Mahalle Esnafı, Tepki Olarak Sokağa Çilek, Biber Ve Domates Ekti

Malatya Merkezde bulunan İsmetiye Mahallesi esnafı, belediyenin çevre düzenlemesi çalışmalarını tamamlamadan gittiği gerekçesiyle, sokağa çilek,...

Malatya Merkezde bulunan İsmetiye Mahallesi esnafı, belediyenin çevre düzenlemesi çalışmalarını tamamlamadan gittiği gerekçesiyle, sokağa çilek, biber ve domates ekerek tepki gösterdi.

Mahalle esnafından Celal Yerli'nin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Belediye 1 ay önce gelip burada bir çalışma yaptı. Yaptıkları iş güzel ama 10 gün boyunca 3 kişi ile çalışıldı ve 20 gündür kimse yok. Biz de buralara, çilek, domates, biber ekmek zorunda kaldık. Ektiğimiz domates, biber olduğu zaman yetkilileri de bekleriz yemek için. Buradaki çalışma uzadığı zaman domatesi hal binasına da verebiliriz. Yollarımız kapalı ama kimse gelmiyor. Yetkilileri göreve davet ediyoruz. Belediyede karşımızda muhatap bulmak istiyoruz. Belediyeye gittiğimizde en kısa sürede yapacaklarını söylediler ancak kimse gelmedi. Belediyenin şikayet hattını aradık ama yine gelen yok" iddialarında bulunuldu.

Reklam
Reklam

Esnaftan Bayram Daşkın da, sokakta yapılan çalışma nedeniyle sokağın trafiğe kapalı olduğunu, uzun süredir çalışmaların yapılmadığını ileri sürerek, bir an önce sokaktaki çalışmanın tamamlanmasını istediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz