Magic Ajans İzmir Şubesi Hizmete Girdi

Bursa'da çok sayıda dernek ve firmaya hizmet veren Magic Ajans'ın İzmir Şubesi hizmete girdi.

Bursa'da çok sayıda dernek ve firmaya hizmet veren Magic Ajans'ın İzmir Şubesi hizmete girdi.

2009 yılında kurulan ve Bursa'da çok sayıda dernek ve firmaya hizmet veren 'Magic Ajans', İzmir'de de şube açtı. Alsancak Vali Kazım Dirik Caddesi üzerinde faaliyet gösterecek olan Magic Ajans İzmir Şubesi'nin vereceği hizmetler, iki günlük tanıtım kokteyli ile Ege Bölgesi'ndeki kuruluşların yöneticilerine tanıtıldı.

Açılışta konuşan Köseleciler firmasının yönetim kurulu başkanı Reşit Köseleci, firmalarının 1933 yılında faaliyete başladığını belirtip, Köseleciler firmasının süreç içinde çeşitli sektörlerde hizmet verdiğini ve 15 yıl önce de Magic Copy'i kurduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Magic Copy'nin kısa zamanda Güney Marmara'nın en büyük dijital baskı tesisi haline geldiğinin altını çizen Reşit Köseleci, "Yaklaşık 3 yıl önce Magic Ajans'ı kurarak, firmalara ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarına basın danışmanlığı, halkla ilişkiler, reklam tanıtım ve medya ilişkileri alanında hizmet vermeye başladık. Üretici Ajans olduğumuz için müşterilerimize matbaa çözümleri, promosyon ürünleri ve her türlü dijital baskıda kaliteli ve ekonomik çözümler sunuyoruz. Bir süredir Ege Bölgesi'ndeki kuruluşlardan da bize talep gelmeye başladı. Bunun üzerine İzmir'de bir şube açmaya karar verdik" dedi.

Magic Ajans İzmir'in kurucu ortağı ve yöneticisi A.K. Geylani Kilmen de sürekli gelişen İzmir'de başta orta ölçekli kurumların kurumsal iletişimini gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Kilmen, "EXPO 2020 hedefleri doğrultusunda İzmir ve Ege Bölgesi hızlı bir gelişim gösteriyor. Şu sıralarda İzmir yatırımcıların gözdesi haline gelmeye başladı. Magic Ajans İzmir olarak, kendini geliştirmek isteyen firmalara destek vererek büyümelerine katkıda bulunmak istiyoruz. 1933'lü yıllardan gelen tecrübemizle şirketlere destek olacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Yeni Türk Ticaret Kanunu yürürlüğe girdikten sonra KOBİ işletmelerinin kurumsallaşmak için daha çok kaynak ayıracaklarının vurgulayan A.G. Kilmen bu aşamada Ege Bölgesi'ndeki kuruluşlara kurumsal danışmanlık alanında çözüm ortağı olarak hizmet vereceklerinin altını çizdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: