Magazin turu

Rulet operasyonu kapsamında 167 gün cezaevinde yatan Tuğba Özay, Deniz Seki'nin içinde bulunduğu ruh halini çok iyi anladığını söyleyerek ona tavsiyelerde bulundu. İşte Özay'ın cezaevine giren Deniz Seki'ye tavsiyeleri:Deniz ilk gün kendini sudan çıkmış balık gibi hissetmiştir. Şimdiye kadar hep kameralar tarafından izlenirken cezaevinde de yine kameralar tarafından gözetlenmek onun için çok zor olacak. Onun her hareketi izlenecek.

Üzerine kilitlenen kapıların ardından özgürlüğünü kaybettiğini hissettiği an daha da kötü olacak. Böyle bir durumda arkadaşlarıyla iyi ilişki içinde olsun çünkü yalnızlık çok zor. Bol bol kitap okusun. Cezaevi ayrı bir cumhuriyettir. Ayrıcalık yoktur. Yemekleri önce beğenmeyebilir ama sonra alışacak. Orada üç, dört kişi birlikte kalıyorlar. Onu koğuş ağası yapacaklarını zannetmiyorum. Bunu oradaki insanlar seçiyor. İçeride para önemlidir. Kirli çamaşırlarının yıkanmasını istiyorsa para vermek durumunda.

Reklam
Reklam

Zeynep Tokuş, geçtiğimiz gün Tebriz çarşılarında çarşaf giymiş alışveriş yaparken görüntülendi.

Kendimi tuhaf hissettim

Uydu yayını yasak olmasına rağmen çanak antenleriyle Türk televizyonlarını izleyen İranlılar'ın büyük ilgisiyle karşılaşan Zeynep Tokuş, hayatında ilk kez çarşaf giydiğini söyledi ve ekledi: "Çarşaf giyince önce kendimi bir tuhaf hissettim, ama sonra çok rahat ettim. Bu arada, ben ıran'da hayranlarımın olduğunu bilmiyordum. Meğer burada Türk televizyonları seyrediliyormuş, beni de tanıyorlarmış. Ama çok çekingen insanlar, yaklaşıp konuşmaya korkuyorlar."

Çocuğumu özledim

Tokuş, alışveriş turu sırasında birlikte fotoğraf çektirmek isteyen ıranlı hayranının kucağındaki bebeği alıp bağrına bastı. Bebeği severken çok duygulandığını söyleyen Tokuş, "ıranlı bebeği kucağıma aldığımda kendi çocuğumu ne kadar özlediğimin farkına vardım. Böyle uzun süreli ayrılıklarda çocuğum burnumda tütüyor. Hele geri dönüşümde bana bir bakışı var ki, anlatılmaz duygular yaşıyorum" dedi.

****AKREP NALAN'A HIRSIZ ŞOKU!****

Reklam
Reklam

Şarkıcı Akrep Nalan, birkaç kez hayran numarası yaparak yanına yaklaşanlar tarafından soyulduğunu söyledi. Uçankuş'ta yer alan habere göre, hem Bodrum'da hem de Şişli'de benzer iki olay yaşadığını anlatan Akrep Nalan "Bir gün plajdan dönüyorum üstü açık bir arabam var. Garajların oradaki kırmızı ışıkta durdum. O sırada bir grup genç, ‘Biz size çok hayranız bir fotoğraf çektirebilir miyiz?' dedi. Bir süre sonra bir baktım arka koltuktaki plaj çantam gitmiş. Bir kez de mayom gitmişti. Ben mayo bulmakta zorlanıyorum. Mayom çalınınca üzülüyorum. Arkadaşlarım benim için özel dikiyorlar" dedi.

EBRU GÜNDEŞ'E BÜYÜK ŞOK!

Ebru Gündeş sevgilisi Reza Zarrab'ın eski aşkı Günel'e 14 Şubat'ta gül gönderdiğini öğrendi ve küplere bindi. Reza Zarrab uğruna 1 buçuk yıllık aşkı Osmantan Erkır'dan ayrılan Ebru Gündeş, Saklambaç'ta yer alan habere göre, geçtiğimiz gün öfkeden deliye döndü. Güzel şarkıcıyı sinirlendiren olay ise Azeri işadamının eski sevgilisi Günel'e 14 Şubat'ta bir demet kırmızı gül gönderdiğini öğrenmesi.

Reklam
Reklam

Ebru Gündeş'in fotoğrafları için tıklayın...

ELEŞTİRENİN AYAĞINDAN DONUNU ALIRIM

Cinemania'da Ömür Gedik'in bu haftaki konuğu, Türkiye'nin en ünlü isimlerinden, Cem Yılmaz oldu. Pazar günü yayınlanacak olan bölümde Cem Yılmaz, A.R.O.G'dan Recep İvedik'e kadar pek çok konuya açıklık getirdi. A.R.OG'un daha fazla izlenmesini istediğini söyleyen Cem Yılmaz, hangi konularda yeterli olmadığını da program sırasında itiraf etti. "Recep İvedik ile ilgili düşüncelerimi ben bizzat Şahan'a söylerim" diyen Yılmaz, A.R.O.G'la ilgili tüm eleştirilere yanıt da verdi. 'Bir daha bir filmime laf söyleyen olursa, ayağından donunu alırım' diyen Cem Yılmaz'ı eleştirmek isteyenler bundan sonra bir kere daha düşünmek zorunda kalacak.

AZ DAHA KÖR OLUYORDU!

Gözaltı torbalarını aldırdıktan sonra bu sorunu daha da büyüyen Seda Sayan, Almanya-Köln'de geçirdiği ikinci operasyonla sıkıntısından kurtuldu.

Kelebek'in haberine göre; Almanya'daki doktorunun "Biraz daha gecikseydin, kör olurdun" açıklamasıyla dehşete kapıldığını belirten sanatçı, şöyle konuştu: "Türkiye'de enjekte edilen sıvı, gözaltlarımı parçalamış. Bu maddenin ne olduğunu bir türlü öğrenemedim. Ama şükürler olsun ki artık öyle bir sorunum kalmadı."

Reklam
Reklam

PİŞMANIM!

Yılmaz Erdoğan'la yaşadığı fırtınalı aşkı ve ayrılık acısını anlatan Sevda Karababa, bu açıklamdan ötürü bin pişman!

Geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir radyo programında geçmişte Yılmaz Erdoğan'la aşk yaşadığını ve onun yüzünden aşka inancını yitirip Amerika'ya kaçtığını anlatan Sevda Karababa, Kelebek'in haberine göre; şimdi bu itiraftan pişmanlık duyuyor.O açıklamayı duygusal bir anında yaptığını belirten Karababa, Erdoğan ailesinin kendisini affetmesini istediğini söyledi ve ekledi: "Şimdi çok pişmanım."

AYRILDILAR MI?

Candan Erçetin'in, 'Gölgesizler' filminin yapımcısı olan sevgilisi Hakan Karahan'dan ayrıldığı iddia edildi. O filme kendisi de müzik direktörü ve uygulayıcı yapımcı olarak imza atan sanatçının, bir süredir Karahan'la görüşmediği, dargınlığa ise film yüzünden çıkan bir tartışmanın yol açtığı konuşuluyor.
BAYKAL KENT HUZUR EVİNDE!

Sanat hayatının 50. yılında Bursa'da huzurevine yerleşen usta tiyatro oyuncusu Baykal Kent, "İstanbul'dan uzakta, Uludağ'ın eteklerindeyim. Burası çok güzel. İstanbul'da huzur falan yok. Burada mutluluk var, kimsenin dır dırı yok" dedi. Bir süredir maddi sıkıntılar yaşayan ve sonunda Bursa Büyükşehir Belediyesi Fethiye Dörtçelik Huzurevi'ne yerleşen usta oyuncu Baykal Kent, huzuru aradığını söyledi. Huzurevi'ne yerleşmekten gocunmadığını anlatan usta sanatçı Kent, "Kimse tarafından buraya gönderilmedim. Buraya kendi isteğimle geldim. Buradan da kısmet olursa da güzel bir yere gömülüp temiz havada yatmak istiyorum. Artık buradan sonrası güzel bir selvi gölgesi. Buraya huzuru bulmaya geldim, huzurlu ölmek istiyorum. Görmediğim yer kalmadı. En son göreceğim yer burasıymış. Bileti alıp sinemaya geldik, İkinci sıradan bir yer verdiler. Oturup bekliyoruz" diye konuştu. 50 yılını verdiği sanat yaşamında şöhretler dünyasının vefasızlıklarından da yakınan Kent, Seda Sayan'ın desteği sayesinde emekli olabildiğini açıkladı. 25 yıl aynı sahneyi paylaştığı Ferhan Şensoy'la yollarını da ayıran Kent, "Ferhan ters bir adam. Ama ben de ona karşı büyük hatalar yaptım" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam