Mahalle Sakinlerinden Başkan Ayaz’a Ziyaret

Burdur’un Bucak ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Mustafa Yüksel ve mahalle sakinleri Bucak Belediye Başkanı...

Burdur’un Bucak ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Mustafa Yüksel ve mahalle sakinleri Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Muhtar Mustafa Yüksel ve Mahalle sakinleri Bucak Belediyesi’nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yüksel, “Mahallemizde tüm altyapı hizmetleri tamamlandı. Altyapı çalışmalarından sonra yolların sıcak asfalt çalışmaları mahallemizi çamurdan kurtardı” dedi.

Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz ise, mahalle sakinleri ve muhtar Mustafa Yüksel’in ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Sıkıntıları çok iyi biliyorum. Mehmet Akif Mahallesi haricinde tüm mahallelerimizin cadde ve sokakları doğalgaz ve elektrik çalışmalarından dolayı delik deşik. Çalışmalar tamamlanınca asfaltlama işine başlayacağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ziyaret sonunda Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Mustafa Yüksel ve mahalle sakinleri ziyaretin anısına ve yapılan hitlerden dolayı Belediye Başkanı Ramazan Ayaz’a bir plaket verdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: