Mahalle meclisi Barış Mahallesi’nde toplandı

Beylikdüzü Belediyesi’nin her hafta farklı bir mahallede düzenlediği “Mahalle Meclisleri” devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi bu hafta Barış Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek, mahalle meclisini gerçekleştirdi. Akademi Center’deki Gençler Düğün Salonu’nda düzenlenen mahalle meclisine Barış Mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u temsilen toplantıyı Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert yönetti. Beylikdüzü ve Barış Mahallesi ile ilgili yapılan çalışmaları anlatan Sert, yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Vatandaşın Soruları Yanıtlandı

Barış Mahallesi’nin ilçenin en sorunsuz mahallelerinden olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Sert, yaşanabilecek sıkıntılara da ivedilikle çözüm üretme gayretinde olduklarını ifade etti. Toplantıda söz alan birçok mahalle sakini de yapılan hizmetlerden dolayı Başta Belediye Başkanı Yusuf Uzun olmak üzere belediye yönetimi ve çalışanlarına teşekkür etti. Yöneltilen sorulara da Başkan Yardımcısı Sert yanıt verdi. Toplantıda ayrıca, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Dinç, Efrahim Yeşil, Başkan danışmanları Av. Ercan Ay, Ayhan Başarır, Belediye Meclis Üyesi Tuncay Kiraz, AK Partili ilçe yöneticileri yer aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: