur, Ali Rıza Binboğa, Erol Evgin ve Erol Büyükburç diye uzayıp, gidiyor.

Reklam
Reklam

*

BEYAZ ANNESİNİN AZARINDAN KURTULDU!

Canlı yayında, dünyanın en seksi kadınlarından birinin tacizine uğrayan Beyaz'ı, annesinin azarından 'reyting' kurtardı! Beyaz Show'un Sevgililer Günü'ndeki özel konuğu, eski Playboy güzeli Carmen Electra'ydı. Elektra, bütün gece Beyaz'ı yakın markajda tuttu. Öptü, kalçasına bile dokundu ve sonunda "Çok yakışıklısın, bu gece randevun var mı?" diye sordu! Ancak, bu kadar ilgi Beyaz'ı bile şaşırttı. Şovmen, "Hayatımın en zorlu programıydı. Normalde, güzel konuklara kur yaparım. Bu sefer tam tersi oldu, Carmen beni sıkıştırdı. Apışıp kaldım, çok utandım" dedi.

Carmen Beyaz'ı terletti

Carmen Electra'nın nefes kesen fotoğrafları için tıklayın...

REKLAM İÇİN DİN DEĞİŞTİRMEM!

Türk vatandaşı olacağını söyleyen manken Tatiana Marinescu bazı meslektaşlarına gönderme yaptı. Tatiana Marinescu, Türk vatandaşı olacağını ancak din değiştirme konusunda hassas davrandığını söyledi. Marinescu, din değiştiren Tuğçe Kazaz ve Tatiana Tsikeviç'e gönderme yaparak, 'Ben reklam için din değiştirmem. Bunlar hassas meseleler. Eğer din değiştirirsem de, o dini tam manası ile yaşamak isterim' dedi.

Reklam
Reklam

Tatiana Marinescu galerisi için tıklayın...

Tatiana Marinescu'ya en güzel 100 kadın oylamasında oy vermek için tıklayın...

TUĞÇE KAFA KARIŞTIRDI

Fransız yönetmen Ramin Matin ile el ele görüntülenen ünlü manken Tuğçe Kazaz, açıklamasıyla kafa karıştırdı. Bir film çekiminde tanıştığı Yunan oyuncu Yorgo Seitaridis'le evlenip Yunanistan'a yerleşen güzel manken, "Biz birbirimizi sevdik ama Yorgo'ya âşık değildim" dedi. "Yorgo ile aramızda ki sorun, benim burada bir süre kalmam; o kadar... Ayrılmaktan şimdilik vazgeçtik. Birbirimizden uzak kalmamızın bize iyi geleceğine karar verdik. Bu yüzden bu süreyi iyi değerlendireceğim. Ayrıca söylendiği gibi hayatımda birisi yok: Sadece dostlarım var o kadar" diyerek Fransız yönetmeni Ramin Matin ile aşk yaşadığı iddiasını reddetti.

Tuğçe Kazaz'ın seksi fotoğrafları için tıklayın...

En güzel 100 kadın oylamasında Tuğçe Kazaz'a oy vermek için tıklayın...

SEREN'İ AĞLATAN NOT!

Eşi Musa Aytun'la birlikte Sevgililer Günü'nü Amerika'da kutlayan Seren Serengil eşinin sürprizi karşısında gözyaşlarına boğuldu. Anne olmaya hazırlanan Serengil, eşinin yazdığı "Bu yılki Sevgililler Günü'nü üç kişi kutluyoruz. Sen, ben ve yavrumuz" notunu görünce gözyaşlarına hakim olamadı.

Reklam
Reklam

ANNEM OLMADAN O EVE GİDEMİYORUM

Helin Avşar, geçtiğimiz günlerde kaybettiği annesinin yaşadığı apartmandan taşındı. Annesi Emral Avşar'la yaşadığı apartmandan taşınan Helin Avşar, "Annemi kaybedince o evde yaşamanın bir anlamı kalmadı. Oraya gitmek beni gerçekten çok üzüyordu" diye konuştu.