Mahalle sakinleri Vali Arslan'a aşure ikram etti

Balıkesir'de 2012 yılında yapılması planlanan Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ve İş Eğitim Merkezi için Vali...

Balıkesir'de 2012 yılında yapılması planlanan Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ve İş Eğitim Merkezi için Vali Yılmaz Arslan ve Belediye Başkanı İsmail Ok, Gümüşçeşme Mahallesi'nde 5 bin 496 metrekarelik bir arsayı inceledi. Vali ve belediye başkanını karşılarında gören mahalle sakinleri ise aşure ikram etti.
Balıkesir Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı Gül İmrek ve Yönetim Kurulu üyeleri, otistik ve engelli çocukların tek çatı altında ayrı alanlarda toplanabilmesi için Arslan'dan arsa yardımı istedi. Konuyla yakından ilgilenen Arslan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün önerisi üzerine Başkan Ok, Başkan Yardımcısı Tuna Aktürk ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Zeki Çabuk ile birlikte Hazine'ye ait söz konusu arsayı inceledi. Belediye tarafından imar alanında eğitim arazisi olarak belirlenen arsa, okul yapılması için Arslan tarafından değerlendirmeye alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz