Magazin turu

Sabırla bekliyorum

'Nası Yani?' programına konuk olan Belçim Erdoğan, Beyaz'ın 'Yılmaz ile birlikte oynamayı düşünüyor musun?' sorusuna "Görünürde böyle bir şey yok" yanıtını verdi. Meral Okay'ın "Neden, sana rol vermiyor mu?" sorusuna da Belçim Erdoğan, "Vermiyor. Ben sabırla bekliyorum. Yılmaz zaten benim potansiyelimi biliyor. O değerlendirmeyi yapacaktır. Nasıl olsa beni biliyor ve bana roller verecektir. Neyi yapıp yapamayacağımı biliyor. Senaryoda bana göre bir rol olursa bana söyleyecektir diye hiç bu konuda evde bir şey konuşmuyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Komedi filmi çok yakında

Animasyon filmi 'Despero'daki minik fareye sesiyle hayat veren Tolga Çevik, yeni projelerini anlattı.

Kelebek'in haberine göre; bir komedi filmi hazırlığında olduğunu söyleyen genç komedyen, "Yazmayı çok kısa zamanda bitireceğiz, çekmeyi de halledersek kısa sürede izleriz diye düşünüyorum. Hikaye benim, senaryonun da yüzde 99'u benim olacak. Ama mutlaka yanımda bir hoca bulunur. Çok dramatik bir şey yapmayı tercih etmiyorum. 'Çocukları yatırdıktan sonra izleyebiliriz' diyeceğim bir işi şimdiden yapamam. Öyle bir lüksüm yok" dedi.

O seksi kadın sen değilsin, hadi bakalım!

Beren Saat, kendisini Müjde Ar ile kıyaslayanlara yanıt verdi.

BEREN SAAT'İN FOTOĞRAFLARI

'Aşk-ı Memnu'da Müjde Ar kadar seksi olamayacağı düşünülen Beren Saat, baştan çıkaran bir kadın karakterine nasıl büründüğünü anlattı.

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun yıllar önce TRT'deki versiyonunda Müjde Ar'ın oynadığı 'Bihter' rolünü canlandıran Beren Saat, başlangıçta, bazı kişilerin kendisine "Müjde Ar çok seksi bir kadındı. Sen değilsin ne olacak, hadi bakalım" dediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

CNNTURK'te Beyazıt Öztürk ve Meral Okay'ın sundukları 'Nası Yani?'nin konuğu olan Beren Saat, 'seksi' imajını nasıl oluşturduğunu şöyle anlattı:

"Dişilik her kadının beyninde var. Öyle kategorize etmeyin. Her kadın isterse, ona focus olursa ortaya çıkabilir diyordum. Bu iş beyinde bitiyor. Tabii ki duruşla ilgili, tavırla ilgili. İnsan bir takım şeyler düşünüyor tabi, masada nasıl oturur, nasıl durur vs. O kadınsal bir güdü galiba. Bir şekilde geliveren bir şey."

(Televizyon Gazetesi)

Avşar'dan kiralık köşk

Avşar'dan kiralık köşk Hülya Avşar,1997 yılında satın aldığı Sarıyer Büyükdere'deki 4 katlı köşkünü kiraya veriyor.

Sarıyer'deki boğaz manzaralı köşkünde oturduğu sürece çok mutlu zamanlar geçirdiğini her fırsatta dile getiren ünlü sanatçının TMSF ile yaşadığı sorunlar sonunda ekonomik olarak zor duruma düşmüştü.

İspanya için Oscar'ı istiyor

Woody Allen'ın filmi 'Vicky Cristina Barcelona' ile 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' dalında Oscar'a aday olan Penelope Cruz, ödülü, ülkesi İspanya için kazanmak istediğini dile getirdi. Viola Davis, Amy Adams, Marisa Tomei ve Taraji P. Henson gibi rakipleri bulunan ünlü aktris, "Her şeyden önce Woody'e çok teşekkür ederim. Eğer ödülü kazanırsam tören sonrası hemen İspanya'ya gideceğim ve hayranlarımla buluşacağım" dedi.

Reklam
Reklam

PENELOPE CRUZ'UN FOTOĞRAFLARI

Yapımcılar ona küstü

Ünlü olur olmaz aldığı oyunculuk tekliflerine olumsuz yanıt veren Murat Boz, küstürdüğü yapımcılara barış çubuğu uzatmaya başladı. Boz şimdi yapımcılardan görüşme talep ediyor ama reddediliyor.

'Olacak O Kadar' başlıyor

Levent Kırca, bir döneme damgasını vuran 'Olacak O Kadar' programı ile ekrana dönüyor

Fox TV'de yayınlanacak olan 'Olacak O Kadar' programının yeni bölümlerinden önce eski bölümlerinin tekrarı yayınlanıyor.

CNNTÜRK'te Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Full Ekran' programının konuğu olan Levent Kırca, programda siyasi espriler de yapacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı ve Başbakan'da siyasi esprilerinin yapılması konusunda bir hassasiyet olduğu değerlendirmesinde bulunan Kırca, "Yapacağım. Vallaha kusura bakmasınlar" diye konuştu.

Fox TV ile prensip olarak anlaştıklarını, ancak henüz imza atmadıklarını belirten Levent Kırca, programın Mart ayında başlayacağına değindi.

'Olacak O Kadar' programının tekrarlarının iyi sonuç verdiğini ve çift haneli shareleri bulduğunu vurgulayan Levent Kırca, geçmişte yaptığı esprilere bakıldığı zaman, bugün de ancak onların yapılabileceğini, çünkü o günden bugüne bir şeylerin değişmediğini anlattı. (Televizyon Gazetesi)

Reklam
Reklam

Mehmet Günsur'a hayır diyemem

Radyo Pink'te 'Cadı Kazanı' programına konuk olan Didem Erol, en son yaşadığı set aşkını anlattı. Ünlü oyuncu Luck Goals'la oynadığı 'Kıyamet Günü' filmindeki yatak sahnesinden sonra aşk yaşadığını söyledi. Didem Erol ' Luck Goals'la karı kocayı oynuyorduk. İlk sahnemiz yatak sahnesiydi. Ben açıkcası bu kadar elektrik alacağımı tahmin etmedim. Çok yakışıklı ve inanılmaz natürel çok hoş adam. Rol icabı öpüşmeye başladık. O günki çekimler bitti ama bizim ilişkimiz film bitine kadar devam etti' dedi. Bu zamana kadar öpüşmekten rahatsızlık duyduğu bir oyuncu olup olmadığı sorusuna;Yosi Mizrahi ile öpüşmek istememiştim. Ondan sonra seneryoyu değiştirdiler yanağından öptüm. Heralde öpüşmeye hayır diyemeceğim tek bir oyuncu var o da Mehmet Günsur. Onunla bir filmde oynayıp öpmek isterdim çünkü çok hoş adam' dedi.

DİDEM EROL'UN FOTOĞRAFLARI

Cipinin plakasını değiştiriyor

Tan Sağtürk ile ilişkisini bitirdikten sonra rol arkadaşı Halit Ergenç ile yeni bir aşka başlayan Bergüzar Korel, Tan Sağtürk'ü hatırlatacak her şeyi hayatından çıkartıyor. Günaydın'ın haberine göre, Sağtürk ile birlikte oturdukları evden taşınan, eşyalarını da yenileyen Korel şimdi de cipinin plakasını değiştiriyor. Korel'in plakası Bergüzar ve Tan isimlerinin baş harflerinden oluşan BT idi.

Reklam
Reklam

Öykü ve Berk İspanya'da

Flamenko tarzı müzikleriyle dikkat çeken Öykü ve Berk, "Kısmet" adlı albümlerine 'Aman Geze Geze' türküsünü ekleyerek yeni bir albüm hazırladı.

Kelebek'in haberine göre; Pasaj müzikten çıkardıkları albümün ardından Türkiye ve dünya turnesine çıkan Öykü ve Berk, önümüzdeki günlerde flamenko müziğinin ana vatanı sayılan İspanya'da sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Öykü ve Berk kardeşler, 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında İspanya'nin başkenti Madrid'de yapılacak SİMOF etkinliği kapsamında ünlü modacı Cristo Banes'in Türk kreasyonu defilesinde sahne alacak.

Semra Özal Vadi"ye indi

8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal'ın eşi Semra Özal, televizyona iyice ısındı

Kanaltürkte yayınlanacakEğer Sen İstersen Neden Olmasınadlı yarışmada jüri üyesi olan Özal, şimdi deKurtlar Vadisi`nde oynayacak.

Posta gazetesinin haberine göre; dizide 3 bölüm rol alacak bayan Özal, Şimdiye kadar başka dizilerden de teklif gelmiş ama kabul etmemiştim. Bu kez hatırını kıramayacağım dostlarım araya girip beni ikna etti dedi.

Reklam
Reklam

Sürpriz üstüne sürpriz

'Beyaz Show'a konuk olan Yılmaz Erdoğan, beklemediği sürprizlerle karşılaştı.

Kelebek'in haberine göre; BKM Mutfak öğrencileriyle birlikte "Beyaz Show"a konuk olan Yılmaz Erdoğan, beklemediği bir sürprizle karşılaştı.

Yayından bir gün önce stüdyoya gelen Erdoğan'ın eşi Belçim Erdoğan, ünlü sanatçıya çok özel bir not bıraktı. Çekmecedeki notu alan Yılmaz Erdoğan, kağıtta yazanları okudu. "Sahip olduğum en değerli düşsün sen. Seni çok seviyorum!" notunu alan Erdoğan, "Ben de seni seviyorum" diyerek eşine sevgilerini iletti.

Ayrıca Erodğan'ı bir sürpriz daha bekliyordu. Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Beyazıt Öztürk, canlı reyting ölçümü için Ankara Dikmen'e bağlandı ve o sırada kendisini izleyen vatandaşların ışıklarını yakıp-söndürmesini istedi. Birçok evde ışıkların yanıp-sönmesi ile Ankara'da reytinginin yüksek olduğunu gören Beyaz,

Reklam
Reklam

kameranın bir apatman dairesindeki vatandaşlara yaklaşmasını istedi.

Aslında bu apartman dairesinde oturanlar önceden konudan haberdardı, çünkü onlar Yılmaz Erdoğan'ın akrabalarıydı. Yılmaz Erdoğan, evdeki kişilerin akrabası olduğunu biraz geç anladı. Yılmaz Erdoğan'ın babaannesinin evinden görüntüler ekrana gelirken, "Torunum seninle gurur duyuyoruz' pankartı da dikkat çekti.

Swayze hastalığını kitap yapacak

Bir süredir pankreas kanserine karşı mücadele veren ünlü aktör Patrick Swayze, yaşadıklarını bir kitapta toplamaya hazırlanıyor. Eşi Lisa Snowdon'ın yardımıyla hastalığıyla ilgili yaşadıklarını kaleme almaya hazırlanan Swayze, "Benim gibi aynı hastalığa karşı savaşanlar deneyimlerimden çok şey öğrenecek" diye konuştu.

Yeni 'Laurel - Hardy' olduk

Mazhar Alanson ve Güven Kıraç, kerndilerini efsane komedi ikilisine benzetti.

Günaydın'ın haberine göre; 'Kirpi' adlı filmde, intikam peşindeki iki düşmanı canlandıran Mazhar Alanson ve Güven Kıraç, "Yeni bir ikili doğdu. Yeni 'Laurel ve Hardy' olduk" dedi. Film, 30 Ocak'ta vizyona girecek. Efsanevi ikili Laurel ve Hardy, 1900'lerin başında ünlenmişti. Cılız olan Laurel, gürbüz de Hardy!

Reklam
Reklam

Serdar Ortaç yine gecelerde

Geceleri kız arkadaşları ile gezmeyi alışkanlık haline getiren Serdar Ortaç, önceki gece yine birkaç kız arkadaşı ile birlikte gece turuna çıktı.

Günaydın'ın haberine göre, Bebek'te bir gece kulübüne giren Ortaç, fotoğraflarının çekilmesine aldırmazken otomobildeki kız arkadaşları ise panikle otomobilin arka koltuğuna saklanıp yüzlerini kapattı.

'Banane kardeşim kimin kıçında ne var yani'

'Haydi Gel Bizimle Ol'un belalısı Müjde Ar yine yaptı yapacağını Müjde Ar, NTV'deki canlı yayında öyle bir söz söyledi ki, herkesi güldürdü ama kanalı da zor duruma soktu.

Müjde Ar, NTV'de canlı yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programının canlı yayınında yine yaptığı yapacağını.

Televole programı ile tanınan magazin gazetecisi Can Tanrıyar'ın konuk olduğu programda Müjde Ar, magazin programlarında ünlü kadınların selülitleri ile ilgili haberleri eleştirdi.

Ar, "Banane kardeşim kimin kıçında ne var yani. Bana fenalık geldi bir ara. Seda Sayan'ın ön bacağında bu var, arka bacağında bu. E yeter ya" şeklinde konuştu.

Müjde Ar, Tanrıyar'ın eşi Petek Dinçöz'ün bir ifadesini hatırlattı ve 'Onda da var' diyerek konuğuna selüliti olup olmadığını sordu. "Eşiniz söylüyor. Sizde de varmış, nerenizde?' sorusunu yönelten Müjde Ar'a Tanrıyar'ın yanıtı şöyle oldu: "Hanım diyorsa doğrudur." Can Tanrıyor, bu ifadeleri nedeniyle Müjde Ar'dan aferin aldı ve "İyi koca olmuş" denilerek övüldü.

Televizyon Gazetesi

Bu sözler olay yaratır!

'Çeksene Elini' ile sansasyon yaratan Ayşe Hatun Önal'dan tartışma yaratacak açıklamalar.

Mankenliği bırakıp 2004 yılında müzik piyasasına giren ve 'Çeksene Elini' isimli şarkısıyla sansasyon yaratan Ayşe Hatun Önal, Star TV'deki Mega Magazin programında şarkı söylemek için ses eğitimine gerek olmadığını söyledi.

AYŞE HATUN ÖNAL

Önal, "Beyninizde rahatladığınızda ve çok istediğinizde şarkı söylersiniz, eğitime de çok gerek yok aslında. Her şey beyinde bitiyor, sabaha kadar ders al, yıllarca ders al çok önemli değil. Kafanızda çözdüğünüzde diliniz de çözülüyor zaten" dedi.

İsteyerek ayrılmadım gönlüm kırık

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Yüksel Aytuğ'un sunduğu 'Medyatik' programına konuk olan Asena, 'Çarkıfelek' yarışmasından kendi isteğiyle ayrılmadığının altını çizdi. 2 Ocak'ta patronu Fatih Aksoy'un yayın öncesinde bir anda odaya girip kendisine durumu anlattığını ve Fox'ta yayınlanan '50 Sarışın' programı nedeniyle iki ay programa ara vermeyi teklif ettiğini anlatan Asena, aralarında geçen konuşmayı ise şöyle aktardı: "İdeallerin için 'Çarkıfelek' sana bir şey getirmez' dedi. 'Peki, ne zaman olacak?' dedim. 'Bugün' dedi. Çok üzüldüm. Zaten programa ağlayarak çıktım. Bunu ekibime anlatmam gerekiyordu. Dramatik bir durum yaşadık. Gönül kırıklığım var. Bu şekilde olmaz. Ben de kandan, etten, kemikten yaratılmışım. Bunun bir usulü vardır."

Şov kadınıyım

Asena programda şunları söyledi:

* Yıllar önce Tina Turner'a dans ettim kimse inanmadı. Fotoğraflarımızı gösterdim, minicik bir haber oldu. Mick Jagger'a dans ettim kimsenin haberi olmadı...
* Ben sahne kadınıyım, şov kadınıyım. İnsanların beni izlemesi, alkışlaması için doğmuşum.
* Erkeğim çok güçlü olmalı, maddi, manevi ve fiziken de güçlü olsun isterim. Ben kickboks yapıyorum. Karşımda sümsük erkek istemem.

Hizmet için ülkeme döndüm

Tiyatrocu Nedim Saban için bir köşe yazarının " Tiyatroyu bilen Nedim Saban'ı oyuncudan saymaz, hele Musevi asıllı Türk vatandaşı olduğu bilinirse... " diye yazması büyük tepki gördü. Saban ise yaptığı açıklamada, uzun yıllar çok mutlu bir hayat sürdüğünü belirterek " Arkadaşlarımın çoğu yurtdışındaki eğitimlerini tamamladıkları zaman, orada yaşamayı seçtiler. Ben bir sanatçı olarak hizmet vermek için, ülkeme döndüm.

Başarımı tartışmaya her zaman açarım ama bunu oyunlarımı izlemiş kişilerin yapmasını isterim.Tiyatromu yaşatmak için de kurduğum tatlıcı zincirimle yüzlerce kişiye tatlı bir kazanç sağlıyorum. Krize rağmen ülkeme yatırım yapmaya, yeni makineler almaya, işçi istihdamı sağlamaya devam ediyorum. Sayın Işıklar, ırkçılığa ışık yakarak, tehlikeli bir oyun oynamak istemiş olabilir ama benim ülkemin insanı akıllıdır, duyarlıdır, sevgi doludur.Kendisini insanlık adına kınayanlar vardır, olacaktır.Zaten savcılarımız ve yargıçlarımız ve basın konseyi, bu konuda göreve davet edilmiştir." dedi.

Oyunculuğu bırakıyor

Amerika'da beşinci sezon bölümleri bu hafta yayınlanacak olan 'Lost' dizisinin yıldızı Evangeline Lilly, oyunculuğu bırakacak.Dizi bitince ekrana veda etmek isteyen Lilly, "Hep hayalim olan yazarlığa ve hayır işlerine daha çok vakit ayıracağım" diye konuştu. Yıldız, dizideki Kate Austen rolüyle üne kavuştu.

EVANGELİNE LİLY'NİN FOTOĞRAFLARI

Savaş gemilerine işemek isterdim!

Ahmet Mümtaz Taylan, savaş karşıtı olduğunu ve savaş gemilerine işemek istediğini söyledi. Kanal 1'deki 'Akşam Keyfi' programında konuşan Taylan, Televizyon Gazetesi'nin haberine göre Gazze'deki yaşananlara çok üzüldüğünü ifade etti. Taylan, Boğaz'dan geçen savaş gemilerini görmekten çok rahatsız olduğunu belirterek şunları söyledi: "Bütün savaş gemilerine işemek isterdim, eğlenceli olurdu..."

Lost olmasaydı emlakçı olurdum!
Beşinci sezonuyla ABD'de ekranlarda olan 'Lost' dizisinin yıldızı Josh Holloway, eğer Sawyer rolünde yer almasaydı, emlakçılık yapacağını açıkladı. Lost'tan önce Hollywood'da birçok küçük rolde oynayan ancak aradığını bulamayan yakışıklı aktör, "Lost'un kadrosuna seçilmeden önce emlakçılık yapmaya karar verdim. Tam işe başlıyordum ki, dört gün sonra seçildiğimi söylediler" dedi.

Ben lisedeyim onlar ilkokulda

Daha önce 'Bakkal şarkısı' polemiğine imza atan Hande Yener, yine rakiplerini kızdıracak açıklamalar yaptı. Star TV'de yayınlanan Mega Magazin'in sorularını yanıtlayan Yener, "Müziğe üç yıl önce başlamış gibiyim. Daha öncesi için ilkokuldan mezun olmaktı diyebilirim, şu an lise civarlarındayım" dedi.

Bence sınıf atladım

Hande Yener, yeni bir polemiğin habercisi olan sözlerine şöyle devam etti: "Çok okul arkadaşım var, hâlâ ilkokula devam ediyorlar. Mesleğime değer veriyorum, herkes bu işten rant kazansın istemiyorum. Kalite ve güzellik olduğu müddetçe problem yok da, ilkokul seviyesinde kalmak gerçekten beni sıkıyor. Onlar ilkokul çağlarında ben lisedeyim!" Ünlü şarkıcı, müzikte öğrenmenin sonunun olmadığını da sözlerine ekledi: "Ben de mezun olmayacak bir öğrenciyim ama sınıf atladığımı düşünüyorum!"

Yeni erkek arkadaşı biraz asabi

Bir süredir birlikte olduğ Bekir Coşar'dan olaylı bir şekilde ayrılan modacı Cemil İpekçi yeni erkek arkadaşıyla ilk kez görüntülendi.

Önce Çiçek Pasajı'nda yemek yiyen İpekçi ve yeni erkek arkadaşı İstiklal Caddesi'nde kolkola yürürken birden flaşlar patlamaya başlayınca şaşırdılar. İpekçi duruma hiçbir tepki göstermedi. Ama yeni erkek arkadaşı gazetecilere "Neden izin almadan çekiyorsunuz. Biraz adap öğrenin" diyerek tepki gsöterdi. İpekçi ise onu 'Sakin ol' diyerek yatıştırdı.

Annemin başında bekliyoruz

Sanatçı Hülya Avşar'ın annesi Emral Avşar, dün hastaneye kaldırıldı. Akşam saatlerinde fenalaşan Emral Avşar, VKV Amerikan Hastanesi'ne getirildi. Hastanede Dr. Levent Tabak'ın nezaretinde çeşitli tahlil ve tetkikleri yapılan Emral Avşar'ın tedavisinin sürdüğü belirtildi. Hastane yetkilileri, Emral Avşar'ın sağlık durumuna ilişkin bugün açıklama yapacak. Hülya Avşar, "Annemin sağlık durumu hiç iyi değil. Başında bekliyoruz" dedi.

Şafak Sezer dalga geçti

'Biz araba yerine at vereceğiz!'

Rol aldığı 'Kadri'nin Götürdüğü Yere Git' filminin galasında Şafak Sezer, 'Şeytanın Pabucu'nu ti'ye aldı: Biz de promosyon olarak at hediye edeceğiz..

Geçen cuma günü vizyona giren 'Kadri'nin Götürdüğü Yere Git' isimli filmin halk galası önceki akşam Cevahir Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Günaydın'ın haberine göre; filmin oyuncuları Şafak Sezer, Esin Civangil, Alp Kırşan ve Eylem Şenkal'ın katıldığı galada espriler havada uçuştu.

Filmi gençler için yaptık

'Şeytanın Pabucu' filmi için yapılan otomobil promosyonunu ti'ye alan Şafak Sezer "Bizim de indirimli günlerimiz var tabii... Genç Turkcell günleri... Biz de promosyon olarak at hediye edeceğiz!" diye espri yaptı. Filmin yeni vizyona girmesine rağmen izlenme sayısından memnun olduklarını belirten Sezer "Biz gençler eğlensin diye bir film yaptık. Onlar gülsün yeter. En büyük mutluluk sinema salonunda yükselen kahkahaları duymaktı" diye konuştu. Filmde ünlü komedyen Jim Carrey'a olan benzerliğiyle dikkat çeken Alp Kırşan ise mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi: "Hafta sonu en çok izlenen film olduk. Jim Carrey'nin 'Bay Evet'ini geçtik. Çakma Jim Carrey, orjinalini geçti."

Tuğçe'nin meçhul arkadaşı

Tuğçe'nin meçhul arkadaşı Yunan eşi Yorgo Seitaridis'ten boşanacağı yönünde haberler çıktıktan hemen sonra adı Fransız yönetmen Romin Matin'le anılmaya başlanan Tuğçe Kazaz, önceki gün de meçhul erkek arkadaşıyla Star TV objektiflerine yakalandı.

TUĞÇE KAZAZ'IN FOTOĞRAFLARI

Adı rol aldığı "Cin Geçidi" filminin görüntü yönetmeni Romin Matin'le anılan, hatta onunla Moda'da bir eve taşındığı ileri sürülen Kazaz, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir kafede götüntülendi. Yanındaki meçhul arkadaşının konuşmasına fırsat vermeden araya giren ünlü model, "Sevgilim değil, menajerim" dedi. Kazaz'ın, genç adamın konuşmaması için yoğun çaba gösterdiği dikkatten kaçmadı.

Vadi'yle yarışıyor!

'Tek Türkiye', Kurtlar Vadisi Pusu'nun yokluğunda birinci sıraya yerleşti. İşte oyuncuların yorumlarıSamanyolu TV'de yayınlanan 'Tek Türkiye' dizisinin oyuncuları, HaberTurk'te Saba Tümer'in programına konuk oldular.

Önceki sezon Kurtlar Vadisi Pusu ile aynı kuşakta yayınlanan dizi, Vadi'den sonra 2. sıraya oturmaktaydı. Geçen hafta, Kurtlar Vadisi Pusu'nun ekranda olmamasının da verdiği avantajla günün en çok izlenenleri arasında birinci sıraya oturan dizinin oyuncularından Ozan Çobanoğlu, "Biz açıkçası bu kadar başarıyı bekliyorduk ama olur mu olmaz mı endişemiz vardı. Tıp Fakültesi'nde okuyan arkadaşlarım arıyorlar beni, 'Biz Güneydoğu'ya gitmek istiyoruz. Diziyi seyrettik, bize Güneydoğu'yu hatırlattınız' diyorlar. Biz hatırlatıyoruz, orası da ülkemizin bir yeri ve buralara da gitmelisiniz" açıklamasını yaptı.

Bize değer vermeyenlerden daha çok emek veriyoruz

Konservatuar mezunu ve 12 yıldır devlet tiyatrosu oyuncusu olan Ozan Çobanoğlu, "Bizler profesyonel oyuncularıyız. Bize değer vermeyen ya da bizi ciddiye almayan oyuncular kadar bu işe emek vermiş insanlarız aslında. Benim için önce proje, sonra rol, sonra diğerleri gelir. Ben bu projeyi gördüğümde, insanların kendilerine örnek çıkaracaklarını düşündüm. Kimisi doktor öğretmen, kimisi doktor, kimisi hemşire yani aydın olmak isteyecekler. Ben bunu yapacağım diye düşündüm" şeklinde konuştu.

Dizi sayesinde Güneydoğu'ya gitmek istediler

Sabri Özmener ise dizinin başarısı için "Biz işe başlarken bizimle 2 yıllık bir anlaşma yapıldı. Reyting alalım almayalım, ilk 100'e girelim girmeyelim, hiç önemli değildi. Bizim amacımız toplumsal bir mesaj verebilmekti. Geçen yıl 6-7 doktor, Ozan'a gelip, 'Bizi Güneydoğu'ya gönderiyorsun. Senin yüzünden oraya gidiyoruz' dediler. Bunun ödenecek bir bedeli yok işte" şeklinde konuştu.

Diyarbakır'da uzun süre araştırdıktan ve çalıştıktan sonra senaryonun oluşturulduğuna dikkat çeken Sabri Özmener, dizideki konuların da hayatın içindeki gerçeklerin çok yakından takip edilerek yazıldığını belirtti. Özmener, "Son bölümde 250 figüran kullanıldı. 'Çok düşük bütçeli, no name isimler' falan derler ya. Hiç öyle bir şey yok. Siz düşünebiliyor musunuz 90 dakikalık bir dizi, her hafta bir sinema filmi yapılıyor. Bütün ekip arkadaşlarımız inanılmaz bir tempoyla çalışıyor" açıklamasını yaptı.

'Biz niye duruyoruz?' diyorlar

Özlem Akınözü ise 'Tek Türkiye'nin, Güneydoğu'daki insanların bir çok yokluklarına değindiğine vurgu yaparak, "Dizinin içeriğinde, öğretmensizlikten, doktorsuzluktan, hemşiresizlikten, eğitimsizlikten yakınmalar var. Oraya gitmeyen pek çok hizmetler var ne yazık ki. Dolayısıyla oradaki idealist bir doktor karakteri görülünce, 'biz niye duruyoruz' diyen insanlar oldu" şeklinde konuştu.

Akınözü, kendilerinin Güneydoğu'da sadece bir dizi çekmediklerini bir misyon üstlendiklerini ve bir görevi de yerine getirdiklerini sözlerine ekledi. (Televizyon Gazetesi)

10 Gün daha hastanede

Siyami Hersek Kalp ve Damar Cerrah Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımdan normal odaya geçen Rasim Öztekin, ilaç tedavisi ile 10 gün içinde taburcu olabileceği belirtildi. Öztekin'in eşi Esra Öztekin, "Rasim daha önce de kalbinden rahatsızlanmış ve stend takılmıştı. O yüzden doktorlar çok dikkatli davranıyor. Mikrop kapmasın diye ziyatretçi yasağı konuldu. Ama şu anda durumu gayet iyi ilaç tedavisi yapılıyor" diye konuştu. Siyami Hersek Kalp ve Damar Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakımdan çıkan Rasim Öztekin'in, Doktoru Doç. Dr. Gülşah Tayyareci Öztekin'in 10 gün içinde hastaneden taburcu olabileceğini söyledi.

Nasıl öleceğimi çok merak ediyorum

Geçtiğimiz pazartesi yeni filmi 'The Curious Case of Benjamin Button'ın Berlin'de düzenlenen galasına katılan Brad Pitt, ilginç açıklamalarda bulundu. "Nasıl öleceğime dair hissettiğim korku hiç geçmiyor" diyen Pitt ekledi: "Yanarak ve boğularak ölmekten çok korkuyorum."

Dizi bitti aşk bitmedi

Dizi bitti aşk bitmedi Yolları "Cesaretin Var mı Aşka" dizisinde kesişen Özge Özpirinççi ile Engin Altan Düzyatan, sette başlayan aşklarını gizli saklı sürdürüyor.

Çekimler sırasında birbirlerine yaklaşan genç oyuncular, dizi bitse de birbirlerinden kopmadılar. Yapımcıların talebi üzerine ilişkilerini saklamaya çalışan Düzyatan ile Özpirinççi, bu yüzden pek el ele görünmüyorlar. Fakat bu gizlilik baskısına rağmen ilişkilerini doludizgin yaşamaya devam ediyorlar.

'Müsteşar Ceyda' rolü ilk bana gelmişti

Genç oyuncu Vildan Atasever, 'Vali' filmindeki 'Müsteşar Ceyda' rolünün Şebnem Dönmez'den önce kendisine teklif edildiğini söyledi.

VİLDAN ATASEVER'İN FOTOĞRAFLARI

Pişman değil

'Vali'nin yapımcısı Koliba Film'in 'Gece Sesleri' dizisinde oynayan Atasever, "Dizideki yoğunluğum nedeniyle verimli olamayacağımı düşündüğüm için teklifi kabul etmedim" dedi. Çağatay Tosun'un yönettiği filmde ilk tekliflerin 'Gece Sesleri' kadrosuna yapıldığını belirten Vildan Atasever, "İsmail Hacıoğlu ile Özgür Çevik filmde oynamayı kabul etti ama ben aynı anda iki iş yapmaktan hoşlanmadığım için bu projede yer almadım" şeklinde konuştu. 'Vali' filminde rol almadığı için pişmanlık duymadığını vurgulayan genç oyuncu "Yeni projelerim sırada" dedi. Halen vizyonda olan 'Vali' iki haftada 268 bin kişi tarafından izlendi.

DENİZ SEKİ AŞKIN KİTABINI YAZDI

Deniz Seki, yazdığı şiirleri bir kitapta toplayacak. Günaydın'ın haberine göre; Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici için yazdığı şiirleri bir kitapta toplayacak. Seki, kitabını 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Şenlendirici'ye hediye edecek.

Deniz-Hüsnü aşkının fotoğrafları için tıklayın...

ALDATILMAYA İZİN VERDİM DİYEBİLİRİM

Son olarak TMSF ile anlaşmasına eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun da aracı olmasıyla gündeme gelen Hülya Avşar, aldatılma konusunda erkeğin tek başına sorumlu tutulamayacağını söyledi. Milliyet'te yer alan habere göre, Çilingiroğlu ile evliliği boyunca sık sık aldatılma haberleriyle basına konu olan Avşar, bir erkeğin aldatması için kadının da izin vermesi gerektiğini söyledi. Aldatmada sorumluluğun iki tarafta olduğunu belirten Avşar, "O zaman bana da, ‘Siz de evliyken aldatılmaya izin mi verdiniz?' diye sorabilirsiniz. Düşününce "Evet, izin verdim" diyebilirim. Çünkü ortada bir hata varsa, o iki kişiliktir" dedi.

ASENA GECE ŞOVU YAPACAK

'Çarkıfelek'teki hosteslik görevinden ayrıla Asena, gece şovu yapmaya hzırlanıyor. Aylardır 'Çarkıfelek'te hostes olarak görev yapan Asena gitti, onun yerine "50 Sarışın"ın kızları geldi. Milliyet Cafe'nin haberine göre; "Çarkıfelek" gibi "Mehmet Ali Erbil'le 50 Sarışın"ın yapımcısı da Medyapım. "50 Sarışın"ın reytingi henüz istenen gibi değil. "50 Sarışın"a "Çarkıfelek"te yer vermenin yolu Asena'yı işinden etmeyi gerektiriyordu, Fatih Aksoy da onu yaptı. Aksoy, bu tasarrufun Asena'nın eski sevgilisi İbrahim Tatlıses'le uzak yakın hiçbir ilgisi olmadığını göstermek için de, "Asena'ya bir gece şovu yaptırmayı düşünüyorum, hem de çok yakında" dedi.

PARIS MODA HAFTASINI FETHEDECEK!

Dilek Hanif'in 27 Ocak'ta Paris Moda Haftası'nda tanıtacağı koleksiyonu, Cansu Dere görücüye çıkardı. Hanif'in seçtiği tek Türk manken olan Dere "Bu defilede yer alacağım için gururluyum." dedi.

EVLİLİK HEDİYESİ RANGE ROVER

Emre Belözoğlu, 3 Ocak'ta evlendiği eşine Range Rover marka cip hediye etti. 800 bin TL'ye eşine ve kendine 2 otomobil aldı. TuĞba Gürevin ile 3 Ocak'ta Swiss Otel'de nikah masasına oturan Fenerbahçe ve Milli Takım'ın ünlü futbolcusu Emre Belözoğlu, evlenmeden önce Porsche marka otomobilini Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'a satmıştı. Kendisine 271 bin Euro (571 bin TL) değerinde Mercedes SL 63 AMG marka otomobil siparişi veren Belözoğlu bunun için 1 aydır bekliyordu. Ünlü futbolcu istediği otomobile sonunda kavuştu. Ümit Karan'ın sahibi olduğu Frame isimli kulübe geçici plakalı yeni otomobiliyle gelen Belözoğlu, burada hayranlarının ilgisiyle karşılaştı. Ünlü futbolcunun eşi Tuğba Gürevin'e de evlilik hediyesi olarak Range Rover marka cip hediye ettiği öğrenildi. İki otomobilin fiyatı yaklaşık 800 bin TL'yi buluyor.

Emre Belözoğlu'nun nikah fotoğrafları için tıklayın...

'RAP STAR' GELİYOR!

Şarkı yarışmalarına bir yenisi daha eklendi. Şimdi de gençlerin gözdesi 'rap' müziğin starı belirlenecek. Star TV, son yılların en renkli yarışmalarından birine imza atımaya hazırlanıyor. İlk bölümü bu cuma ekrana gelecek olan "Rap Star" yarışmasında genç rap'çılar kendi hazırladıkları şarkılarla yarışacaklar. Yarışmanın jüri üyeleri ise Ceza, FunkyC, Fuat Ergin ve Sibel Tüzün .

"BENİM HANIM YUMURTA BİLE KIRAMAZ"

Mehmet Ali Erbil, Çarkıfelek'te eşi Tuğba Erbil'in yemek konusunda çok yetenekli olmamasından dert yandı. Barbun fasulyeye bayıldığını söyleyen Erbil, "Öyle bir hanım aldım ki yumurta bile kıramaz. Eve bir gidiyorum hanım evde yok. Yok, o davet yok bu hayır işinde geziyor. Akşam barbun fasulye olsa da yesek" dedi.

MEMATİ İLE AYDOĞAN NEDEN MAHKEMELİK OLDU?

Kurtlar Vadisi dizisinin başarılı oyuncusu Gürkan Uygun'la mahkemelik olan Oya Aydoğan Seda Sayan'ın programına konuk oldu. Oya Aydoğan, ünlü oyuncu ile sorun yaşadıklarını itiraf etti. Aydoğan: "Kendisi bir yıllık sözleşme yapmamıza rağmen, bu süre dolmadan evi boşaltmak istedi. Ben de kendisine bir dilekçe göndererek sözleşme sonuna kadar olan kira bedelini kendisinden isteyebileceğimi belirttim. Olayın aslı budur. Kendisi bugüne kadar kirasını gününü aksatmadan 'tıkır tıkır' ödemiştir" diye konuştu.

Kurtlar Vadisi'nden kareler için tıklayın...

SAFİYE-FAİK KAR TATİLİNDE

Hafta sonu tatillerini İstanbul'a bir saat mesafede bulunan Kartepe Kayak Merkezi'nde yapan Safiye Soyman ve Faik Öztürk çifti yine birbirinden komik görüntülere imza attı. Günaydın'ın haberine göre; önce kar motoruyla gezen ünlü çift, ardından atlı kızakla sakin bir doğa turu yapmak istedi ama pek başarılı olamadı. Safiye Soyman kızağa binerken, Faik Öztürk bir yandan atı çekerek, diğer yandan "Kartepe, haydi kalkıyor Kartepe!" diye bağırarak herkesi güldürdü. Soyman'ın ata biner gibi kar motoruna ters oturması da etraftakileri kahkahaya boğdu. Kar gezintisinin ardından yapılan barbekü partisinde ise ünlü ikili, bir taraftan et ve sucukları pişirirken, bir taraftan da şarkılarıyla tesislerdeki konukları mest etmeyi başardı.

TARKAN KİM KARDASHİAN İLE!

Dolgun kalçalarıyla ünlü sosyetik güzel Kim Kardashian, ABD'de bir partide Tarkan'la yanyana geldi. Kelebek'in haberine göre; ünlü şarkıcı Tarkan, Los Angeles'taki Hollywood ünlülerinin uğrak yeri Sky barda düzenlenen özel bir partide birbirinden ünlü isimlerle felekten bir gece çaldı. Tarkan Amerika'da kaldığı sürede ünlü yıldızlarla tanışma fırsatı buldu. Ünlülerin uğrak yeri Sky barda düzenlenen özel bir partiye katılan sanatçı, burada birçok ünlü isimle tanıştı. Tarkan'ın tanışıp sohbet ettiği yıldızlar arasında kalçalarıyla Jennifer Lopez'e rakip gösterilen, internete düşen sevgilisiyle banyo görüntüleri olay olan, skandallarıyla ünlü Kim Kardashian, "Hello", "How Long" şarkılarıyla hafızalara kazınan 80'lerin unutulmaz pop yıldızı Lionel Richie ve "Children of a Lesser God" filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan Marlee Matlin de vardı. Aynı zamanda O.J. Simpson'ı büyük bir ustalıkla mahkemede savunan avukatlardan Robert Kardashian'ın kızı olan TV yıldızı Kim Kardashian ile uzun sohbet eden Tarkan, o gece sabahın ilk ışıklarına kadar Hollywood ünlüleriyle eğlendi.

Kim Kardashian galerisi için tıklayın...

HOLLANDA'DA TACİZE UĞRADI

Irmak Ünal, özel bir kanal için hazırladığı gezi programının Amsterdam'daki çekimlerinde ciddi tehlike atlattığını söyledi. Okan Bayülgen'in Kanal D'deki "Disko Kralı" programına konuk olan Irmak Ünal, canlı yayında Hollanda'da atlattığı büyük tehlikeyi izleyicilerle paylaştı. S'nek TV'ye gezi programı çektiği dönemlerde gittiği Amsterdam'da tecrübesiz ve dikkatsiz davrandığını, bunun da başına iş açtığını söyleyen oyuncu, "Gece vakti ara sokaklarda bizi kovalayan kalabalık grubun elinden zor kurtulduk. O anları düşündüğümde hâlâ paniğe kapılıyorum" dedi. Irmak Ünal, çılgınlıklar şehri Amsterdam'da yaşadığı o korkunç geceye dair şunları söyledi: "Amsterdam'ın 'tehlikeli' sokaklarına girdik. Gecenin ilerleyen saatleriydi. Çekim yapıyorduk. Bir grup bisikletli siyahi genç ortaya çıkıp bizi kovalamaya başladı. Kameramızı kırmak istediler. Zor kaçtık. Meğer görüntü alınması yasak olan bölgelerden biriymiş. Gerçekten kabus gibi bir geceydi."