Mahalle Konakları'nda Kutlu Doğum programı

Ankara’nın Polatlı Belediyesi'ne ait Mahalle Konakları'nda öğrenim gören öğrenciler ve veliler için Kutlu Doğum programı...

Ankara’nın Polatlı Belediyesi'ne ait Mahalle Konakları'nda öğrenim gören öğrenciler ve veliler için Kutlu Doğum programı düzenlendi.

Polatlı Müftülüğü ile Polatlı İşadamları Derneği (POLİAD)’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Kutlu Doğum programında, Yunus Emre, Yusuf Has Hacip ve Kaşgarlı Mahmud Mahalle Konakları'nda öğrenim gören öğrenci ve velilerine Hz. Peygamber (sav)’in hayatı anlatıldı.

Programa İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, POLİAD Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Karataş, Konaklar Genel Müdürü Orhan Ovaz ile çok sayıda öğrenci ve veliler katıldı.

Reklam
Reklam

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Kutlu Doğum programı, Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla devam etti.

İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, öğrenci ve velilere Hz. Peygamber (sav)’in hayatını slayt gösterisi eşliğinde anlattı.
Programda öğrenciler Hz. Peygamber (sav) ile ilgili şiirler okudu.

Daha sonra İlçe Müftüsü Mehmet Muslu katılımcılara, Diyanet İşleri Başkanlığı'nı yayınlarından, en güzel örnekten 'Rahmet Damlaları' kitabını hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz