Magider Başkanı Aloğlu, Bahçeli'nin Yeni Imajını Değerlendirdi

İlker KILIÇASLAN/MANİSA, (DHA)- MANİSA'da giyim sektöründe faaliyet gösteren Aloğlu Giyim'in sahibi ve Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Başkanı Ayberk Aloğlu, MHP

İlker KILIÇASLAN/MANİSA, (DHA)- MANİSA'da giyim sektöründe faaliyet gösteren Aloğlu Giyim'in sahibi ve Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Başkanı Ayberk Aloğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sosyal medya üzerinden paylaştığı mavi kareli ceketli fotoğrafını değerlendirerek, "Ara sıra açık, canlı renkler giymekte fayda var. Devlet Bahçeli'ye yakışmış. Bizim siyasetçilerimiz kendine yakışanı giymesini bilir" dedi.
Siyaset hayatında yıllardır koyu renk kıyafet tercihinde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, kısa süre önce sosyal medya üzerinden paylaştığı mavi kareli cesetli fotoğrafı kamuoyunun büyük ilgisini çekti. Manisa'da giyim üzerine faaliyet gösteren Aloğlu Giyim'in sahibi ve Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Başkanı Ayberk Aloğlu, MHP lideri Bahçeli'nin yeni imajını değerlendirdi. Aloğlu, değerlendirmeyi dernek başkanı olarak değil, giyim sektöründe faaliyet gösteren bir temsilci olarak yaptığının altını çizerek, şunları söyledi:
"Giyimde bazen kalıpların dışına çıkmak insanların yüzünü değiştirir, yürüyüşünü değiştirir, konuşmasını değiştirir. Aslında giyim baktığınızda birçok şeyi ifade eder. Tabiki arasıra farklılıklar gerekir. Eskiler, 'moda takip edilir mi bırak sen sosyete misin?' derdi. Bu doğru değil. Moda giyimdir, titizliktir. Bu Müslümanlık'ta da vardır temizlik ve titizlik olarak. Türkler, her gitmiş olduğu yerlerde kıyafetleriyle de ön planda olan ve kendilerine özgü kıyafetlere herkesi benimsettiren bir toplum olmuştur. Devlet Bahçeli de giyimiyle güzel olmuş. Giyinmeyi bilmeyen siyasetçimiz de yok. Bizim siyasetçilerimiz kendine yakışanı giymesini bilir."
"SİYASETÇİLER SİYAH VE LACİVERTİ TERCİH EDİYOR"
Siyasetçilerin büyük bir kısmının giyim tarzında koyu renkleri tercih ettiğine dikkati çeken Ayberk Aloğlu, şöyle devam etti:
"Bu genelde siyah ve lacivert renkli giyecekler oluyor. Ama dışarıda spor güncel hayatında giyeceği şeylerde de kravattan uzak durulması gerektiğini hem biz söylüyoruz hem giyim bilimcileri söylüyor. Yani hangi rengin neyi ifade ettiğini, yakanın birinin açık birinin kapalı olması, düğmeli yaka giyildiğinde karşı tarafa verdiği intiba gibi bir çok konuda önerilerimizi söylüyoruz. Ara sıra açık, canlı renkler giymekte de fayda var."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: