Magazin turu

Gökçe'ye öpüşme yasak

Ali Sunal evlilik hazırlıkları yaptığı sevgilisi Gökçe Bahadır'a öpüşme yasağı koydu. Bu nedenle dizide çiftin yakınlaşma sahneleri yönetmen tarafından kamera hileleri yapılarak ekrana getiriliyor. Tolga Karel'in canlandırdığı Oğuz ile Gökçe Bahadır'ın oynadığı Leyla karakterlerinin yakınlaşma sahneleri farklı açılarla yayınlanıyor.

Tsunami kafasında arıza bırakmış

Aysun Kayacı'nın babası hakkında aldırdığı medyaya konuşma yasağı, savcının mahkemeye itirazı üzerine kaldırıldı. İşte baba Selahattin Kayacı'dan son açıklamalar:

Reklam
Reklam

-Şizofrenler çevresi tarafından bilinirler, hareketleriyle de hastalıklarını belli ederler. Ben şizofren değilim. Gelsinler, götürsünler; sağlam olduğum anlaşılınca ben de kanuni hakkımı ararım. Ya Aysun açıklama yapar, ‘Ben yalan söyledim. Babam hasta değildir' der ya da diyetini öder.

-Aysun ortaokulda namaz kılan bir çocuktu. Oruç tutardı. Uysaldı, kendi halindeydi. Aysun babasına nasıl şizofren diye iftirada bulunur hala anlamıyorum ve çok üzülüyorum: Ben de o zaman, Maldiv'de tatil yaparken yakalandığı Tsunami dalgaları kafasında arıza bıraktı galiba derim.

Kafasındak bitleri unuttu

Benden utanıyor. Kafasındaki bitleri temizlediğimiz günleri ne çabuk unuttu. Sümüklü böcek kabuğundan çıkmış, kabuğunu beğenmiyor. Bir keresinde benim için 100 dolar yatırmış bankaya. Elimi bile sürmedim. Parasını istemem, devletim bakar bana.

Babadan kızına öğüt

"Aysun kendini akıllı zannediyor. Halbuki para kazanmak akıllılık değildir. Aysun'un kökten bir yaşantısı yok. O, parayı, şöhreti taşıyamıyor. Ferrari'ye binebilir, o parayı taşıdığını göstermez. Aysun yarın öbür gün yaşlansın parasız kalsın, eski hayatına da geri dönemez. Kızın tabiatını biliyorum, eski arkadaşlarına gidemez. 2 göz oda tutar, devletin verdiği aylıkla yaşar. Yanında da sadece kedileri olur. İnsan içine çıkamaz, korkar. Tıpkı geçmişte bunu yaşamış çok güzel kadınların içler acısı sonu gibi olur, hayatı mahvolur gider. "

Reklam
Reklam

Beni dinleseydi evlenirdi

Beni dinleseydi evli ve çoluk çocuk sahibi olurdu. Futbolcu Emre Aşık ile evli olurdu. Kızın dünyası başkaydı, topçununki bambaşka.7 sene o topçuyla arkadaşlık yaptın. Ailesi seni istemiyor demek ki anlaman lazım; yoksa seni alırlardı. Bir kere bizimkilere gitmişler. Emre'nin annesi beni de araştırmış, nasıl bir insan olduğumu öğrenmiş. Aysun'a, ‘Ayıp değil mi, neden babanızla konuşmuyorsunuz?' demiş. O aile bu kızı almaz tabii. Aysun o aileye gelin gidemez. Emre'nin annesi geleceği görmüş.

Yılan değil kuş olacak

İçim acıyor ama utanıyorum. Bakın, yüksek bir yerde hem kuşa rastlarsın hem de yılana. Kuş uçarak gelmiştir, yılan sürünerek gelmiştir o noktaya. Demek ki yükseklere, dağlara, tepelere uçarak geleceksin, sürünerek değil. Bir yere gelirken yapımcıya güveneceksin, fiziğini kullanacaksın sonra gazetelere manşet olacaksın ve diyeceksin ki ‘Kızım bir yerlere geldi.'

Böbreğini nasıl kaybetti?

Fadik Sevin Atasoy, "O Şimdi Mahkum" isimli filmin çekimlerinde yaşadığı zorlukları "Kamuran Tapul ile Kırmızı Halı" programında anlattı.

Reklam
Reklam

Zafer Algöz ile birlikte programa konuk olan Fadik Sevin Atasoy, "Ben böbreğimi, bağırsağımı bu filmde kaybettim. İğneyi vuruyorlardı, sete giriyordum" dedi. Çekimler sırasında ateşinin 40 dereceyi bulduğunu ve Ankara'da annesinin yanına gittiğini belirten Fadik Sevin Atasoy, şuurunun gittiğini, havale geçirdiğini anlattı. Zafer Algöz de, sesli çekilen sahnelerde soğuk nedeniyle seslerinin titreyerek çıkmasına engel olamadıklarını belirtti.

'Altın Kızlar'ın Dorothy'si öldü

ABD yapımı "Altın Kızlar" dizisinin Dorothy'si Bea Arthur 86 yaşında öldü. Ailenin sözcüsü Dan Watt, kanser hastası olan Arthur'un bu sabah evinde öldüğünü açıkladı, ancak ayrıntılı bilgi vermedi. Arthur, Türkiye'de de gösterilen "Altın Kızlar"la Emmy Ödülü, "Mame" müzikaliyle Tony Ödülü almıştı.

Dizide ufak tefek ve alaycı Sophia karakterini canlandıran Estelle Getty de geçtiğimiz Temmuz ayında 84 yaşında hayatını kaybetmişti.

‘Otoparkta iç çamaşırlarımı çaldılar'

Tiyatro oyuncusunun başına gelen ilginç hırsızlık olayı

Bursa'da oturan Tiyatro Sanatçısı Neriman Uğur, geçen Temmuz ayında gittiği bir alışveriş merkezinden satın aldığı iç çamaşırlarını, poşet içerisinde otomobilinin bagajına koydu. Otomobilini yıkanması için servise bırakan Uğur, döndüğünde aracın bagajının açık olduğunu ve satın aldığı iç çamaşırlarının çalındığını anladı. Aramalara rağmen çamaşırlar bulunamayınca Uğur, otomobili yıkayan iş yeri sahibi İsmail Coşkuner hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Reklam
Reklam

Yapılan soruşturma sonunda Uğur'un çamaşırlarının çalınmasından sorumlu tutulan Coşkuner hakkında Bursa 7'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde ‘Hırsızlık' suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Bir süre önce yapılan ilk duruşmaya Uğur ile kendisine ulaşılamayan tutuksuz sanık Coşkuner katılmadı. Neriman Uğur'un çalınan iç çamaşırıyla ilgili davası önümüzdeki Haziran ayına ertelendi.

Dunst'ı ikna etmek zor

'Örümcek Adam' serisinin dördüncü filmi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Örümcek Adam'ı canlandıran Tobey Maguire, yeni film için anlaşmaya imza atarken; serinin diğer yıldızı Kirsten Dunst'ın hala imza atmaması yönetmen Sam Raimi'yi çok endişelendirdi. Örümcek Adam'ın aşkını oynayan Dunst ile yeni film için görüştüklerini belirten Raimi, "İkna etmeye uğraşıyorum. Umarım teklifimi kabul eder" dedi.

Fiko'ya meydan dayağı

Adanalı dizisinin oyuncularından Umut Oğuz saldırıya uğradı. Umut Oğuz, yaşananları tek tek anlattı: Motorumu park etmiştim. Döndüğünde motorunun devrilmiş olduğunu gördüm. Bunun üzerine bir duvarın üstünde oturan 30–38 yaşları arasında 3 gence motorunun kimin devirdiğini görüp görmediklerini sordum. Gençler görmediklerini söyleyip bir anda hakaretler yağdırıp, saldırmaya başladılar. Etraftan geçen kişilerin bile engel olmadı. Polisi arayıp davacı olduğumu söyleyip davacı oldum. Aldığı darplar yüzünden hastaneye gidip rapor aldım. En büyük üzüntüm böyle bir olayın 23 Nisan Çocuk Bayramı gününde yaşanması. Çeken kameralara görüntüleri çocuklara göstermemeleri için rica bulundum" dedi.

Reklam
Reklam

İki sene boşanmaları yasak

Bir şampuan reklamında oynayan Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'un boşanmaları yasakmış. Evlendikten sonra bir şampuan reklamında gerçek hayattaki gibi evli bir çifti canlandıran Çağla Şıkle ve Emre Altuğ'un sözleşmelerinde ağır maddeler varmış. Bu maddelerden biride Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'un boşanmayacaklarına dairmiş. Atıf Hoca ile Reklam programına katılan çift bu sözleşmenin 2 seneyi kapsadığını söylerken, Emre Altuğ " Olsun biz ayrılsakta ayrılmasakta parayı aldık. Zaten boşanmayı biz hiç boşanmayı düşünmüyoruz' dedi. Çağla Şıkel ise 'ayrılsak da ayrılmamış taklidi yaparız' dedi.

Evlilik tarihini açıkladı

Ünlü manken Tuğba Özay, İtalyan sevgilisi Mario ile 12 Mayıs'ta evleneceğini açıkladı. Kuşadası'nda bir firmanın tanıtım etkinliğine katılan ünlü manken, evlilikle ilgili tüm hazırlıklarını tamamlandığını belirterek, İtalyan sevgilisi Mario'nun ailesinin bu evliliğe onay vermediği yolundaki iddiaların da doğru olmadığını söyledi.

Kuşadası Charisma Hotel'de kalan Tuğba Özay, 12 Mayıs'ta evlenip, hakkında konuşanların hepsini susturacağını kaydederek, Mayıs ayının kendi ayı olacağını iddia etti. Mayıs ayında önce Armoni isimli 14 şarkılık albümünü piyasaya süreceğini ve ardından da evleneceğini belirten ünlü manken Tuğba Özay, "Mayıs ayı benim uğurlu ayım oldu. Tam bir yıldır bu albümle ilgili inanılmaz bir titizlikle çalışıyorum. Kendi duygu ve düşüncelerim yoğunlukta olduğu ve kendimden yola çıkarak yaptığım bir albüm oldu. "Armoni" ismini verdik albüme, 14 şarkının sözleri ve birinin de bestesi bana ait. İki şarkının sözü ise babama ait " dedi.

Reklam
Reklam

Ünlü sunucu ölümden döndü

Ünlü sunucu ve şovmen Okan Karacan, TRT 1'in gündüz programları çekimleri için geldiği Bergama'da yüksek tansiyon nedeniyle fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. TRT 1'de yayınlanan 'Gün be Gün' haftalık programı için Bergama'ya gelen ünlü sunucu ve şovmen Okan Karacan, Bergama'nın tarihi kiliselerinden biri olan (Bazilika) Serapis Tapınağı'nda çekim yaptıkları sırada bayıldı. Ambulansla hemen Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldırılan ünlü sunucuya Bergamalı acil doktorları ile kalp doktoru Kenan Aydın müdahale etti. Hastanın durumu ile yakından ilgilendiklerini ifade eden Başhekim Uğur Fırat ise ünlü sunucunun yüksek tansiyon ile tedavi altına alındığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Karacan'ın tansiyonu bir çok nedenle çıkmış olabilir. Bunun nedeni bilinemez" dedi. Ünlü sunucu ilçe girişinde saat 11.00'de TRT 1 için yapılacak yemek yarışması programını sunacaktı. Fakat rahatsızlığı nedeniyle programın iptal edildiği duyuruldu. (Haberturk)

Reklam
Reklam

Cezaevi karıştı

Deniz Seki'nin geçtiğimiz salı annesi Güler Hanım'la buluştuğu açık görüş, olaylı geçti. Geçtiğimiz ay açık görüşte özel bir odada kızıyla görüşen Güler Seki, bu ez diğer mahkumlarla aynı salona alınınca gardiyanlarla tartıştı. Mahkumların Seki'ye ayrıcalık yapılmasına isyan ettiği öğrenildi. Uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla iki aya yakın süredir Bakırköy Kadın Tutukevi'nde bulunan şarkıcı Deniz Seki'nin adıyeni bir skandala karıştı.

Deniz Seki cezaevine böyle götürüldü

Deniz Seki fotoğrafları için tıklayın...

Cezaevi kurallarına öre ayda bir kez yakınlarıyla açık görüş yapma hakkına sahip mahkumlar, Seki'ye ayrıcalık yapıldığı gerekçesiyle cezaevi yönetimine şikayette bulundular. Mahkumların şikayet gerekçesi se Seki'nin annesiyle diğer mahkumlardan farklı olarak kapalı bir ortamda özel görüşme yapmasıydı. Kendileri açık alanda görüşme yaparken Seki'ye uygulanan ayrıcalığa ateş püsküren diğer mahkumlar amaçlarına ulaştı. Şikayeti değerlendiren yetkililer, ünlü şarkıcının geçtiğimiz salı günü annesiyle aptığı ikinci görüşmede normal prosedürün uygulanmasına dikkat etti. Ancak bu kez sanatçının annesi Güler Seki, kızıyla baş başa görüşemediği için gardiyanlarla tartıştı.

Reklam
Reklam

Hayallerimi küçük yaşta kurdum

Filiz Akın'ın Haberturk'teki programına konuk olan Evrim Akın, 'Zaten çocukluğumdan beri hep bir filmin içinde olduğumu düşünüyordum. Başınıza ne kadar kötü şeyler gelirse gelsin, ki geldi de, hep mutlu sonla biteceğine inanıyordum. Herkes zaten kendi filminin aktörü, aktristidir ama ben bunun realiteye de dönüşeceğine inanıyordum ve 'Oraya gideceğim' diyordum. Tabi orada siz varsınız (Filiz Akın'ı gösteriyor), Hülya Koçyiğit vardı ki çok örnek aldığım bir isim, Hümeyra var, Türkan Şoray var... Hep hayal kurdum evet. Ankara'dan da uzaklaşacağımı düşünüyordum' diye konuştu

Gala gecesinde yakın temas
31'nci Uluslararası TRT Çocuk Şenliği'nin gala gecesinde sahne alan şarkıcı Hadise sahnede zor anlar yaşadı. Gecenin sunuculuğunu üstlenen Didem Tolunay'ın bir ara kendisine sıkı sarılmasından, elinin göğüslerine değmesinden rahatsız olan Hadise, sunucu Tolunay'a eliyle nezaketen müdahalede bulundu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Dikişsiz gri renkli, sırt, gögüs ve bacak dekolteli elbisesi, parlak renkteki topuklu ayakkabıları ve iki koluna yaptırdığı dövmeleriyle dikkat çeken Hadise'nin güzelliğinin yanı sıra danslarıyla yürek hoplattı. Sahneye ‘Düm Tek Tek' adlı Eurovision'da yarışacağı şarkıyla çıkan Hadise, bu özel gecede olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Hadise'nin sağ elinin dışına yaptırdığı Roma rakamlarıyla ‘27.12.1986' dövmesiyle sol bilek içine yaptırdığı dövmesi dikkat çekti. 23 Nisan törenlerinde çocukken çok eğlendiğini belirten Hadise, "Tiyatro yapardım, dans ederdim, şarkı söylerdim, sunuculuk yapardım. O zamanlardan sahneye bir ilgim vardı. Kendimi yarışmaya hazır hissediyorum. Çok emek verdik. Sizlerin enerjisi ve moraliyle tüm yorgunluğum gidiyor. Her şey çok güzel olacak. Yarışmadan güzel haberlerle ülkeme döneceğim. Türkiye büyük bir ülke. Tüm dünyaya en iyi şekilde ülkemi tanıtacağım" diye konuştu.

Sürpriz evlenme teklifi!

"Elveda Rumeli"nin Vahide'si Berrak Tüzünataç'la dizi oyuncusu Nejat İşler arasında iki ay önce başlayan aşk, nikah masasına doğru gidiyor. İşler, çekimlerin yapıldığı Makedonya'nın Üsküp kentine gidip Tüzünataç'a sürpriz yaptı. Asıl sürpriz ziyaretin ardından geldi ve tüm dizi oyuncularının bulunduğu bir ortamda yakışıklı oyuncu, sevgilisine evlenme teklifi yaptı.

Berrak Tüzünataç galerisi için tıklayın...

TRT dizisindeki taciz rezaleti büyüyor
TRT için çekilen "Zoraki Başkan" adlı dizide yapımcı Nihat Özcan ve oyuncu Ferdi Akarnur'un tacizine uğradığını iddia eden oyuncu Selen Görgüzel , İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Görgüzel, dilekçesinde "Nihat Özcan bana 'Yavruya bak. Bu insana kalp krizi geçirtir, gömleğini aç göğüslerini göreceğim, TRT dizisi olmasa daha sana neler yaparım ama dua et TRT'ye çekiyoruz' diyerek, sözlü tacizde bulundu. Bununla yetinmeyen Özcan, gece konuşmak için odasına çağırıp zorla öpmek istedi. Odadan çıkmak istedim, bu defa saçlarımdan tutarak yatağa çekmeye çalıştı, zor kurtuldum" dedi. Görgüzel, oyuncu Ferdi Akarnur'dan da şikayetçi oldu: "Yaş olarak büyük olduğu için 'ağabey' diye hitap ettim. 'Bana ağabey demekle bu işten kurtulamazsın, bu iş eninde sonunda olacak, ağabey demeye kalkışırsan ensest yaşarız'yanıtını verdi. Beni zorla öpmeye çalıştı karşılık vermeyince de azarladı." Görgüzel, şarkıcı Emel Müftüoğlu'nun da kendisine "hafif kadın" ve "alkolik" yakıştırması yaptığı için cezalandırılmasını istedi.

Hülya Avşar'dan ‘taciz' şikayeti!
Hülya Avşar önceki gün Sarıyer Adliyesi'ne giderek Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet dilekçesi verdi. Sanatçı, kendisine 2 farklı numaradan taciz mesajları atan "faili meçhul" şüpheli hakkında suç duyurusunda bulundu. "Aile maneviyatına" yönelik taciz içerikli mesajlardan rahatsızlık duyduğunu belirten Avşar, açık numaralarını verdiği telefonların kime ya da kimlere ait olduğunun tespit edilmesi talebinde bulundu. Avşar, tespit edilecek kişi ya da kişilerin "taciz" ve "hakaret" suçlarından cezalandırılmasını istedi. Adliyede yaklaşık 1 saat kalan ünlü oyuncu, çıkışta gazetecilerin, "Telefonla taciz mi ediliyorsunuz" sorusuna, " Ne çabuk öğrenmişsiniz" yanıtını verdi. Şikayetiyle ilgili detay vermek istemediğini belirten Avşar, "Avukatım size gerekli bilgileri versin" dedi.

Hülya Avşar fotoğrafları için tıklayın...

Tadına varınca vazgeçilmiyor

Türkmax'ta ekrana gelen Serra Yılmaz'ın yemek programına konuk olan Şebnem Dönmez, tiyatro çalışmalarına değindi. "Tadına varınca çok çok zevkli. Oyuncuların neden ayrı bir yere koyduklarını anlıyorsunuz" diyerek tiyatrodan aldığı keyfi anlatan Şebnem Dönmez, tiyatro yapacak sahnelerin azlığından da yakındı. Dönmez, "Çok fazla imkan yok. Elimden geleni yapıyorum. Gözlerim açık bu konu ile ilgili. Çok istiyorum tiyatro yapmayı; Beğeneceğim ve içinde olmak isteyeceğim text ile... Maalesef İstanbul'da sahne yok, çok azaldı" diye konuştu. İstanbul'un bir kültür şehri olduğunu belirten Şebnem Dönmez, hem Avrupa hem de Anadolu yakasında daha fazla sahne olmasını ve Beyoğlu'na sıkışmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Şebnem Dönmez fotoğrafları için tıklayın...

Asi'de beklenmeyen olay

Dizinin bu akşamki bölümünde hiç beklenmedik bir olay, sürpriz gelişmelere neden olacak... Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım'ın başrollerinde oynadıkları Asi dizisinin sevenleri, merakla Asi ve Demir arasındaki buzların erimesini bekliyor. Asya'nın kızı olduğunu öğrenen Demir'in ısrarlı tavrı sonucunda Asi, kızının babasıyla görüşmesine izin verdi. Ancak Asya hala babasının Demir olduğunu bilmiyor. Fakat Demir'in sağlık durumuyla ilgili şok bir gelişme, herkesi çok şaşırtacak. Demir'in yakalandığı hastalık, herkesi üzüntüye boğacak. Asi, bu olay üzerine Demir'le ilgili sert tavrını kıracak. Üzüntü verici bu olay bakalım aileyi biraraya getirebilecek mi? Daha da önemlisi, Demir'in hastalığının çaresi acaba kızında mı? Tüm bu soruların yanıtını heyecanla izleyeceğimiz gelecek bölümlerde hep birlikte göreceğiz.

Tuba Büyüküstün fotoğrafları için tıklayın...

Televizyon Gazetesi

Güzel döverim, madalyam var!

CNNTÜRK'te ekrana gelen 'Kürşat Başar'la programına konuk olan Tan Sağtürk, bir dönem tekvando sporu ile ilgilendiğini söyledi. "Ben Türkiye tekvando şampiyonu olmuştum" diyen Tan Sağtürk, bu şampiyonluğu tüy sıklette elde ettiğini belirtti. "Güzel de döverim, bacaklar da kalkar" diyen Tan Sağtürk, bu yeteneğini fark eden öğretmenlerinin önerisi üzerine ailesinin kendisini dansa yönlendirdiğini söyledi.

Tan Sağtürk, annesinin kendisini dansa yönlendirmek için söylediği, "Benim sana anlattığım masalların baş rolünde oynamak ister miydin?" sözünden çok etkilendiğini de sözlerine ekledi.

Televizyon Gazetesi

Bugünlerde magazin aleminde herkes Nihat Doğan'ın ‘sauna şovu'nu konuşuyor. Nihat Doğan, Hillside City Club'ın saunasına havlusuz girince diğer müşteriler tepki gösterdi. Çoğu ilkokul mezunu, oysa ben liseyi bitirdim" diyen, geçtiğimiz yıl siyasete soyunan Doğan, önceki hafta İstinye Park'taki Hillside City Club'ı birbirine katmış. Haftada birkaç gün ünlü isimlerin de üye olduğu kulübün içindeki spor kompleksine giden Nihat Doğan, şort giymeden ve havlu bağlamadan saunaya girince müşteriler isyan etmiş. Sauna bölümünün cam olduğunu bildiği halde uygunsuz bir şekilde saunaya giren Doğan'ın, masaj yaptırırken de havlusunu çıkardığını belirten üyeler, ünlü türkücüyü kulüp yönetimine şikayet etmiş. Bu arada kısa bir süre önce Nihat Doğan'dan ayrılan Didem Uzel'in de yakın çevresine "Yaşadığım en hatalı ilşkiydi. O seviyeye asla düşmemeliydim" diye dert yandığı öğrenildi.

Didem Uzel'in en seksi fotoğrafları için tıklayın...

'Kanatlı' demelerinden korkmuş

Genç oyuncu Sinem Kobal bugüne kadar sadece bir projeyi geri çevirdi peki neden? Son dönemin en gözde oyuncularından Sinem Kobal katıldığı Orada Neler Oluyor programında kendisine gelen reklam teklifini nasıl geri çevirdiğini anlattı. Çok uyumlu bir oyuncu olduğunu söyleyen Kobal, "Tek reddettiğim teklif ped reklamıydı. Okulda arkamdan "Kanatlı Sinem" diye seslenmelerinden korktuğum için 5 yıllık kampanya teklifi ile milyarları geri çevirdim" diye konuştu. Sinem Kobal galerisi için tıklayın...

7 kocanın 4'ü bulundu
"7 Kocalı Hürmüz"de Nurgül Yeşilçay'ın kocasını oynayacak 4 aktör belirlendi. İşte o isimler. Cem Özer'e ait Usta Film'in yapımcılığını üstlendiği "7 Kocalı Hürmüz" filmi için kast çalışması tüm hızıyla sürüyor. Filmde Nurgül Yeşilçay'ın kocalarından birini oynaması için teklif götürülen Erkan Can "Senaryoyu okuyorum, çok beğendim. Tiyatro oyununun sinemaya uyarlanıyor olması güzel. Zamanımı ayarlarsam kesin o filmin içinde olacağım" dedi.

Nurgül Yeşilçay fotoğrafları için tıklayın...

Filmde koca olarak düşünülen diğer isimler ise Haluk Bilginer, Tardu Flordun ve Sarp Apak. Nurgül Yeşilçay ve eşi Cem Özer, bu isimlerden Tardu Flordun ile Bebek'te bulunan Happily Ever After isimli mekanda buluştu. Flordun'u ikna eden çift, geri kalan 3 koca konusunda ise hala bir karara varamadı. Haziran ayında çekimlerine başlanacak film için Yeşilçay profesyonel hocalarla dans ve müzik dersleri alıyor. Geçtiğimiz sezon eşinin yapımcılığını yaptığı proje için rap söyleyen Yeşilçay bu filmde de bol bol dans edecek.