Mahalle Muhtarından Pankartlı Teşekkür

Merkez Yüreğir ilçesi Serinevler Mahallesi Muhtarı Orhan Erbay, yaya üst geçidi yapılmasından dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a

Merkez Yüreğir ilçesi Serinevler Mahallesi Muhtarı Orhan Erbay, yaya üst geçidi yapılmasından dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a pankartla teşekkür etti.

Erbay, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerine yaya üst geçidi yapılması taleplerinin Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yerine getirilmesinden mutlu olduklarını belirtti.

Üst geçide "Teşekkür ederiz" yazılı pankart asan Erbay, şunları kaydetti:

"Burada trafik çok yoğun. Bundan dolayı buraya bir üst geçit yaptırmak istiyorduk. 18 yıldır her dönem bu talebimizi tekrarladık ama bizimle ilgilenen olmadı. Son olarak sayın Zihni Aldırmaz'a bu talebimizi ilettik. Sağ olsunlar kendileri daire başkanlarına incelettiler ve buraya üst geçit yapılaması talimatı verdiler. Üst geçit yapıldı. Zihni Aldırmaz'a çok teşekkür ediyoruz."

Reklam
Reklam

Bulvar üzerinde Enver Kurttepeli Anadolu Lisesi ve Fevziye Çelik İlköğretim Okulu bulunduğunu hatırlatan Erbay, "Okulun dağılma saatinde çocuklarımız karşıdan karşıya geçemiyordu. Burada çok fazla yaralanmalı ve ölümlü trafik kazası oldu. Feryadımız hep üst geçit içindi. Feryadımıza Zihni Aldırmaz kulak verdi. Kendisine, ekibine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Bunun ifadesi olarak da bu pankartı buraya astırdık" ifadeleri kullandı.

Muhabir: Emrah Yorulmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: