Mahalle Muhtarı Eski Tekel Binasının Satılmasına Develerle Karşı Çıktı

Daha önce yaptığı eşekli ve keçili eylemlerle gündeme gelen Antalya Etiler Mahallesi Muhtarı Mehmet Öztürk,...

Daha önce yaptığı eşekli ve keçili eylemlerle gündeme gelen Antalya Etiler Mahallesi Muhtarı Mehmet Öztürk, şimdi de develi eylem gerçekleştirdi. Öztürk, ‘Benzin istasyonu yapılacak', 'alışveriş merkezi olacak' şeklinde iddialar sebebiyle kent gündemini meşgul eden 4 bin 900 metrekarelik tekel arazisi üzerinde 3 deve ile eylem gerçekleştirdi.

Muhtar Öztürk, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan eski tekel deposunun Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından satışa çıkarılmasına develerle tepki gösterdi. Deponun bulunduğu alanın ticari olarak kullanılmasına karşı çıktığını belirten Öztürk, buraya Muratpaşa Kaymakamlığı’nın yapılmasını istedi. Develerin kinci olduğunu ifade eden Öztürk, “Develer yapılanı 30 sene unutmaz. Yakında seçimler var. Burayı bize kim veriyorsa onun arkasındayız.” dedi. Öztürk, develerde Peygamberin duasının olduğunu, Çanakkale’nin de bu develerle alındığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhtar Öztürk, eski tekel binasının önünde basına açıklama yaptıktan sonra Etiler Mahallesi’nde bulunan Pazartesi Pazarı’nda 3 deve ile vatandaşların meraklı bakışları arasında yürüyüş yaptı. Mahalle sakinleri de Muhtar Öztürk'e destek vererek tekelin bulunduğu alana AVM yapılmasının küçük esnafa zarar vereceğini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: