"Mahalle Anneleri" Projesi Tanıtım Toplantısı

 Isparta Valiliği Avrupa Birliği Projeleri Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen “Mahalle Anneleri” projesi tanıtım toplantısı yapıldı.

Isparta Valiliği Avrupa Birliği Projeleri Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen “Mahalle Anneleri” projesi tanıtım toplantısı yapıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan tanıtım toplantısında, Isparta Valiliği Avrupa Birliği Projeleri Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Davut Yasin Doğan, proje kapsamında yapılacak faaliyetleri anlattı. Doğan, projenin, mahalle sakinlerinin daha huzurlu ve daha kaliteli bir yaşama sahip olmalarını, mahallenin sorunlarının çözümü konusunda devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla koordinasyonun sağlanmasını ve unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerlerin gelecek nesillere aktarılmasını amaçladığını belirtti. Mahalle annesinin bir lider olduğunu ifade eden Doğan, “Mahalle annesi; mahallede yaşayan bireylerin yaşam kalitesinin yükseltilmesini hedefleyen, mahallelinin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duydukları tüm sosyal olaylarda yardımlaşmalarını sağlayacak sosyal bir liderdir“ dedi. Doğan, proje kapsamında, aile bilincinin uyandırılması için seminerler düzenleneceğini, çocukların sportif ve sanatsal faaliyetlere özendirileceğini, sağlık alanında bilgilendirmeler yapılacağını, komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla çalışmaların yapılacağını ve çevre bilincinin yerleştirilmesi için faaliyetlerde bulunacaklarını söyledi. Ayrıca Doğan, projeye destek veren, Isparta Valiliğine, mahalle muhtarlarına, Halk Eğitim İl Müdürlüğüne, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, İl Sağlık Müdürlüğüne, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne, İl Emniyet Müdürlüğüne, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve ilgili sivil toplum kuruluşlarına da teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: